קוניצ'יווא ^^

dndboy

New member
../images/Emo103.gifקוניצ'יווא ^^

אתמול סיימתי לראות את כל הפרקים של בליץ למרות שכמעט פרשתי בגלל הפרקים 50-53 ... 54 היה ממש שולט אז אני מניח שאני אמשיך לצפות ^^ ד"א זה רק אני או שבסידרה הזאת אמרו הכי הרבה פעמים את המשפט "השורה/משפט הזה/זאת שלי"?!

Kakashi Sensei

New member
אהה.... עמרי?

דווקא בפרקים הכי טובים רצית להפסיק... מה ההגיון כאן? תסביר לי, אני לא הצלחתי... וברוך הבא לפורום!

shui chan

New member
../images/Emo45.gif אשכרה הפרקים הכי טובים.

איך אפשר לרצות לעצור? *-*

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאז אני כנראה מתבלבל במספרים

טוב קורה כשראוים 26 פרקים ביום XD בכל מקרה עפ כל הפלאשבקים האלה בזמן שאיצ'יגו לומד להשתמש בבנקאי פשוט הרגשתי שאני רואה בכוח.. (האמת שזה היה המצב כי רציתי לראות את כל מה שכבר הורדתי..) יותר מידי מריחות לדעתי =X

shui chan

New member
אני משערת שאתה רואה נארוטו,

אין לך זכות דיבור לפי כמות הפילרים שהולכים שם כרגע X3 סתם.. אמממם.. סבבה שהמשכת <;

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחח כן קורה שאנשים מגיעים

למסכנה הזאת בגלל החתימה שלי.. אני לא יודע למה XP אני מניח שזה פשוט הציק לי שלא הראו את איצ'יגו כל הזמן הזה =_=

shui chan

New member
באמת? O:

אני חושבת שדווקא היה נחמד שגיוונו קצת וירדו מכל הזמן להראות אותו XD

ממ

לי דווקא היתה הרגשה שהם הגזימו.... זה נחמד לא לראות כל הזמן את איציגו, אבל בכל זאת הוא גיבור הסדרה ואני לא אוהבת שיש יותר מידיי פרקים בלעדיו...

Neon taichou

New member
כע, אני קצת התגעגעתי אל איצ'י

במיוחד כי קומאמורה וטוסן לא מעניינים לי את עצם הזנב. >< אבל יותר הייתי עצובה בלי רוקיה! עעע, שלושים פרקים אנד קאונטינג בלי רוקיה! >__<

OferKkK

New member
ברוך הבא ../images/Emo8.gif

אממ כמו שאמרו כבר,תספר משהו על עצמך,איך קוראים לך,מה השם שלך,מי הדמות האובה עלייך איזה עוד אנימות ראית וכול זה..P:

עומרי וטפ?

ממממ חשבתי שאתה רואה בליץ' כבר מזמן אחי... בכל מקרה פה אתה לא מנהל... אז אתה צריך להתייחס יפה לאנשים
סתם... בכל מקרה ברוך הבא ורק שתדע בליץ' זה הרבה יותר טוב מנארוטו..

למעלה