סופשבוע הגיע

helush716

New member
../images/Emo103.gifסופשבוע הגיע../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ושבוע מצויין

מסכמשת...../images/Emo113.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:השיחת וידאו עם האמריקאים משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי את בר היום הכי הכי של השבוע: ראשון שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: Fully With Hate של TradeMark92 סרט השבוע: מתים על החיים סדרת השבוע: אחת שיודעת ספר השבוע: שם הורד מאכל השבוע: פופקורן מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: קרן כפרעליה! הדבר הכי יפה שאמרו לכם השבוע: ואיי ילדה את לא מבינה כמה התגעגעתי לחיוך הזה שלך:) התחדשות השבוע: 3 דיסקים יציאת/בילוי השבוע: סרט ביום שני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את אח שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כפרע! פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:פאנן

יערולה13

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אמממ המבחן בביולוגיה עבר בשלום משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן בביולוגיה היום הכי הכי של השבוע:היום שיר השבוע של ביט 69:לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:letters to you-finch סרט השבוע:אין סדרת השבוע:אי צדק ספר השבוע:אין מאכל השבוע:ספגטי
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:= הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:= התחדשות השבוע:= יציאת/בילוי השבוע:הגלידרייה>< משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:עוד שבע ויום טיול שנתי לשלושה ימים!!!!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זה בשיעור מתמטיקה: המורה:"אתם נשמעים כמו כוורת דבורים" אני:"זה אומר שנעם הכוורן מהישרדות יבוא ויציל אותי מעקיצה של דבורה אכזרית?" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :אמממ הידעת שהזיעה מקררת בזה שהיא מתאדה מהגוף? אני לא. תמונת השבוע:טוב נו-> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:דווקא בסדר

tal iero

New member
מסכמת../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת
משהו רע שקרה לך השבוע: אין
היום הכי הכי של השבוע: -- שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: nothing else matters סרט השבוע: סרט ישן תחת מ34'.. חח סדרת השבוע: האנטומייה
ורמזור
ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פסטה עם רוטב שמנת בייקון ופטריות. אהה וטריקולד=]=] מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: -- הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: -- התחדשות השבוע: אממ.. מסטיק מהקיוסק? ומתנה לנסטיה אבל לא אני קניתי חחח יציאת/בילוי השבוע: ראש פינה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא הרבה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *באמצע שיעור צרפתית לומדים על חתונה של איזה מישהו מהספר* ילד סטלן שואל את המורה: "זוהר אם יש לך שיער בלונדיני למה הגבות שלך שחורות?" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן: הידעת שיש ילדים כלכך חסרי חיים שגם כשמשעים אותם הם באים לבצפר?? תמונת השבוע: עזבו.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי

Xx MaayaN xX

New member
(((=

משהו טוב שקרה לך השבוע: מלא שיעורים חופשיים ועוד משהו שאני לא אציין =] משהו רע שקרה לך השבוע: המבחן בהיסטוריה היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: Dashboard Confessional- So Beautiful סרט השבוע: סטפ אפ2 סדרת השבוע: טלנובלה בע"מ ספר השבוע: הסוד מאכל השבוע: צ'יפס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדס הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: אוהו התחדשות השבוע: בגדים יציאת/בילוי השבוע: סרט וסניף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה של קו-X! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שני:"אמא שלי ישבה על הספה והחתול שכב לה על הבטן. ואז היא הפליצה והחתול עף למעלה!!!" חחחחח פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שאייפוד זה דבר בנזונההההה תמונת השבוע: >>> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל מעפן ניגמר מגניב לאללה =]

just gaya

New member
מסכמת שבוע בנזונה!

