קטע 10 הימורים

../images/Emo103.gifקטע 10 הימורים ../images/Emo103.gif

קטע הרים נוסף, 5 פסגות מדורגות. קצת יותר רגוע מהקטע אתמול. אני מהמר על קבוצה של 5-7 רוכבים שתגיע יחדיו לקו הסיום, והמנצח יהיה ואלוורדה או קונאגו.

TD היחיד

New member
זאבל

האם הוא ושאר הספרינטרים יוכלו לסגור את הפער מעלייה האחרונה??

shay jim

New member
קונאגו

קונאגו. הוא ינםה להשיג ניצחון בקטע כדי לבדוק את מצבו ביחס לצמרת. אם יצליח להצמד לצמרת הגבוהה ( הוא בפיגור של כ 5:30 דקות ) אולי יחליט לא לפרוש ולנסות ולהאבק על ניצחון.

הרכב מנצח לא מחליפים

אני הולך שוב על פיאפולי. העליה שסיומה נמצא 3 ק"מ לפני הסיום היא קצרה (4 ק"מ) אבל אכזרית (11% ממוצע עם קטעים קצרצרים של מעל 20%). אני חושב שמעט מאוד רוכבים יוכלו להצמד להראס בכאלו שיפועים.

natyh

New member
כל הכבוד

על הפגיעה בול אתמול . ללא ספק סניור דובאל מנוהלת יפה ומצליחה לקבל הישגים יפים מרוכבים שאף אחד לא הימר עליהם בתחילת העונה : פיפולי מיגל אנחל מרטין פרדיגרו אוף איזה שם ארוך ... ולשקם את בלוקי . בקשר להימור שלי : במקום בו ניצח אל צאוה ( הכינוי של חוזה מריה חימנז שהקטע היה אמור להיות מוקדש לו ) אפשר וצריך להמר רק על חימנז !!! ראו כאן . נתי

המרוץ התחיל (מזמן)

יש לנו בריחה של כמה רוכבים, הפער הוא 8:15. בבריחה נמצא אוסקר פריירה, שכנראה החליט לצבור קצת נקודות ואולי לברוח לצאבל. : 142 (ELIAS GALINDO Jose Miguel),15 (JIMENEZ SANCHEZ Eladio),34 (IVANOV Ruslan),131 (FREIRE GOMEZ Oscar),

האתר הרשמי כנראה לא מעודכן

כי לא רק פריירה בבריחה, אלא גם סטואי וצאבל.

פורשים היום:

פאביאן יקר וניקולאס ז'אלבר. שניהם נמצאים בקבוצות במשחק הפנטזיה.

הפער שלהם יורד פלאים

לפני כמה ד' הוא עמד על שלוש וחצי לא? אני אומר שהם יתפסו עוד מעט...עוד מעט

התכוונת הוא עמד על כמעט 13

דקות. אבל זה ברור שהוא ירד במהירות, נמצאים בבריחה ספרינטרים. ברגע שהם יקחו את הנקודות שלהם, הם יאיטו את הרכיבה.

והמנצח היום נתי

ההימור שלו הצליח, חימנז מנצח את הקטע. ולא יאומן אוגריידי שני (מחזיר לעצמו את חולצת הדגים) ופריירה שלישי. ואלוורדה, הראס ונוזאל ממשיכים לסגור על לנדיס במרדף אחרי הארמדילו (החולצה הזהובה).

Mont Ventoux

New member
מעניין לראות שסוף סוף קלמה לקחו את

הדירוג הקבוצתי. לפי דעתי הם ילחמו לשמור עליה ולו רק כדי להוכיח לשוללי הרגש בשוויץ איזו קבוצה שווה הם. יחד עם זאת לפי דעתי קלמה נהגו בטפשות שהם לא דאגו לבירוקרטים. הם הרי כבר חטפו על הראש השנה מה-uci, חוו את הריקושטים של זה, ויודעים שהם על הכוונת, כך שלהמשיך במלחמת האגו בבירוקרטים... איך אומרים, את הממסד אף אחד עוד לא ניצח.

../images/Emo150.gifויוה אספניה, זה טוב לוואלטה?

כ"כ הרבה ספרדים בראש הדירוג, וגם האמריקני שהורס את ההגמוניה בראש הדרוג לא יהיה שם בקרוב. נדמה לי שהמארגנים, לצד הגאווה, חשים קצת תסכול: אלו לא חדשות טובות שהמרוץ המקומי שלך נשלט רק על-ידי מקומיים (לא היום, בעידן בו טור כזה היה אמור להיות הרבה יותר בינלאומי). אז כל הכבוד לספרדים, אבל איפה שאר העולם???

קיבל הרעלת קיבה

משום מה אף אחד מהזרים לא מצליח לשרוד, וינוקורוב הזר שאמור היה להיות המוביל, קיבל הרעלת קיבה. טיילר המילטון לא בכושר טיפוס (הוא אמר את זה מיד אחרי שהוא ניצח את הנג"ש), והוא לא עומד בטיפוסים. קאוציליוני איכזב ולא מסוגל להתמודד עם הספרדים. דאמיינו קונאגו, הגיע כדי להתכונן לאליפות העולם. זה לא היה מתוכנן, אבל בסופו של דבר זה היה צפוי שהספרדים ישלטו גם השנה בוואלטה.

