פינה חדשה-ציטוט השבוע

../images/Emo103.gif פינה חדשה-ציטוט השבוע ../images/Emo103.gif

פתחתי פינה חדשה- כל אחד ירשום איזה ציטוט שבא לו, זה יכול להיות מסרט, זה יכול להיות מספר , משהו שאמרו לו , או ציטוט של דיימון
, בקיצר מה שבא לכם אם אתם אוהבים איזשהו ציטוט תשרשרו מתחתיו
מי שיקבל את ההכי הרבה לייקים יזכה בחתימה עם השם שלו שאני אכין בפוטושופ, ויצטרך לפתוח את השירשור בשבוע הבא.. (מועתק קצת מהתמונה השבועית...) וכמובן גם לרשום ציטוט משלו בשבוע הבא.. בהצלחה לכולם.. (נראה אם יילך
..)
ושחכתי להגיד משהו: מותר להצביע עד 2 פעמים, ולא לעצמך~!

הציטוט שלי: ../images/Emo232.gif

אישה יכולה להפוך גבר למליונר, אבל רק אם הוא היה פעם מיליארדר.. מישהו פירסם את זה בסטטוס בפייסבוק

../images/Emo60.gifשלי../images/Emo9.gif

Damon: Don’t listen to him [Stefan]. He walks in a moral plane way out of our eye line. I say.. snatch, eat, erase…

morani871

New member
שלי ../images/Emo13.gif

וסורי אם יש לי שגיאות כתיב.. "damon:"matt, have a reason we never meet דיימון למאט..

../images/Emo58.gif לפרק 21 או 20 נראה לי

שהוא היחידי שהבין מי האבא שלי אלנה הואו רמז את זה לסטפן דימיון : דינג דינג דינג D:

MY LAMPARD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך אני ואחי נקרענו מזה!!!! עכשיו אנחנו עושים ככה אחד לשני כשיש קליטה איטית...

מטלנובלה בע"מ גם הולך?

האמת שיש שם כ"כ הרבה שממש קשה לבחור, אבל זה האהוב עלי מכולם: "חבר של בן גיסתי רצה להכיר לי קברן -קברן? -כן! אז אמרתי לו: "בחיים לא, מה אני משוגעת?! זה טומאה!" אז הוא אמר לי: "לא בטי, זה לא קברן כזה, זה כוורן של דבורים" אז אמרתי לו: "תגיד לי, מי הולך וקובר דבורים?!"
ואגב, אני חדשה פהמקבלים גם חדשים "זקנים"?

אם מישהי תוכל לתרגם לי זה יהיה נחמד

אחד האהובים עלי סטפן: "מה אתה עושה כאן?" דיימון:"למה שאני לא אהיה כאן? בוני הסירה את הלחש מהמצאתו של גילברט איזבל נעלמה והיום יום המייסדים באתי גדי לאכול צמר גפן מתוק ולגנוב את הבחורה שלך," אין על דיימון טוב יש אבל רק באותה רמה של שלמות סקסית D:

יש תיקו!

יש תיקו של 3 בין 2 ציטוטים.. אנחנו צריכים רק כעוד לייק אחד ומכריע!!! אז ככה: כל שבוע הבא אני לא יהיה כי אני באילת, אז מי שתנצח תצטרך לחכות לפרס שלה שבוע.. סורי.. ואני הולכת היום גם לגמר כוכב נולד!! קיבלתי כרטיס חינם.. אז אנחנו צריכים לסיים את התחרות בזמן הקרוב..

למעלה