משהו טוב שקרה לך השבוע:די הכל כזה משהו רע שקרה לך השבוע:מבחנים היום הכי הכי של השבוע:אתמול או 1 באפריל שיר השבוע של ביט 69:אין שיר השבוע לא של ביט 69:בואי נעזוב של רן ועילי סרט השבוע:ירח דבש מטורף:) סדרת השבוע:ממ בובספוגXD ספר השבוע:אין מאכל השבוע:בולונז מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:דימה
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:וואו הרבה דברייםםם כל מה שטל אמר לי בפלאא התחדשות השבוע:טישרט ג'ינס טרנינג יציאת/בילוי השבוע:אתמול בטאטי ולקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הופעה וחופש!#!@$ ציטוט\יציאת\מילת השבוע:אמא שלו זונה..אויי זה נכון כי הוא רוסי! פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :הידעתם שזה כיף שיש בנים חתיכים בכיתה
תמונת השבוע:אני וענבר ואני יצאתי סטלנית אשXD ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סטייל רצחחחחחחחח

DiscoBall

New member
הוא מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

האמת שהוא אחד הספרים היותר טובים שיצא לי לקרוא, אני חושבת. הוא מאוד אמיתי. מחובר לקרקע. הוא מעורר אמפטיה חזקה מאוד וכל משפט שנאמר בו הוא פשוט אוצר בפני עצמו. תקרא, תקרא

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifאפרילללל../images/Emo99.gif

משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי בטוחה שאני נכשלת בmodule G באנגלית[אנייי!!!@#] משהו טוב שקרה לך השבוע: בסוף קיבלתי 93
היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: רבי נחמן שיר השבוע לא של ביט 69: punks jump up- dance to our disco Daft punk- human after all שונים של The pigeon detectives ,Yeah yeah yeahs, Justice ו-MGMT סרט השבוע: מוכרת התבלינים סדרת השבוע: CSI
ו-damages ספר השבוע: שמוט לסת של ג'ים קניפפל מאכל השבוע: שלווה
, גלידות מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הפלאייר של מסיבת 10 השנים בשברולט הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: כע את זה אני כבר אשמור לעצמי
התחדשות השבוע: 2 גופיות שאחת מהן סופסוף להדפס שאני רוצה כבר חודשיים, תיק, בגד ים. יציאת/בילוי השבוע: הנדנדות של ח' 300
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שעוד שבועיים יהיה יותר קרוב
יציאת השבוע: ביצענו הנשמה לבובה בקורס עזרה ראשונה. אני לא צריכה להוסיף שאם היא הייתה אמיתית היא כבר הייתה מתה, נכון? =) פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת ששיניים ברוסית זה זובי?
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שמתחיל רע חייב להסתיים מעולה
שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ושבוע מצויין- ברורררררר

S p r i n g B

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל מיני... משהו רע שקרה לך השבוע: לימודים XD היום הכי הכי של השבוע: רביעי שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי *מתביישת* שיר השבוע לא של ביט 69: פלאוורס של הבנות נחמה
סרט השבוע: מולאן רוז' סדרת השבוע:--- ספר השבוע: כל החיים לפניו.סיימתי אותו. מאכל השבוע:תותים
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:--- הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:--- התחדשות השבוע: מיקודים בלשון והיסטוריה
יציאת/בילוי השבוע: הופעה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול לירושליים
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לפני הופעת מחול: לחברה שלי: "יאללה תני בראששששששששש" וואי נו היו יותר מצחיקים, אני פשוט לא זוכרת
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת? העולם אינו פייר. הידעת? שימוש במיקוד בלשוןן יותר מ5 דקות גורם לבחילה עזה. תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לפעמים ככה
ולפעמיים ככה

animal bar

New member
../images/Emo211.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי את פיטר רוט, קניתי את זהב של שרון הולצמן והיו לי ארבעה ימים חופש מבית ספר. משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת.. היום הכי הכי של השבוע: שישי, לייק דאאא. שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69: זוגות זוגות- שלומי שבן. סרט השבוע: - סדרת השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: קטני ופיטר.
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: כל דבר שפיטר אמר, חחח. התחדשות השבוע: זהב- שרון הולצמן. יציאת/בילוי השבוע: ת''א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמא קונה לי את עיר של שלומי שבן+ הדיסק בונוס. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: - פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת?! התערבתי עם אח שלי והוא הפסיד אז הוא שתה טבסקו והיה אדום במשך יותר משה. תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה.

ואווו כבוד!../images/Emo113.gif

אני ופיטר עשינו לך את השבוע!!! איזה כבוד יש לי להיות עם פיטר באותו משפט!! כפרע!!! [עלי כמובן!]

למעלה