סופ"ש הגיע

maiky17

New member
../images/Emo103.gifסופ"ש הגיע../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
איך עבר השבוע באופן כללי
היום הכי טוב, ולמה
היום הכי פחות טוב השבוע
קניית השבוע: שיר/ספר/סרט השבוע: ציטוט השבוע: מחמאת השבוע: הצלחת השבוע: הפתעת השבוע: המלצת השבוע: מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: ל"ג בעומר - מה עשיתם
מה עדיף: מדורה או מנגליאדה
תוכניות לסופשבוע: בשבוע הבא, מצפה ל...:
מצטערת שקצת נעלמתי לכם, התחיל העומס של הבגרויות
סופשבוע נעים לכווווווווווולכם

שיהיה בהצלחה בבגרויות, בובה ../images/Emo24.gif

נתת לי רעיון לדיון- אני אענה פה ואז אפתח את הדיון ומצפה לתשובות ממך, גבירתי הצעירה
עד כמה מהר עבר השבוע- הממ... יחסית לזה שהחצי בחו"ל, די מהיר כי אני די הייתי פעילה לאורך השבוע. אתמול היה קצת יום איטי שבקושי זז וגם היום מרגיש ככה. עוד שבוע וקצת הוא חוזר והוא במגעים לבדוק אם יחזור מוקדם יותר
איך עבר השבוע באופן כללי- באופן כללי, השבוע היה נחמד, פגשתי חברה חדשה מהפורומים, הייתי מאוד פעילה בגן ואפילו נשארתי פעם אחת לכל היום כולל הצהרון והילדים כל כך התלהבו מזה ובכלל ממש טוב לי בגן שם.
היום הכי טוב, ולמה- הממ... יום רביעי, לא יודעת היה לי מאוד נעים ככה להיות בגן, וזה כיף שיש קשר כל כך חזק ביני לבין הגננת והסייעת. אני מתה כבר לתת להן את מה שמכינה ועדיין מתלבטת אם להוסיף עוד מתנה לכל אחת מהן.
היום הכי פחות טוב השבוע- הממ... אתמול- ממש עיצבן אותי מישהו שמתנכל לי בפורומים ואני מתכוונת לטפל בנושא הזה במלוא הרצינות, הוא יצטער על כל התגובות המרושעות, המסרים המגעילים וההתנכלות הזאת
קניית השבוע: קנייה אפשרית גם מתקבלת
אני תוהה אם להוסיף לאלבום הומוריסטי שמכינה לגננת ולסייעת גם במתנה מעמד לספר בישול. בכל מקרה, הולכת לקנות אחד כזה לאמא שלי ליום הולדת.
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ.... אין ממש.
ציטוט השבוע: אין משהו שהיה שווה לצטט
מחמאת השבוע: מגיעה לחברה שתמכה בי מאוד אתמול
הצלחת השבוע: המממ... סיימתי את כל המטלות שצריכה להגיש.
הפתעת השבוע: שהזמן יחסית עבר לי מהר ואני שורדת את הנסיעה הארוכה הזאת של הבחור.
המלצת השבוע: לא לפחד להעיז ולעשות דברים למען עצמנו.
מלך השבוע: הבחור שלי
- שכל הזמן מתקשר מיוזמתו, שכל כך איכפת לו ומראה געגוע ואיזה כיף זה שהוא לא גבר טיפוסי שמשחק משחקים וכו'...
זרקו "הידעת": הידעת? טופי וסוכריה על מקל הם הממתקים הכי לא בריאים שיש לשיניים, שכן הם נשארים הרבה זמן בתוך הפה.
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: האמת ששום דבר, מקווה שהסושי שמתכוונת להזמין הערב יהיה טעים ככה
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: עזרתי לגננת שלי במיון תמונות במשך יומיים בגן וגם בבית.
ל"ג בעומר - מה עשיתם- הכנתי עם הילדים חותמות מתפוחי אדמה- זה ממש מדליק
מה עדיף: מדורה או מנגליאדה- מדורה, למרות שלא מתה על החג
תוכניות לסופשבוע: מחר הולכת להורים במשך היום והיום אני מתכוונת לראות סרט בוי או די ולהזמין סושי ולבלות זמן איכות עם עצמי
בשבוע הבא, מצפה ל...: הקדמת שובו של הבחור- תחזיקו אצבעות שזה יקרה

