סופשבוע הגיע

maiky17

New member
../images/Emo103.gifסופשבוע הגיע../images/Emo103.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? איך עבר השבוע באופן כללי? היום הכי טוב, ולמה? היום הכי פחות טוב השבוע? קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הבעת געגועים/שמחה מוטרפת על כך שלא תשמעו ממני בימים א'-ה': תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...: סופשבוע מאאאאאאאקסים לכולם
מאיה

חיכיתי חיכיתי וסופסוף זה בא ../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? כרגיל- ממש מהר, אפילו בטיל
איך עבר השבוע באופן כללי? לא רע סה"כ, זרמנו עם השבוע והיה סה"כ שבוע נחמד ומלא פעילויות בגן. היום הכי טוב, ולמה? יום חמישי- ממש הרגשתי טוב בגן עם הפעילויות שהעברתי, הפידבקים- זה היה ממש נחמד שהיה יום כזה מוצלח
היום הכי פחות טוב השבוע? הממ... לא זכור לי יום שממש היה גרוע...
. קניית השבוע: הממ... חומרי יצירה לפעילות עם הילדים- קניתי גליטרים והילדים השתגעו, הכנו ביחד פרפרים על מקל ארטיק והם צבעו וציירו עם גליטרים ומזה התלהבו
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... התפתחות הילד- מהלכה וטבעה
(ככה זה כשיש עבודה ענקית להגשה
) ציטוט השבוע: "שירי, את נראית טוב היום... (ובאותה נשימה) יש לך אבל בטן שמנה"- אחד הילדים בגן, המסכן חטף הרצאה ממני בגלל זה על זה שלא משנה איך בנאדם נראה ולא חייבים להיות רזים כמו מקל (ומי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא שמנה אפילו, הפורפורציות של ילדים
). מחמאת השבוע: כמה ילדים אמרו לי שהם אוהבים אותי מאוד ושהכי כיף להם שאני עושה להם פעילויות בגן
הצלחת השבוע: המפגש שעשיתי עם הפרפר והכנת הפרפרים עם הילדים- פששש... מה יש לי היום, הכל קשור לגן
הפתעת השבוע: הממ... גם אני בנאדם ועושה טעויות- הכנסתי משהו בהיר לכביסה של דברים צבעוניים... ובואו נאמר שאחת החולצות הכי אהובות עליי כבר לא ורודה אלא בצבע תכלת מזעזע ובלתי כשירה ללבוש
מלך השבוע: הממ... החבר
זרקו "הידעת": הידעת? אם לומדים יותר מידי בלי הפסקה- המאמץ לא שווה
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... לחם זיתים שאמא שלי הכינה. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: התקדמתי ממש בעבודה שאוטוטו צריכה להגיש. הבעת געגועים/שמחה מוטרפת על כך שלא תשמעו ממני בימים א'-ה': התגעגענו מאוד מאוד מאוד מאוד
תוכניות לסופשבוע: להשלים כמה שיותר דברים לעבודה המעצבנת שצריכה להגיש, להכין פעילות ליום שני בגן באומנות כי הרכזת הפדגוגית באה לצפות בי, לנוח, ללכת לבאולינג הערב עם החבר ומחר צהריים אצל ההורים של הבחור. בשבוע הבא, מצפה ל...: הממ... לשרוד את השבוע?
סופשבוע נפלא

באיזה גן את עובדת../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif

ולאיזה גילאים
אולי אנחנו מקורבות ואפילו לא יודעות עד כמה

גן חובה ברמת גן ../images/Emo13.gif

את גם עובדת בגן? לא ידעתי -) איזה גילאים
ולמה את לא בפורום גננות- אפשר לדעת?

