סופ"ש הגיע

maiky17

New member
../images/Emo103.gifסופ"ש הגיע../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

כמו שניתן לראות, אני עדיין באקסטזה בגלל שהתחלתי ללמוד נהיגה השבוע...
עד כמה מהר עבר השבוע?
איך עבר השבוע באופן כללי?
היום הכי טוב השבוע, ולמה?
מלך/מלכת השבוע:
קניית השבוע:
ציטוט השבוע:
שיחת השבוע:
הדבר הכי כייפי שעשיתי השבוע:
והכי מרגיע?
הדבר הכי טעים שאכלתי השבוע:
זרוק "הידעת":
מי יצא הכי חמוד בעולם, ולמה?
שיר/ספר/סרט השבוע:
שאלת השבוע: עם מי אתם מרגישים הכי בנוח?
איחול קטן לאנוכי על לימודי הנהיגה?
תוכניות לסופשבוע:
בשבוע הבא, מצפה ל...:
רוצים לקטר? להתלונן על מר גורלכם? הכל כאן:
דיון השבוע: התחלתם לצאת עם האדם הכי מדהים בעולם, ואין מאושרים מכם. לאותו אדם יש ידידה משכבר הילדות, שהם החברים הכי טובים בכל העולם. הם מכירים מגיל 0, והם תמיד ישנו אחד אצל השני, סתם, בשביל הכיף - גם כשהם גדלו. אם בן הזוג החדש היה רוצה ללכת לישון אצלה [ושוב - הכל תמים לחלוטין] - מה הייתם מרגישים? הייתם אומרים לו משהו על זה? הייתם מעדיפים שהוא לא יילך?
הודגש באמצעות מדגישומטיק
סופ"ש מקסים לכולכם

ראי עצמך אחראית על שרשורי הסופ"ש ...

שלנו בפורום
, עכשיו אין לך ברירה
רק הערונת קטנה: אולי כדאי להתאים את דיון השבוע לנושא הפורום, לא חייבים אבל סתם נקודה למחשבה. החלטה שלך- מבחינתי ככה או ככה זה בסדר
עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שהשנה הזאת ממש טסה לי
... כל יום עובר בטיל וככה גם השבוע, אולי בגלל שאני עסוקה ופעילה מאוד
איך עבר השבוע באופן כללי? האמת שלא רע, קיבלתי תלמיד חדש לשיעורים הפרטיים, החלפתי את הגננת בגן אתמול והלך מעולה וקנינו סופסוף מכונת כביסה אז נגמרה הטיוליאדה להורים לקחת ולהביא כביסה
. היום הכי טוב השבוע, ולמה? הממ... יום שלישי- יום רגוע כזה, הקורס היחידי התבטל , זכיתי בתלמיד חדש באותו יום והיה נחמד
מלך/מלכת השבוע: הממ...החבר שלי, רק כי הוא פשוט בן אדם מקסים
קניית השבוע: מכונת כביסה, בזה אין ספק
ציטוט השבוע: "יש פרוייקט התנדבותי ואתם חייבים להגיע..." שיחת השבוע: הממ... שיחה על הסטאז'- סופסוף אני יודעת מה האפשרויות שעומדות לפניי בשנה הבאה וגיליתי שיכולה גם להיות גננת במשרה מלאה, אבל זה מזה מפחיד... מזל שיש עוד זמן להחליט
הדבר הכי כייפי שעשיתי השבוע: הממ... אתמול נהניתי לשוחח עם חברה גננת, שפינקה אותי עם שניצל וצ'יפס ואני גם הולכת להיות הבייביסיטרית שלה. ממש התקרבנו וזה עשה לי טוב על הלב, היה לי ממש נעים
והכי מרגיע? הממ... בסוף היום אתמול כשראיתי שממש הלך טוב בגן כשניהלתי את היום כגננת שם והבטחון שלי עלה
הדבר הכי טעים שאכלתי השבוע: מקווה שזה יהיה הפירה שהבחור מכין עכשיו
, השניצל שהחברה הכינה היה ממש טעים
זרוק "הידעת": הידעת
ישנם הרבה חברות עם שמות מוזרים למכונות כביסה
מי יצא הכי חמוד בעולם, ולמה? הבחור, כי הוא סובל אותי כפי שאני
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... ג'ונו היה טוב, אבל לא ראינו את זה השבוע, גם נחשב?
שאלת השבוע: עם מי אתם מרגישים הכי בנוח? עם הבחור
. איחול קטן לאנוכי על לימודי הנהיגה? שיהיה בהצלחה וסעי בזהירות
תוכניות לסופשבוע: לקנות מכונת כביסה
, לעשות קניות לבית
, סרט בערב- או די וי די או בקולנוע נראה לפי החשק, ולנוח הרבה הרבה
בשבוע הבא, מצפה ל...: מכונת כביסה שמגיעה ביום ראשון, לשבוע מתיש כי כל יום אני מלמדת...
רוצים לקטר? להתלונן על מר גורלכם? הכל כאן: הממ.... אני מתה מרעב!!! ויש עוד זמן עד שהפירה יהיה מוכן ומתבאסת על הכלים שצריך לנקות אחרי הפירה
. דיון השבוע: התחלתם לצאת עם האדם הכי מדהים בעולם, ואין מאושרים מכם. לאותו אדם יש ידידה משכבר הילדות, שהם החברים הכי טובים בכל העולם. הם מכירים מגיל 0, והם תמיד ישנו אחד אצל השני, סתם, בשביל הכיף - גם כשהם גדלו. אם בן הזוג החדש היה רוצה ללכת לישון אצלה [ושוב - הכל תמים לחלוטין] - מה הייתם מרגישים? הייתם אומרים לו משהו על זה? הייתם מעדיפים שהוא לא יילך? לישון אצל ידידה כשיש לך חברה נראה לי טאבו רצחני, בן זוגי לשמחתי לעולם לא היה מעלה בדעתו אפילו בתחילת הקשר ללכת לישון אצל ידידה שלו גם אם אין ברירה אחרת... לא מתאים בכלל ומבחינתי זה היה מעלה שאלה אם קורה משהו ביניהם ולא הייתי מרגישה בטוחה... סופשבוע מדהים לכוולללללם

