קטע 4 הימורים

../images/Emo103.gif קטע 4 הימורים ../images/Emo103.gif

היום קטע "פטאקי קלאסי", קטע מהיר מאוד במגמת ירידה כמעט לכל אורכו, צפוי ספרינט המוני. וכמו שזה נראה קשה להאמין שיש מישהו שמסוגל לנצח את אלסנדרו הגדול. שידור ישיר ביורוספורט בסביבות השעה 16:00. לכל מי שנמצא בעבודה ומעוניין לצפות (בשקט בלי שיגלו אותו) בשידור של הוואלטה, אז באתר הרשמי של הוואלטה יש שידור של הקטע היומי. כנסו בדף הבית ל-images ושם תמצאו לינק ל-live images.

אני מהמר על הבת של איגור

גונזלס דה גלדיאנו שניצח בסרגוסה ב-2001 בבריחה בק"מ האחרון וקבע שיא מהירות בקטע של גרנד טור (חוץ מפרולוגים) של מעל 55 קמ"ש. בקישור המצורף מפורום טריאתלון רואים אותו מאמן את הבת שלו לקראת הקטע של היום (לחובבי הבטיחות הכניסה לקישור אינה ממומלצת). אז השיא נקבע עם רוח גבית. היום צפויה בסיום רוח נגדית וקשה לי להאמין שמישהו יצליח לברוח בתנאים האלו. בשביל הענין - אני מהמר על ון היסוויק.

Sybh

New member
אריק זאבל

למרות שאין לי שום אינטרס בנצחון שלו.

אני הולכת עם השיטה של בועז

ואני מהמרת על פטאקי. רק בגלל שמישהו שכח להכניס אותו לקבוצה שלי

בריחה מאוד מסוכנת...

בק"מ ה-35 בריחה של שני רוכבים, כשהבכיר מבינהם הוא מיקל אסטרלוזה. הוא רוכב מצוין ומסוכן, בסאן סבסטיאן הוא גם היה בבריחה, עד שהוא התרסק בירידה האחרונה.

הבריחה נתפסה,

כנראה שהפלוטון לא מתלהב מהנוכחות של אסטרלוזה בבריחה, הוא רוכב טוב מדי בשביל זה.

ויש לנו בריחה נוספת...

והפעם הבריחה מצליחה לפתוח פער של 2.30 דקות. הרוכבים בבריחה: Four riders, 29 (LAIDOUN Julien),102 (FERNANDEZ David),143 (FLORENCIO CABRE Xavier), and 64 (ISASI FLORES Inaki השידור ביורוספורט אמור להתחיל עכשיו.

הנאחס שלי לא עובד על פטאקי...

גם היום אין נקודות במשחק הפנטזיה. פטאקי ראשון, צאבל שני ופריירה שלישי.

Mont Ventoux

New member
בשביל זה יש גם את המשחק השנתי

(שם רק חמישית מהמשתתפים לא מרוויחים מניצחון של פטאקי). לדעתי אתה צריך להזהר פה מניגוד אינטרסים. פטאקי נראה פחות דומיננטי ממה שראינו אותו בעבר. מזל שהרכבת שלו מתפקדת. אבל גם טי-מוביל נראים יותר מגובשים ממה שהם נראו בטור, והם עושים עבודה יפה עבור זאבל. וזאבל - אין עליו. בוחריו, אנא העזרו בסבלנות, הוא עוד יביא. והאתנחתא הקומית של היום - קיצור הדרך של ווייט. קרע אותי.

מה שמשך את עיני היום היה...

דווקא משהו אחר. אני יודע שאני לא אובייקטיבי (אבל זה פורום אז מותר לי), אבל ראיתם את בוטרו. איזה עבודה מדהימה הוא עושה בטי מובייל, הוא כל הזמן מקדימה עובד בשביל כל הקבוצה. כל הכבוד, ואני מקווה שבורונה נראה אותו שוב (אני יודע שאני לא מציאותי, אבל לא נורא).

כן, פטאקי נראה שפוך בסוף המרוץ

אבל עם שני נצחונות הוא כבר הביא את הסחורה שציפו ממנו וכל דבר נוסף יהיה בונוס. למרות שלא ניצח - פרירה נראה בכושר. וכדאי לקחת אותו בחשבון לאליפות העולם בורונה. שם הוא זכה בתואר הראשון שלו? אני כבר לא זוכר. היה קטע שראו את אונאי אוסה מהאיים הבלריים יורד אחורה להביא בקבוקים לחברי קבוצתו. מדובר ברוכב שסיים לפני כמה שנים על הפודיום בג'ירו ובוואלטה לפני שנה סיים תשיעי. הוא צבר כבר 8 דקות פיגור וקיבל כנראה העברה למחלקת חוטבי העצים ושואבי המים.

Mont Ventoux

New member
../images/Emo15.gif פנטזיית וואלטה - שלב 4

(טוב, אם היה לכם ספק, זה הולך להיות ה-
. כי אדום.) ובכן, ארגון הוחלפה בארנון (זה מה שקורה כשלוקחים גימלים). מנשה זוכה בתואר ה-linterna roja על העקביות. וגל - אתה צריך לעבוד קצת יותר קשה בשביל להשיג אותו. לא כל האפסים שווים, הוא נרשם אחריך! תתחיל להפנים, צריך להשקיע מאמץ כדי להיות אחרון!

למעלה