סיכום שבועי:)

../images/Emo103.gifסיכום שבועי:)../images/Emo103.gif

שיר השבוע של דיימונדז- שיר השבוע(לא של דיימונדז)- קליפ השבוע- אומן השבוע- דיסק השבוע- סרט או סדרת השבוע- דבר טוב שקרה השבוע- דבר פחות טוב שקרה השבוע- דבר שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע- סרט השבוע- ותמונת השבוע-

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דיימונדז-שיהיה לי את הכוח שיר השבוע(לא של דיימונדז)-רן דנקר ועילי בוטנר-שווים קליפ השבוע-נלי פורטדו-IGH אומן השבוע-דיימונדז דיסק השבוע-פחד מוות-היהודים סרט או סדרת השבוע-פלוריסיינטה דבר טוב שקרה השבוע-ממ כל מיני
דבר פחות טוב שקרה השבוע-הרבה דבר שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שיעבור מאכל השבוע-פיצה סרט השבוע-שכחתי את השם
סרט אימה כלשהו
ותמונת השבוע-

../images/Emo214.gifבין הארגזים...

שיר השבוע של הדיימונדז-שיהיה לי את הכוח שיר השבוע-שיר האודישנים של כוכב נולד 5 [או לפחות החיפושים שאני עושה כדי לנסות להשיג אותו...] קליפ השבוע:לא צפיתי בכלל בטלויזיה במהלך השבוע [שיפוצים בבית] אומן השבוע-לא יודעת :X דיסק השבוע-תודה רבה לך פחד סדרה-כוכב נולד 5 דבר טוב-מייל שגרם לי להיות מאושרת דבר פחות טוב-לפעמים אהבה היא הדבר הכי נורא... דבר שאתם מחכים-שיהיה לי חדר מסודר! מאכל השבוע-קרפ שוקולד! סרט השבוע-אני חושבת שאלך ל"סודות"... תמונת השבוע-אין שום תמונה, אני במחשב הנייד..

d miss d

New member
שילי :]

שיר השבוע של דיימונדז- שיהיה לי את הכוח שיר השבוע(לא של דיימונדז)-Offer Nissim feat. Maya - In Your Eyes קליפ השבוע-אין אומן השבוע-שון פול דיסק השבוע- אין סרט או סדרת השבוע- הכל דבש דבר טוב שקרה השבוע- יומולדת של חברה טובה דבר פחות טוב שקרה השבוע- מממממ דבר שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ממממממממ דברים טובים באים שלא מצפים להם מאכל השבוע- חומוס פטריות סרט השבוע- שאלתם כבר ותמונת השבוע-

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע של דיימונדז- שיהיה לי את הכוח
שיר השבוע(לא של דיימונדז)- יחפה/נינט טייב קליפ השבוע- יחפה/נינט טייב
אומן השבוע- נינט טייב
דיסק השבוע- שלום לאמונות/מירי מסיקה סרט או סדרת השבוע- הבורר (כל שבוע
) דבר טוב שקרה השבוע-
דבר פחות טוב שקרה השבוע-
דבר שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סינגל חדש לנוב
מאכל השבוע-
סרט השבוע- טיטאניק
ותמונת השבוע-

למעלה