גם קדל אואנס סיים היום את תפקידו

בדרוג הכללי אחרי שסיים בפגור של 27 דקות. עוד רוכב זר שאיכזב. כל הכבוד לנתי שהצליח בהימור שלו על חימנז. מה שיפה בקלמה זה שיש להם הרבה רוכבים שהגיעו עכשיו לשיא הכושר ומשפיעים על כל קטע במירוץ. אם מתעלמים מהבריחה שניצחה היום את הקטע, אז הרוכב שלמעשה הגיע ראשון מהדבוקה והקדים את הראס וואלוורדה הוא פריו מקבוצת קוסטה דה אלמריה-פטרנינה. הוא גם הגיע אתמול חמישי ומראה שהוא יכול להתמודד עם הטובים ביותר. ההולנדים הצעירים של רבובנק מתחילים להראות ניצוצות. שלשום זה היה חוסט פוסתומה שהגיע בסביבות מקום עשירי בנגד השעון והיום היה זה פיטר ווינינג שהגיע לא רחוק מחבורת הצמרת, יחד עם איטור גונזלס ופרדיגורו. אם מצרפים את תומס דקר ואת שותפו לנצחון ב-GP EDDY MERCKX קואן דה קורט (שעובר לליברטי סגורוס) אז רואים שלהולנדים יהיה כנראה בעתיד מה למכור. מי שחשב שאפשר להצטיין בג'ירו - לנוח בטור - ולחזור לוואלטה בכושר, מגלה שזה לא כל כך פשוט. צ'וני, גרצלי (לא שהוא כל כך הצטיין בג'ירו אבל בכל זאת הוא גמר שם בעשירייה הראשונה) וקונגו לא מבריקים עד עכשיו. יכול להיות שקונגו בונה את הכושר שלו כך שהוא יגיע לשיא רק בעוד 3 שבועות באליפות העולם, אבל אני בספק אם זה מה שיהיה. מרוכב ברמתו אפשר לצפות ליותר גם אם הוא רק ב-90% יכולת.

natyh

New member
ותודה לך אודי

על התמונה של חימנז בשירשור קטע 6 כמדומני כאן התמונה בה ניצח חימנז במדי באניסטו היתה הטריגר ששלחה אותי לחפש קצת בארכיון של הוואלטה על חימנז , זהו הכוח של פורום שאלתי שאלה מן חידון ידע קטן שמטרתה היתה לבדוק את חוזקה של קלמה והתשובה אותה לא ידעתי שלחה אותי ללמוד ולהוסיף ידע , וזה היופי בפורום בו נמצאים ידענים כמוך אודי וכמו בועז ולמרבה הצער יאיר כבר לא נמצא כאן. קשה לדעת מה עובר בראש לרוכב שיוצא לקטע שקרוי על שמו של חבירו לקבוצה קטע שהוא הרוכב ניצח בעבר , אין ספק כי אנשי הוואלטה עצמם שכתבו ברור על חימנז ( el chava) הכינוי של חוזה מריה ועל אלדיו באותה נשימה בדברי ההסבר על הקטע , ציפו וקיוו שיקרה הבלתי יאומן וחימנז ינצח כאן בקורט דל קאטי בניגוד לכל הסיכויים. חימנז עצמו מן הרגע הראשון שהצטרף לבריחה קפץ ואמר זה שלי , ויש לי הרגשה כי הפעם דברה המסורת ואפילו המנהלים הספורטיביים הקשוחים ביותר בראשות מנולו סאייז חיכו רגע ונתנו לבריחה סיכוי ,לפני ששלחו את הפלוטון בראשות איבן גונזלס דה גאלדיאנו שהיה מצוין אתמול לרדוף ולתפוס את הבריחה . איגור הצליח נדמה לי בתוך 20 ק"מ למחוק 10 דקות מהיתרון אך ה זמן שנותר הספיק לחימנז שראו עד כמה הוא נלחם אתמול כדי לנצח את הקטע הזה להגיע ראשון למעלה . אני לא בטוח שחימנז יכל לנצח קטע אחר בוואלטה הזו אך אתמול היה תורו להיכנס להיסטוריה והוא עשה זאת כמו גדול . שנת 98 היתה השנה הטובה בקריירה של חוזה מריה חימנז כמו גם של מטפס ענק אחר מרקו פנטני שזכה בדבל באותה השנה , חימנז ניצח באותה שנה ארבעה קטעים והגיע למקום השלישי המנצח היה אברהם אולאנו . חימנז כבר מיד לאחר הניצחון ההירואי אתמול הבין מה משמעותו של הניצחון ואמר למרקה שזה הניצחון שלו!!! ניצחון בקטע שלא יחליף באף ניצחון בקטע אחר או בטור אחר ( טור דה פרנס ) עד כדי כך , והנה נוצרה לה הסטוריה !!! אלדיו הוסיף ואמר שלאחר התאונה אותה עבר לא האמין שיצליח לחזור לרמה הזו והוא מאד מאושר . שמענו אלדיו רשמנו ונחכה לשנה הבאה . שנה טובה . נתי

למעלה