סופשבוע הגיע

maiky17

New member
../images/Emo103.gifסופשבוע הגיע../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
איך עבר השבוע באופן כללי
היום הכי טוב, ולמה
היום הכי פחות טוב השבוע
קניית השבוע:
שיר/ספר/סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
מחמאת השבוע:
הצלחת השבוע:
הפתעת השבוע:
המלצת השבוע:
מלך השבוע:
זרקו "הידעת":
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע:
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע:
איך עברו עליכם הימים הראשונים של החופש
מה התוכניות שלכם לחופש
מה אתם הכי אוהבים בקיץ
מה אתם הכי פחות אוהבים בקיץ
תוכניות לסופשבוע:
בשבוע הבא, מצפה ל...:
סופשבוע מקסים לכוווווווווולכם

Russet

New member
יפיי-יש סמיילים, זה אומר שאת מרגישה יותר טוב?

עד כמה מהר עבר השבוע- מהר מאוד- פירוט בהמשך
איך עבר השבוע באופן כללי- הזוי מאוד- פרטים בהמשך..
היום הכי טוב, ולמה- יום שני
היום הכי פחות טוב השבוע- יום ראשון
קניית השבוע: מתנות לחברים שיש להם ימי הולדת וחברה שילדה
שיר/ספר/סרט השבוע: השיר החדש של אבישי מה שמו נו
ציטוט השבוע: 'את מספיק אינטילגנטית כדי להבין את זה'- מנהלת המוקד הלא אינטיליגנטית בעליל.
מחמאת השבוע: שסופסופ מגיע לי ומזל טוב
הצלחת השבוע: לא להתפטר
הפתעת השבוע: הקידום בעבודה
המלצת השבוע: עבורי ההמלצה הטובה ביותר היא לנוח, אני מניחה שגם עבורכן
מלך השבוע: אבא שלי- תיכף תדעו למה
זרקו "הידעת": נורא קל להרוס לגור כלבים קטן את האוזניים אם בטעות שוברים לו את הסחוס, זה כמו שאסור לגעת לתינוקות באזור הרגיש בראש, מצד שני אצל כלבים מסתבר שאפשר להחזיר את האוזן שתעמוד- החבר היקר שלי עשה את זה עם הכלבה התותחית שלנו והשבוע חבר שלנו עשה את זה עם הגורה שלו, זה שוס מטורף.
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: שניצל של אמא- אמא הכינה לי אותו באמצע השבוע, טרי וחם מהמחבת במטבח שלה.
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: נסעתי ביום ראשון 2.5 שעות לכל כיוון כדי להיות במסיבת הסיום של הסנדוויצ'ית
איך עברו עליכם הימים הראשונים של החופש- אין חופש ולעולם לא יהיה
מה התוכניות שלכם לחופש- ושוב- אין חופש...האמת שאני מסיימת את המבחנים (בתקווה שלא יהיו מועדי ג') ב12.9, אולי נטוס לשבועיים לצרפת ללמוד צרפתית, יש לי חבר שרוט בשכל
מה אתם הכי אוהבים בקיץ- שיש לי יומולדת, אני מתחילה סריה מאוד מכובדת של ימי הולדת וחגיגות, מסתבר שאחרי ביולי יש ל3 בני דודים של החבר ימי הולדת, באוגוסט לתאומות שלי ולחבר של אחותי, בספטמבר לחיילת ימלאו 20 ולהורים שלי חתונת כסף, באמצע החבר ואני נחגוג שנתיים, באוקטובר לו ולסנדוויצ'ית יש יומולדת.
מה אתם הכי פחות אוהבים בקיץ- שחם כ"כ, שצריך ללכת לעבודה במקום לבריכה.
תוכניות לסופשבוע: יש לי ים מאמרים וכנראה שהחבר עלה על שוס היסטרי- להעיר אותי ב7-8 זה כיף כי אז הוא מציק לי כל היום ולא רק חצי בשבוע הבא, מצפה ל...: שבוע משביז. ועכשיו להסברים: ביום ראשון היה לי ריאיון אצלנו לאחמ"ש, במוצ"ש כמובן שרבתי עם הקוף הפרטי שלי וישנתי ממש חרא, הריאיון נדחה בחצי שעה בערך, היה עוד יותר מגעיל, הנסיעה בחום הזה לצפון הייתה הזויה מזל שראיתי את המש' שלי. אבא שלי בא לי עם מפרט טכני של מחשב נייד והתחלתילהסביר לו שהחלטנו לקבל ממנו את הסכום שהם התכוונו להשקיע במחשב ולהוסיף עליו- אחרי שהוא מסתכל עליי ונשפך מצחוק הוא טרח להגיד לי שכבר הזמין לי את המחשב. איזה תענוג. המחשב הגיע ביום שלישי כבר ואני שמחה שההורים שלי עושים בו שימוש ונהנים ממנו. ביום שני חטפתי צעקות מהמנהלת בטל' ואז כשהגעתי למוקד גיליתי שהתקבלתי, ככה- מהיום למחר. עכשיו אני בחפיפה ומתחילה את התפקיד ביום שלישי, העניין ההזוי ביותר הוא שביום שני יש לי יומולדת ויש לנו ישיבה של 4 שעות ולפניה המנהל החדש שלי צריך להסמיך אותי ונגמרה החפיפה.

