עוגה הכי טובה

../images/Emo103.gif עוגה הכי טובה ../images/Emo78.gif

ניסיתי בעבר עוגה מאחד המתכונים שיש כאן במאמרים בפורום אבל היא לא יצאה לי טובה לצערי. אפילו ממש נמוכה ומעליבה
(לא זוכרת של מי לצערי). אני צריכה להכין ליומולדת של האחיינית עוגת ברבי ויש לי תבנית כיפה (חצי כדור) דיי קטנה ומתחתיה אני מכינה עוגה בצורת פרח שעליה תשב הכיפה. אני ממש מבקשת מתכון טוב לעוגת שוקולד לילדים בני 4 שלא תתפורר ובהחלט שלא תהיה יבשה כנגב. אנסה לצרף תמונה של התבניות עוד מעט.

Nיכל

New member
עוגת שוקולד של ווין תו

מערבבים בקערה אחת: 2 כוסות סוכר 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפיה 1 כפית סודה לשתיה 3/4 כוס קקאו משובח מערבבים בקערה נוספת: 4 ביצים 3/4 כוס שמן רגיל מערבבים את שתי הקערות ויוצקים על התערובת 2 כוסות מיים רותחים. מערבבים ויוצקים לתבנית. בתבנית 24 תצא עוגה גבוה במיוחד ומרשימה בתבנית 26 עוגה בגובה סביר, אני מעדיפה להכפיל כמויות.

עינת 2004

New member
יש לי מירשם לעוגה גבוהה במיוחד ותמי

תמיד מצליחה .....ואם יש לך תבנית גדולה אפשר להכפיל כמויות יוצאת מאוד גבוהה 3 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 5 כפות קקאו גדושות 2 אבקת וניל כוס שמן 2 כוסות מים מהברז 1 כפית נס קפה חצי בקבוק רום 2 ביצים שלמות כל החומרים היבשים לערבב ביד ואחר כך מוסיפים את החומרים הרטובים בסוף להוסיף את הביצים .....אפשר את כל העוגה לערבב ביד עם כף לתנור לחום 180 לעוגה הזאת אני מוסיפה קרם גנאש בגלל הגובהה שלה אפשר בקלות לחתוך באמצע ולהוסיף קרם

למעלה