עוד משחק

Posiedon

New member
../images/Emo103.gifעוד משחק../images/Emo8.gif

אני יתחיל סיפור ואתם תמשיכו אותו לפי הסדר הבא: 1-עידן 2-סקוב 3-wall flower 4-black flawer 5-פרוג'קט 6-דגי 7-סטוש* (היא אמרה שיש לה בעיות עם המחשב) ליד כל המשך סיפור מוסיפים בהתחלה את הסימן
ונמשיך ככה עד שימאש במין גלגול חוזר כזה........ יש בעיות? אם כן לפנות אליי מהר בפורום לפניי שאני מחיל.....

black flower

New member
יש בעיה קטנה...

חצי מהאנשיפ ברשימה עדיין יושנים!!! אבל זה יכול להיות משחק טוב :)

Posiedon

New member
../images/Emo129.gifאז ככה......

שיר היא ילדה מקובלת שקטה וחמודה היא גרה בתל אביב ואוהבת לעשות חיים היא בת 17 ונורא מאושרת היא הכי אוהבת את חבר שלה רון כי הוא מקדיש לה הרבה שעות...... לאחרונה הבחינה..... (מי שאחרי משלים).....

x project

New member
אני לא רוצה להרוס אבל...

לא כדאי לשים את עידן בין האחרונים? היא נכנסת פעם ביומיים או משו כזה... וזה מעכב את המשחק... וסקובי לא יכול להמשיך...

Idan91

New member
../images/Emo12.gif

לא תמיד מגיבה, לא תמיד קוראת הכל מיד, אבל נכנסת לפחות פעם ביום (כשאני בבית). בד"כ יותר.

scooby4

New member
המשך...

לאחרונה הבחינה שיר ברעשים מוזרים בעליית הגג של ביתה. היא לא דיברה על זה עם אף אחד, היא לא לקחה את זה ברצינות. עד ש...

Posiedon

New member
יפה סקוב אני מסוקרן../images/Emo12.gif נו!!!!

הצלחת לסקרן אותי קדימה סציו תורך!!!! אני חייב לדעת מה ההמשך!

WallFlower

New member
אני אשתדל לא לעשות את זה יותר מ3

שורות אבל אני לא מבטיחה כלום... היא לא לקחה את זה ברצינות עד אותו הלילה. הרעש היה בלתי נסבל, קולות של דברים מוטחים על הרצפה וקולות של דברים מתנפצים. שיר כבר לא יכלה לסבול את זה, היא החליטה לקום מהמיטה ולבדוק מה קורה שם. זהו הבטחתי 3...

scooby4

New member
אני ! אני רוצה להמשיך !

אני יכול לעשות מזה סיפור מלא אבל לא חשוב אני גם יכול להסתפק בכמה שורות...
...(או יותר)... _______________________________ _ _ _ _ _ _ _ שיר יצאה אל המרפסת הפנימית כדי לקחת את הסולם. ולפתע, מתי ששיר הייתה בדרכה לצאת מן המרפסת כשהוא סולם ביידיה, ראתה שיר תולעים בגודל של גפרור רק בגודל יותר מלא, יוצאים מתוך מכונת הכביסה. שיר נבהלה ויצאה מיד מן המרפסת, פתחה את הסולם לרווחה, הרימה את מכסה עליית הגג ונכנסה אל בפנים. כבר שהיא נכנסה היא הבינה שהיא בקרבת רוח רפאים. מנורות נשברו על המרצפות, ספרים עפו לכל עבר - עד כדי כך שכבר שיר התחרטה שהיא בגיל צעיר כ"כ עברה דירה ולא נשארה בבית הוריה. ליבה החל לפעום במהירות מתי שהרגישה משהו עובר בתוכה...

Posiedon

New member
סקוב זה לא ממש בסדר שהתפרצת........

אבל יפה(שתבין אני לא נותן לך את הקדיט לעשות את זה)עכשיו תורה של אפרת!!

scooby4

New member
לא עושים ככה -

צריכים לעשות את זה למי שרוצה להמשיך, לא צריכים להכין רשימה ולעשות לפי הסדר... חוץ מזה, מה האייסיקיו שלך ?

למעלה