maiky17

New member
גמאני גמאני../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? די מהר... אבל לא כמו השבוע שעבר
איך עבר השבוע באופן כללי? היה נחמד פלוס היום הכי טוב, ולמה? יום א', כי היה הפורימון של הטניס, והיום, כי שחררו אותנו מוקדם כדי שנספיק להתכונן לגדנ"ע היום הכי פחות טוב השבוע? יום שני היה די מבאס
קניית השבוע: מתנה לחברה טובה, לכבוד היומולדת שיר/ספר/סרט השבוע: can you feel the love tonight. לא יאומן עד כמה השיר הזה מדהים ציטוט השבוע: [אחי ואני חזרנו היום מהעיר הקרובה באוטובוס. לפנינו ישבה אישה אתיופית שהייתה לה בליטה מטורפת בגב, ושנינו חשבנו שיש לה גיבנת] (פתאום אחי מתחיל לצחוק, צחוק מטורף. לא הבנתי מה קרה, אז הוא מתחיל להצביע על האישה ולחרחר): "לגיבנת יש רגל! לגיבנת יש רגל!" [זה היה תינוק
] מחמאת השבוע: המורה לנהיגה אמר שאני מתקדמת ממש טוב
והמאמן מקבל אותי ואת חברה שלי בכל אימון במילים: "הנה היפהפיות שלי!" הצלחת השבוע: אני מקווה שזה במבחן בפסיכולוגיה - אני אוכל להגיד לכם רק בעוד כשבועיים. הפתעת השבוע: זכינו במחבט ובMP4 בתחרות תחפושות בטניס
מלך השבוע: הבחור
זרקו "הידעת": הידעת? כששעון מתמלא במים בערך 10,000 פעם בחמש שנים, הוא כבר לא שימושי
אני אתגעגע אליו
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: בראוני של ארומה
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: שני שיעורי נהיגה
הבעת געגועים/שמחה מוטרפת על כך שלא תשמעו ממני בימים א'-ה': אני אתגעגע אליכם
ואני מתה מפחד תוכניות לסופשבוע: לארוז
בשבוע הבא, מצפה ל...: אין לי למה לצפות, רק לגדנ"ע. זה בערך כל מה שיהיה בשבוע הבא

maiky17

New member
../images/Emo207.gif

אני נוטשת אתכן, יקירותיי, עד ליום חמישי (גדנ"ע י"א) אל תתגעגעו יותר מדי... תהנו ותנצלו את הזמן שאני לא כאן כדי לקשקש עליי
אתגעגע
מאיה

סוף הסוף שבוע../images/Emo204.gif

ראשית אני מתנצלת שאני בקושי פה.. שלא יוצא לי לפתוח את השירשורים שלקחתי על עצמי.. השבוע נגמר לי בצ'יק עם העבודה.. סידורים.. חבר.. חברות.. פורום.. ועוד כל מיני עיסוקים אבל אני אעשה השתדלות מאוד גדולה להראות נוכחות השבוע
ועכשיו לשאלון הסופ"ש של מאיה.. כי אף פעם לא מאוחר בשביל זה
עד כמה מהר עבר השבוע? כמו שכתבתי למעלה.. "בצ'יק"
איך עבר השבוע באופן כללי? באופן כללי עבר נחמד
היום הכי טוב, ולמה? אתמול
ביליתי עם חברות אחרי המון זמן שלא..
היום הכי פחות טוב השבוע? לא זכור לי כזה
קניית השבוע: סירופ לימונענע דיאט
מומלץ
שיר / ספר / סרט השבוע: נמורולוגיה
ציטוט השבוע: "שלום.. זה בקשר לדירה"
מחמאת השבוע: שרזיתי
הצלחת השבוע: שרזיתי
הפתעת השבוע: שרזיתי
מלך השבוע: אחי הגדול
זרקו "הידעת": "הידעת שאהבה עיוורת אבל אחרי הנישואין הראיה חוזרת
"
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: פסטה עם ברוקולי וקשיו שהכנתי לבד, בלי מתכון ויצא..
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הלכתי עם חברה לבדיקה חשובה
הבעת געגועים/שמחה מוטרפת על כך שלא תשמעו ממני בימים א'-ה': ברור שנתגעגע חיילת קטנה
תוכניות לסופשבוע: שהוא ימשיך גם מחר.. ומחרתיים.. [
]
בשבוע הבא, מצפה ל...: הרבה עבודה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שיהיה שבוע מצויין לכוווווולנו

למעלה