שיהיה בהצלחה בבגרויות, בובה ../images/Emo24.gif
נתת לי רעיון לדיון- אני אענה פה ואז אפתח את הדיון ומצפה לתשובות ממך, גבירתי הצעירה
עד כמה מהר עבר השבוע- הממ... יחסית לזה שהחצי בחו"ל, די מהיר כי אני די הייתי פעילה לאורך השבוע. אתמול היה קצת יום איטי שבקושי זז וגם היום מרגיש ככה. עוד שבוע וקצת הוא חוזר והוא במגעים לבדוק אם יחזור מוקדם יותר
איך עבר השבוע באופן כללי- באופן כללי, השבוע היה נחמד, פגשתי חברה חדשה מהפורומים, הייתי מאוד פעילה בגן ואפילו נשארתי פעם אחת לכל היום כולל הצהרון והילדים כל כך התלהבו מזה ובכלל ממש טוב לי בגן שם.
היום הכי טוב, ולמה- הממ... יום רביעי, לא יודעת היה לי מאוד נעים ככה להיות בגן, וזה כיף שיש קשר כל כך חזק ביני לבין הגננת והסייעת. אני מתה כבר לתת להן את מה שמכינה ועדיין מתלבטת אם להוסיף עוד מתנה לכל אחת מהן.
היום הכי פחות טוב השבוע- הממ... אתמול- ממש עיצבן אותי מישהו שמתנכל לי בפורומים ואני מתכוונת לטפל בנושא הזה במלוא הרצינות, הוא יצטער על כל התגובות המרושעות, המסרים המגעילים וההתנכלות הזאת
קניית השבוע: קנייה אפשרית גם מתקבלת
אני תוהה אם להוסיף לאלבום הומוריסטי שמכינה לגננת ולסייעת גם במתנה מעמד לספר בישול. בכל מקרה, הולכת לקנות אחד כזה לאמא שלי ליום הולדת.
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ.... אין ממש.
ציטוט השבוע: אין משהו שהיה שווה לצטט
מחמאת השבוע: מגיעה לחברה שתמכה בי מאוד אתמול
הצלחת השבוע: המממ... סיימתי את כל המטלות שצריכה להגיש.
הפתעת השבוע: שהזמן יחסית עבר לי מהר ואני שורדת את הנסיעה הארוכה הזאת של הבחור.
המלצת השבוע: לא לפחד להעיז ולעשות דברים למען עצמנו.
מלך השבוע: הבחור שלי
- שכל הזמן מתקשר מיוזמתו, שכל כך איכפת לו ומראה געגוע ואיזה כיף זה שהוא לא גבר טיפוסי שמשחק משחקים וכו'...
זרקו "הידעת": הידעת? טופי וסוכריה על מקל הם הממתקים הכי לא בריאים שיש לשיניים, שכן הם נשארים הרבה זמן בתוך הפה.
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: האמת ששום דבר, מקווה שהסושי שמתכוונת להזמין הערב יהיה טעים ככה
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: עזרתי לגננת שלי במיון תמונות במשך יומיים בגן וגם בבית.
ל"ג בעומר - מה עשיתם- הכנתי עם הילדים חותמות מתפוחי אדמה- זה ממש מדליק
מה עדיף: מדורה או מנגליאדה- מדורה, למרות שלא מתה על החג
תוכניות לסופשבוע: מחר הולכת להורים במשך היום והיום אני מתכוונת לראות סרט בוי או די ולהזמין סושי ולבלות זמן איכות עם עצמי
בשבוע הבא, מצפה ל...: הקדמת שובו של הבחור- תחזיקו אצבעות שזה יקרה