sweet148

New member
תתחדשי על המכונה! ../images/Emo13.gif

ובהצלחה עם התלמיד החדש....ובלימודים ובעבודה[את סייעת גננת או משהו נכון? הגן זה עבודה או התלמדות/לימודים?]

אני לומדת להיות גננת- חינוך יצירתי לגיל הרך

ואנחנו מתנסים בגן- סמינריסטית, פעמיים בשבוע ושנה הבאה אני עושה סטאז' ויכולה להיות גננת בפועל...

sweet148

New member
אה כייף לך!!!

אמא שלי רוצה שאני אהיה גננת כי אני ממש מוכשרת בלהרגיע ילדים קטנים ...

אבל זה לא מספיק כדי לעבוד בזה ../images/Emo9.gif

צריך לאהוב את זה בלב ובנשמה- לא רק את הילדים, אלא את העבודה עצמה. אז רק תעשי לעצמך טובה- ואל תלכי ללמוד/לעסוק בזה רק בגלל שהיא רוצה, כן?
{סורי, אני רגישה לנושא הזה, כי אצלי אחותי מאוד התנגדה ללימודים שלי בגלל שהשכר לא גבוה והיא חשבה שאני "מסוגלת ליותר" כאילו הוראה זה לחסרי יכולת או משהו כזה והיא טיפטפה לי את זה כל השנתיים הראשונות של הלימודים}.

sweet148

New member
לא!! אני מאוד אוהבת ילדים!!! נראהה לך???

אני חוללה עליהם!!!