maiky17

New member
המון תודה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

Russet

New member
עונה

עד כמה מהר עבר השבוע- תפס תאוצה בערך ביום שלישי איך עבר השבוע באופן כללי- לא משהו, אומנם החבר שלי לא טס לחו"ל אבל היה במילואים בצפון שזה סוג של חו"ל לעומת ב"ש... היום הכי טוב, ולמה- חמישי בערב- הוא חזר והיה לנו קצת זמן יחד היום הכי פחות טוב השבוע- יום ראשון, זה נוראי לדעת שיש יותר מדי מטלות ואין עם מי להתחלק קניית השבוע: אוי, אני עובדת בחמישית משרה ודוגמת מוצרי קוסמטיקה, קניתי המון איפור ומוצרי טיפוח, החבר היקר מאיים לזרוק אותי מהבית.. שיר/ספר/סרט השבוע: סוף לסיפור- יהודית רביץ ציטוט השבוע: 'לקחנו את הקופסא של הטלויזיה ועשינו ממנה תיאטרון, מתי אתם באים? אנחנו מעלות הצגה'- אחותי המקסימה יחד עם 2 הפושטקיות האחרות... מחמאת השבוע: הצלחתי לעשות הרבה דברים בעבודה, היה נחמד לשמוע מילה טובה מהמנהל הצלחת השבוע: הכלבה ואני נשארנו לבד- חזרתי כל יום השבוע ב21 הבייתה, שמתי את התיק ויצאנו כל ערב לטיול של שעה או שעה וחצי, זה לא קורה יותר מדי. הפתעת השבוע: מישהי בעבודה קיבלה היום פרחים, נורא רציתי גם, חזרתי הבייתה ובאגרטל מחכה לי זר... בלי שביקשתי הפעם המלצת השבוע: לנוח, בטירוף, בשבוע הבא יהיה קשה כפליים מלך השבוע: מלכת השבוע, אמא זרקו "הידעת": חיילים שעושים השלמה ורוצים אשכרה להיות קצינים טוחנים. אחותי סיימתי את הקורס בפנאן, מאז עקבותיה נעלמו וכבר חודש היא קבורה בבסיס בהשלמה הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: ארוחות הערב שלי היו פשוט אבטיח, מזל שהיה המון הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: סיימתי עם כל המבחנים, ויוה לה פרידום. מצד שני- עכשיו יש המון עבודות :\ ל"ג בעומר - מה עשיתם - כלום, הייתי כ"כ מרוצה שהוא בבית שפשוט התכפתנו מה עדיף: מדורה או מנגליאדה מנגליאדה, פחות הורס את הסביבה ואת הנשמה, עדיין מסריח פה מהאש. מצד שני אין על מדורה כיפית בחוף הים, אוהבת. תוכניות לסופשבוע: כמו שכתבתי- יש לנו הצגה בתיאטרון הילדים של מש' X, סופסופ נוסעים להורים שלי אחרי חודש ושבוע שלא ראיתי אותם בשבוע הבא, מצפה ל...: עומס בל יתואר, המון נסיעות אבל אני מקווה שבזכות זה אני אראה חברה טובה

היי היי

עד כמה מהר עבר השבוע: עבר בטיל!! איך עבר השבוע באופן כללי:עבר סבבה לגמיר קצת מעיףף כי הייתה הרבה עבודה במשרד אבל כיף סה"כ היום הכי טוב, ולמה: חמישי-נגמר השבוע היום הכי פחות טוב השבוע: שני כי הוא היום הכי ארוך בשבוע שלנו קניית השבוע: 2 טבעות ותיק בעזריאלי בהפסקת צהריים שלי שיר/ספר/סרט השבוע: אין משו אבל משבוע הבא אני מתחילה לקחת לרכבת ספר.. ציטוט השבוע: לא עולה לי כרגע מחמאת השבוע: מישהי ממשרד שכן התקשרה כדי לקבוע משו ואני עניתי ולפני כן אני ועוד אחת חדשה היינו אצלה במשרד אז היא שאלה מי מבנינו היא אני(בטלפון) אז הסברתי לה והיא אמרה הא היפה יותר.. וזה החמיא לי ממש.. הצלחת השבוע: המפקד בחר בי.. הפתעת השבוע: ארטיקים שקנו לנו וחילקו לנו במשרדים המלצת השבוע: קחו הכל בקלות מלך השבוע: זרקו "הידעת": הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הפרישייק בעזריאלי הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: כלום ל"ג בעומר - מה עשיתם מנגל+מדורה מה עדיף: מדורה או מנגליאדה: לא הולך לחוד בלג בעומר שתיהם תוכניות לסופשבוע: הייתי היום אצל דודים בפרדס חנה חגגנו להם יומולדת,ומחר לטייל ולהיות קצת עם חברים בשבוע הבא, מצפה ל...: קבלת משרד משל עצמי,נסיעה לצפון עם המפקד שלי ועוד כמה חבר'ה וזהיו סורי שנעלמתיי אני מגיעה מאוחר והרוגה מעיפות כדי להגיב ולכתוב אבל עוקבת כל הזמן אוהבת ובהצלחה בבגריות מתוקה

למעלה