קטע 11 הימורים

../images/Emo103.gifקטע 11 הימורים../images/Emo103.gif

אחרי יומיים בהרים קטע הרבה יותר רגוע. לא קטע מישורי, ככה שלפטאקי אין סיכוי היום, רוב הקטע (כולל הסיום) במגמת עלייה. הימור שלי בריחה, אחרי אתמול אני לא מוציא מכלל אפשרות שסטואי, פריירה וצאבל יצטרפו לבריחה וינצחו. אבל ההימור שלי להיום הוא פרדיגוארו וא.א (בגלל הנאחס אני לא ארשום שם מלא).

natyh

New member
היום הקטע במורסיה

וראינו אתמול מהי כוחה של מסורת !!! הרוכב הביתי וואלורדה לא יותר על ההזדמנות ללבוש את החולצה לעיני הקהל הביתי , וראינו כמה וואלורדה נלחם כדי לזכות במירוץ הקטעים כאן . מצטרף להימור של אודי הקטע הזה צריך להיות של וואלורדה , וגם הפרופיל מאד מתאים לו .

Mont Ventoux

New member
בנתיים הקהל הביתי ראה אותו מתרסק.

זה לא טוב. לפי הדיווח הוא נאלץ אף להחליף חולצה מרוב שלא נשאר ממנה הרבה.

IlanShacham

New member
מה אתם אומרים - יחזיק מעמד או לא?

בינתיים קצב הקיצוץ ממש גבולי.

Mont Ventoux

New member
להערכתי ייתפס סביבות הק"מ ה-13

אבל צריך לאמר שהוא רוכב חזק (שען טוב) ולפני כמה שבועות החזיק איזה 190 ק"מ בבריחה עם רוכב נוסף (מליברטי) בגביע של ציריך.

IlanShacham

New member
ל 13 הוא כבר בטח יגיע בשלום

אבל הפער התחיל להצטמצם מהר...אם הוא ייתפס זה יהיה ממש בקילומטר או שניים האחרונים.

אילן אתה לא עובד היום?

אני הולך על קרב של הטריו מאתמול (צאבל, פריירה וסטואי), ועדיין מחזיק אצבעות לא.א שיפרוץ ברגע האחרון.

IlanShacham

New member
עובד, עובד... עוקב ב Cyclingnews

עושה רושם שזה גמור - הוא לוקח! בריחה מדהימה.

IlanShacham

New member
א.א. = איגור אסטרלואה?

אם כן אז אני בעד
, אם כי היום זה כבר לא יקרה..

asaf me

New member
חברי פורום יקרים

אם אפשר לקבל עדכונים על המצב בקטע היום ואם היו פיקנטריות, אין לי אפשרות לעקוב אחר הוואלטה היום. דרך אגב מי התרסק ומה מצבו? תודה מראש אסף

ואלוורדה התרסק

הוא נראה קצת סובלף נראה לי שהוא לא ילך על ניצחון בקטע היום.

Mont Ventoux

New member
ואלוורדה הוא האיש שהתרסק

היום בק"מ הראשונים. הוא די סובל היום וחברי קבוצתו עוזרים לו. בבריחה רוכב בודד: זבריצקי מפוסטל. הוא יצא סביבות הק"מ ה-3 לדרך. לבד. לבד. נראה שהוא מנצח.

מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט מדהים, אחת הבריחות המדהימות הגדולות של השנה.

למעלה