עוד משהו

E I NB V 6

New member
../images/Emo103.gifעוד משהו

מישהו מוכן לספר לי קצת על הספר צופן דה וינצ/י שכל החברים שלי מדברים עליו ולא ייצא לי לקרוא...בעצם כל העולם מדבר עליו...אני אשמח לקבל תקציר תודה עינב

E I NB V 6

New member
נ.ב.

אני חדשה כאן אני לא קבועה באף פורום אני משוטטת איפה שבא לי לפי המצב רוח..אז נזכרת בעוד כמה דברים מישהו קרא את הספר "כלבים לא משקרים באהבה"...? קיבלתי אותו ליום הולדת והתחלתי קצת לקרוא אבל הוא לא נראה ממש טוב גם כי הוא מתורגם וגם כי הוא כבד ומלא בתאוריות מוזרות נראה לא מענין בכל מקרה אם מישהו קרא הוא מוזמן לספר לי עליו וגם על הספר "הכלבה שמצילה חתולים"...כי זה נשמע ספר ממש טוב תודה שוב וחג שמח עינב

שלום עינב!!

אני(וגם כל העולם)קוראת עכשיו את צופן דה וינצ'י, ואני ממליצה לך עליו מאד!!! *התקציר מגב הספר: בעת ביקור בפריז מקבל רוברט לנגדון, מומחה לסמלים, טלפון בהול בשעת לילה מאוחרת. האוצר הזקן של הלובר נרצח במוזיאון, וצופן סתום נמצא ליד גופתו. שלנגדון מנסה לפענח את החידות המוזרות בעזרת מפענחת הצפנים סופי נווה, נדהמים שניהם לגלות שורה של רמזים ביצירותיו של דה וינצ'י, שהוסוו בחוכמה על ידי הצייר. הסיכונים גוברים כשלנגדון חושף חוליה מדהימה:האוצר המנוח היה מעורב ב"מסדר ציון"-אגודה חשאית, שבין חבריה נמנו אייזק ניוטון, בוטיצ'לי, ויקטור הוגו וליאונרדו דה וינצ'י. לנגדון מבין שהם במצוד אחרי סוד היסטורי עוצר נשימה, מדהים ומסוכן כאחד. במרוץ מטורף ברחובות פריז וסביבותיה מוצאים את עצמם לנגדון ונווה מתמודדים עם אנשים נטולי פנים ורבי עוצמה, שצופים מראש כל מהלך שלהם. אם לא יצליחו לפענח את החידה, יאבד לנצח סודו של המסדר-ואיתו האמת העתיקה. מומלץ! ספר ברמה גבוהה מאד!

למעלה