עונה למרות שהסופשבוע כבר עבר ../images/Emo9.gif

עד כמה מהר עבר השבוע- די מהר, במיוחד לאור העובדה שרובו לא עבדתי בגלל שהייתי חולה
. איך עבר השבוע באופן כללי- האמת שלא משהו, לא אוהבת להיות חולה ומושבתת
היום הכי טוב, ולמה- אתמול, יום שבת כי בילינו גם ביחד לבד, וגם ביחד עם עוד אנשים וזה היה נחמד כזה למרות שתיכננתי לנו יום קצת אחר, אבל גם מה שהיה- היה לא רע בכלל
. היום הכי פחות טוב השבוע-יום חמישי, ממש עיצבנו אותי במסיבת סיום הכיתתית, ממש מרגישה בגן איתם לפעמים
. קניית השבוע: הממ... סושי
במקום שנקרא "הסושיה"- הזמנתי וגם הגיע מהר, גם טעים וגם לא יקר. אהבתי
. שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... אינדיאנה ג'ונס החדש, עדיין בראש שלי שזה די מפתיע וגורם לי להפתיע את החבר ולהציע לו שנראה מתישהו השבוע את הסרטים הראשונים שעוד לא ראיתי. ציטוט השבוע: אין משהו מעניין, סורי
מחמאת השבוע: קיבלתי הרבה ברכות אישיות בהחלפת המתנות במסיבת סיום הכיתתית, והחמיאו לי הרבה על הדרך הארוכה שעברתי וזה די נחמד ששמו לב לתהליך של השינוי שחוויתי במהלך 3 שנות התואר. הצלחת השבוע: הצלחתי לשרוד את המחלה
הפתעת השבוע: לא ממש הפתעה, אבל שוב התגלו הפרצופים האמיתים של כמה מהבנות בכיתה שלי, אבל מה חדש...
המלצת השבוע: ללכת לפי תחושות הבטן שלנו ולשלב עם הראש- ההיגיון. מלך השבוע: הבן זוג שלי, שדאג לי כל השבוע, ואפילו חיכה אצל ההורים שלו 6 שעות עד שהמסיבת סיום תסתיים (נגמר מאוד מאוחר, הרבה הרבה יותר ממה שתוכנן). זרקו "הידעת": ב"מקס ברנר" מוכרים פיצה עם שוקולד ומרק שוקולד
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ... הסושי מ"הסושיה",שניצל שאכלתי אתמול ומקווה שהעוגה שהיום אני אכין
. הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: הממ... אתמול ניקינו את הבית ממש יסודי, כולל להוציא הכל מהמדפים בסלון ולנקות אבק וזה ממש עשה לי טוב על הנשמה שהבית מריח טוב, נקי ומסודר. איך עברו עליכם הימים הראשונים של החופש- עלק חופש
מה התוכניות שלכם לחופש- לעבוד, לעבוד, לעבוד ולחפש גן לעשות בו סטאז'. מה אתם הכי אוהבים בקיץ- אוהבת את החום כשהוא במצב סביל, את הים, הבריכה. מה אתם הכי פחות אוהבים בקיץ- שחם יותר מידי מכדי לעשות כל דבר וזה נהיה מכביד. תוכניות לסופשבוע: תיכננתי סופשבוע שקט אחרי הבריתה ביום שישי, אבל בסוף ביום שבת אחרי משחק מונופול סוער שהבחור ניצח בו, הלכנו לאכול במסעדת בשרים עם אבא של הבחור ואח שלו ואחרי זה הלכנו להיפגש עם חברים ולבקר את ההורים שלי. בשבוע הבא, מצפה ל...: אחרי כמעט שבוע שלא ראיתי את התינוק שמטפלת בו, אז סופסוף ראיתי אותו היום ועכשיו הוא ישן ולכן יכולה לענות על השאלון
, ואני מצפה להערב שחותמים על הארכת חוזה לשנה נוספת בדירה

למעלה