פינות למכירה- לרציניים בלבד

../images/Emo103.gif פינות למכירה- לרציניים בלבד../images/Emo8.gif

חשבתי על כך שחסר לנו מאוד בפורום פינות קבועות וחשבתי איזה פינות הייתי שמחה לראות בפורום, והנה כמה מהפינות שעלו בדעתי:
פינת היום הולדת- כל פעם שיש יום הולדת, שיהיה מישהו שאחראי לפתוח שרשור יום הולדת בבוקר או בלילה לפני חצות. מי שאחראי על הפינה ידאג לפתוח בימים הקרובים שרשור של ימי הולדת ויכין רשימה מסודרת כך שיוכל לעקוב אחרי הימי הולדת ולבצע את תפקידו כראוי
פינת הסיטואציות- בפינה הזאת פעם בשבוע, מי שיהיה אחראי יעלה סיטואציה שקשורה ליחסים שבין אחים/ות וכל חברי הפורום יגיבו מה היו עושים בסיטואציה המדוברת.
פינת הטיפים- פעם בשבוע שרשור טיפים, מי שאחראי על הפינה ידאג לפתוח ולכוון לנושא מסוים, כגון נושא כסף ואחים, מריבות וכו'...
פינת נקודות האור- הפינה שהתחלנו בה בשבועות האחרונים ואשמח להישאר אחראית עליה, אבל אם יש מתנדבים שמעוניינים להיות אחראים לפתיחתה, אין לי בעיה
אז.... מה אתם צריכים לעשות
לבחור פינה או שתיים מהפינות שהצעתי, או להציע פינה מתאימה בעצמכם ולבחור יום שמתאים לכם לפינה, בעדיפות שהימים יהיו מגוונים כדי שלא כל יום שישי יהיה לנו את כל הפינות ושאר השבוע נשתעמם.... וכמובן- שאתם מוזמנים להציע רעיונות פה בשרשור לאילו דברים הייתם רוצים לראות בפורום- פינות, חידושים וכו'...

eris1515

New member
אמ... האמת שאצלי זה קצת בעיה...

לא הרבה יוצא לי לשבת על המחשב-אני בלחץ של בגרויות עכשיו...אז אני לא רוצה לקחת עליי דברים ואז לא לההוציא אותם לפועל... אבל אני מבטיחה שאני ינסה לתרום במשהו

אז אולי תיקחי פינה של פעם ב... כזאת

רק פעם בשבוע לבחירתך ביום שאת יודעת שבד"כ את פנויה ותעשי אותה, אפילו בעזרתי

וכמובן שכולם מוזמנים להציע פינות ולבקש לנהל

פינות קבועות בפורום- מאוד נשמח לשיתוף פעולה בנושא

מצויין, אין כמוך ../images/Emo47.gif

בעיקרון פתחתי כבר את של השבוע, אז נתחיל מהשבוע הבא- תפתחי במהלך הסופשבוע או יום ראשון, מה שיותר נוח לך. כל הכבוד
וברוכה השבה לפורום- היית חסרה לנו

eris1515

New member
אמ... אני ינסה ללכת על הפינה

של ימי הולדת-נעשה ניסיון ונראה איך זה הולך
טוב?

בשמחה ../images/Emo9.gif

תתחילי בפתיחת שרשור ימי הולדת שנתעדכן וכך תדעי מתי לאחל מזל טוב. כל הכבוד על השיתוף פעולה
.

למעלה