מעולה ../images/Emo9.gif

אני משוגעת על ילדים ועל הגן שנמצאת בו, מקווה שנה הבאה להיות הגננת המשלימה שם
.

sweet148

New member
שאלה לי אלייך מה זה מדגישומטיק../images/Emo35.gif

קודם כל שיהיה לך בהצלחה בשיעורי הנהיגה שלך
עד כמה מהר עבר השבוע
עוד שבוע עבר מהר...
איך עבר השבוע באופן כללי
ככה-ככה,חצי שבוע כואב לי הראש... היום הכי טוב השבוע, ולמה
לא זווכרת חחח...
מלך/מלכת השבוע
מה זאת אומרת
כאילו מי עשה לי את השבוע? חברה שלי
קניית השבוע
לא קניתי כלום....
ציטוט השבוע
"אם יהיה לנו סוס נכניס אותו הביתה בגלל שהוא יפחד מהנפצים"
אמא שלי אמרה לאבא שלי שהיא תקנה לו סוס אז אח"כ הוא אמר את המשפט הנ"ל והתפקענו מצחוק במשך 10 דקות שלמות,כמובן שהכל היה בצחוק חחח...
שיחת השבוע
אין...
הדבר הכי כייפי שעשיתי השבוע
ישנתי
והכי מרגיע
ישנתי...
הדבר הכי טעים שאכלתי השבוע
הקינוח הסודי שלי
זרוק "הידעת": ביצה של יען יכולה להספיק ל36 אנשים...כאילו 36 אנשים יכולים לאכול ממנה ביצת עין או משהו.
מי יצא הכי חמוד בעולם, ולמה
בת דודה שלי,כי היא מתווווקה,היא בת שנה וחצי..
שיר/ספר/סרט השבוע: אין.
שאלת השבוע: עם מי אתם מרגישים הכי בנוח
ברור ש- אמא
איחול קטן לאנוכי על לימודי הנהיגה
לפני השאלון כבר כתבתי לך! ושוב,בהצלחה!
תוכניות לסופשבוע: ללמוד=/
בשבוע הבא, מצפה ל...:סיום המבחנים!!! [מבחן אחרון]...
רוצים לקטר
להתלונן על מר גורלכם
הכל כאן: אמממממממממממ לא בא לי
דיון השבוע: מה זאת אומרת
התחלתם לצאת עם האדם הכי מדהים בעולם, ואין מאושרים מכם. לאותו אדם יש ידידה משכבר הילדות, שהם החברים הכי טובים בכל העולם. הם מכירים מגיל 0, והם תמיד ישנו אחד אצל השני, סתם, בשביל הכיף - גם כשהם גדלו. אם בן הזוג החדש היה רוצה ללכת לישון אצלה [ושוב - הכל תמים לחלוטין] - מה הייתם מרגישים? הייתם אומרים לו משהו על זה
הייתם מעדיפים שהוא לא יילך
לא חושבת שהיה אכפת לי. שבת שלום

maiky17

New member
מדגישומטיק =

אני מקצרת איתו תהליכים ומדגישה הכל
http://www.tpeople.co.il/on/mo/

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? טיסות אקספרס.
איך עבר השבוע באופן כללי? צ'בבה
היום הכי טוב השבוע, ולמה? יום רביעי, בגלל
מלך/מלכת השבוע: הבחור
קניית השבוע: שיעור נהיגה? או אוכל סיני
ציטוט השבוע: - ידידה: "אני שמנה???" ידיד 1: "לא - רק תורידי את הסנטר השני שלך ויהיה טוב". ידיד 2: "אבל תשאירי את השלישי, הוא חמוד"
- ידיד: "איכס, איזה תוכנית מגעילה! ראיתי אותה רק פעם אחת, מקסימום 20". - אותו ידיד: "עוד מעט אני מחרבן תותים מרוב שעמום". - ידידה: "אבא שלי פעם אכל קקטוס! אה... בעצם הוא לא אכל קקטוס. עזבי". - ידידה [לידידה אחרת]: "בגללך יורד לי דם! טוב, זה לא בגללך. טוב, לא יורד לי דם". - ידיד: "אתם יודעים איך אומרים ברית מילה באיטלקית? סוף-על-הקטין". - המחנכת: "מה דעתכם על יחסי מין בביה"ס?" ידיד: "תשמעי, אנחנו פה 9 שעות ביום..." - ידידה [נכנסת לכיתה אחרי שהיה שם מבחן]: "יש פה ריח של מתכונת". - ידיד: "יש לי כמעט שקל!" הבחור: "יש לך 30 אגורות". ידיד: "אז מה, אני לא רואה אותך עם 30 אגורות..." [נעלב] - [המורה לסוציו' מכתיבה ממש מהר] ידיד: "ווי, המורה, את מפסידה פה שני כותבים פוטנציאליים". - [לפני 4 שעות רצופות של מתמטיקה - 12:30-16:30] ידיד: "מהר, מהר! שאני לא אבזבז את ה-4 שעות מתמטיקה שלי!" - [ידיד נכנס לכיתה בשיעור ערבית - הוא לא במגמה] המורה: "אויש, חמוד, אני זוכרת אותך עוד מכיתה ז', כשלימדתי אותך איך לקרוא בטקס". הידיד: "נכון, כשעוד הייתי יפה". מישהו נכנס לכיתה: "אלחמדולילה!" - ידיד: "בואו ניסע לירושלים!" ידידה: "היום!" ידידה 2: "עכשיו!" ידיד: "המורה, בואי, יש שם ארומה..." [המורה ידועה בחיבתה לארומה] - הבחור: "מטפטף מבול". - המורה לפסיכו': "פרויד לא הירבה לדבר על שני השלבים האחרונים..." ידידה: "נו, בטח, כי אין בהם סקס". - ידידה: "לפעמים אני מפחדת שאני אריב עם ההורים שלי ואז יקרה להם משהו". אני: "כמו מה, שתחרבן עליהם ציפור וזה ייכנס להם למוח וישבש להם את כל המערכת?" הידידה: "ואז יהיה להם מוח מחורבן". - ידידה: "במבחן אני הייתי כל כך רטובה שחשבתי שאני מעלה עובש".
שיחת השבוע: עם אותה ידידה מלמעלה.
הדבר הכי כייפי שעשיתי השבוע: שיעור נהיגה
והכי מרגיע? הייתי עם החבר
הדבר הכי טעים שאכלתי השבוע: אוכל סיני ומרק של סבתא
זרוק "הידעת": הידעת? בשיעור נהיגה הראשון זה מאוד טבעי לנסוע על 40 קמ"ש ולהרגיש כאילו נוסעים על 120
מי יצא הכי חמוד בעולם, ולמה? הבחור, למרות שהוא שיגע אותי, כי הוא פשוט חמוד
אה, וגם שני חברים ממש טובים שלי שהם עכשיו ביחד רשמית
שיר/ספר/סרט השבוע: "הרמת מסך" של ליאת רוטנר
שאלת השבוע: עם מי אתם מרגישים הכי בנוח? עם הבחור
ולפעמים עם האחים.
איחול קטן לאנוכי על לימודי הנהיגה? מאזל-טוב
תוכניות לסופשבוע: חרישה לתנ"ך
בשבוע הבא, מצפה ל...: פורים
רוצים לקטר? להתלונן על מר גורלכם? הכל כאן: מבחן בתנ"ך
דיון השבוע:
התחלתם לצאת עם האדם הכי מדהים בעולם, ואין מאושרים מכם. לאותו אדם יש ידידה משכבר הילדות, שהם החברים הכי טובים בכל העולם. הם מכירים מגיל 0, והם תמיד ישנו אחד אצל השני, סתם, בשביל הכיף - גם כשהם גדלו.
אם בן הזוג החדש היה רוצה ללכת לישון אצלה [ושוב - הכל תמים לחלוטין] - מה הייתם מרגישים? הייתם אומרים לו משהו על זה? הייתם מעדיפים שהוא לא יילך? אני חושבת שזה היה מפריע לי קלות, אבל לא הייתי אומרת לו את זה. אחרי הכל, היא כמו חבר טוב בשבילו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק
סופ"ש מקסים לכולכם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sweet148

New member
ואייי הרגת אותי עם הציטוטים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה