קטע 7 הימורים

../images/Emo103.gif קטע 7 הימורים ../images/Emo103.gif

הקטע היום, שתי עליות (קטגוריה 2 וקטגוריה 3) פחות או יותר במרכז הקטע. אחרי העליות יש מספיק זמן עד קו הסיום, ולכן יש לפטאקי מספיק זמן כדי להתאושש, והוא יוכל להשיג את הניצחון השלישי שלו. השאלה היא עד כמה פאסה תוכל לעבוד ביעילות בשבילו, מחר יש נג"ש ואז אנחנו מגיעים לקטעים הרצחניים של הוואלטה. לא נראה לי שצ'יוני ואיטור גונזאלס יעבדו קשה מדי היום. ובכלל היום נראה לי שלבריחה יש סיכוי לנצח את הקטע רוב הקבוצות ירצו לשמור כוחות לתחילת השבוע, פרדיגוארו, אסטרלואה, סטואי, כל רוכב של פרטנינה (שנראים מאוד אגרסיבים ביומיים האחרונים) הם מועמדים טובים לניצחון היום. אבל את הכסף אני שם על רוכב של קלמה, הקטע היום מסתיים בולנסיה, וקלמה ירצו לנצח בבית.

אתמול הימרתי על בריחה וטעיתי

היום אני מהמר על פטאקי. לקטע של היום, הרוכבים המובילים ביחסי ההימורים הם: פטאקי – (אחד ל-) 1.9 צאבל – 5.5 פריירה – 6.5 אוגריידי – 10 מעניין שבדרוג הכללי המועמדים המובילים אצל המהמרים כרגע הם: ואלוורדה – 3.5 המילטון – 3.75 מנשוב – 4.5 הראס – 7 איטור גונזלס –11 אואנס – 13 בלוקי – 13 לנדיס – 13 קונגו – 15 מנסבו – 17 נוזאל - 33

natyh

New member
מחר

אייטור גונזלס יחזור על ההצגה מ 2002 ולכן לא יעבוד קשה בשביל פטאקי , לגבי ציוני אני לא בטוח לא מכיר אותו כשען מומחה . תלוי מה יקרה לפטאקי בעליות היום ??? אחרי יום חלש אתמול והיום יצטרך לסגור כמעט 70 ק"מ מהעליה לסיום . קופידיס חייבים לנצל זאת והם יכתיבו קצב חזק , כנ"ל ראבובק ושרידי טי מובייל . המועמדים שלי זאבל פריירה אוגריידי , אם פטאקי ינצח מבחינתי זו תהיה הפתעה .

natyh

New member
ולגבי המנצח הכללי

חידון הוולטה כאן נועד לברר עד כמה קלמה חזקים ??? העובדה היא כי שלושת הרקיטות עלו את הטורהמירו במהירות של 33 קמ"ש משאירים את המילטון סיביליה לאנדיס יואקים כמעט דקה מאחור , ושדרי היורוספורט בראשות דיוויד הרמון ושון קלי מביני דבר בתחום נדהמו , אחד מרוכבי קלמה הללו היה לדעתי המצטיין באתגר בלאריים מירוץ בו אלחנדרו ניצח יותר מקטע אחד אך לא ניצח בו מדוע ? והשני המצטיין במירוץ קטעים אחר לפני בורגוס בו אלחנדרו היה חלש מאד איזה מירוץ זה היה שכחתי אולי מישהו זוכר . בינתיים אף אחד בפורום לא ידע להשיב ומאחר והתשובה כתובה באתר הרשמי , אני בהחלט מתפלא .

לא יכולתי להתאפק כי יש לו תמונה יפה

אחד מהם הוא אלדיו חימנז שניצח קטע בוואלטה של 2000. מי השני אני לא זוכר.

natyh

New member
קרלוס גרסייה קיזדה

והסיבה שאלחנדרו לא ניצח בבאלריים כי הוא נעדר מהקטע הראשדן אלחנדרו היה שם בשביל קרלוס אך טוני קולום ניצח בסוף . וזה אומר משהו לגבי העומק שלך באלריס , קולום מנצבו מנצוב מול חימנז גרסייה וולוורדה , ומפאסה ציוני גונזלס שמשתפים פעולה עם קוניגו די לוקה , דוקא ססטרה נראה לבד לגמרי , וכמובן קבוצת הדואר שבכל טיפוס לאנדיס בלטראן יואקים בו יאבדו זמן ישלפו את יכולות נג"ש שלהם . קרלוס הגיע 47 שניות בכללי וחימנז 53 שניות אחרי מנצוב . והעובדה המדהימה היא כי הם אלמוניים לגמרי מחוץ לספרד , אף אחד בפורום כולל מביני דבר לא ידעו מי הם . והקישור כאן . נתי

natyh

New member
ולגבי ההימורים

אסור לשכוח למרות הימור על פריירה או האוגר החמדן , או זאבל שאמורים לנצח , רוכבי קלמה מגיעים היום לוולנסיה !!! בוולנסיה הם יפגשו מספר אנשים מהסוג החותם !!! סביר להניח כי הם יעשו היום כל מאמץ להגיע ראשונים ולנצח על מנת להסב קורת רוח רבה לאנשי וולנסיה . בוולטה וולנסיה לפני וולטה מורסיה קלמה השתוללו והביאו לאלחנדרו , את המירוץ הראשון בעונה . מה יקרה היום אי אפשר לדעת !!! נתי

קטע 7 יצא לדרך...

החדשות להיום שני רוכבים פרשו מהמשך הוואלטה. מתיו וויט מקופידיס וג'יוסו בונומי מסאקו.

יש איזה סיכוי שטיילר המילטון...

יצליח אי פעם לסיים מרוץ בלי להיפצע? The doctors, Irigoyen and Martםnez are keeping a close eye on 112 (HAMILTON Tyler), of Phonak. Yesterday he went to the hospital and it was confirmed that he did not have a fracture in his right hand but they have put a cell where it was hit. He is riding with it but if it irritates him, the doctors are behind him to take it off. Up to now, the race is going on normally. The break-away group leads by 3:38

ראבובנק כנראה התאהבה בקטע...

של הרכבת הכתומה שלה. ואחרי הניצחון של פריירה אתמול, גם היום הם עברו קדימה, במטרה לסגור את הבריחה.

השידור הישיר מתחיל...

עכשיו. הזדמנות למי שעדיין לא הימר, להמר על המנצח, ואולי לזכות בתהילה נצח (באורך 24 שעות).

הפער הוא רק 2:19 דקות...

ראבובנק,פאסה וקופידיס עובדים מצויין ביחד, ומחלקים את העבודה בינהם. השאלה היא הם לא יופתעו מבריחה נוספת בק"מ האחרונים, יש כמה רוכבים שמסוגלים לבצע בריחה ונראים רעננים בפלוטון.

הבריחה נתפסה...

יש בערך עוד 15 ק"מ לסיום, כרגע ראבובנק מקדימה קובעת את הקצב.

מספר שלוש של הרוכב הכי מהיר...

בעולם (לפחות על הכביש). פטאקי ראשון, צאבל שני ופריירה שלישי.

nitsansh

New member
צאבל כרגיל שני...

לא משנה מי מנצח, הוא כמעט תמיד שני...

natyh

New member
וההישג מדהים בפרט

מאחר והוא חסר קבוצה !!! כזכור שלושה רוכבים נטשו בעיקבות הרעלת קיבה ווינו לא משהן מאותה סיבה בדיוק . איזה יכולת מדהימה מאיץ מטפס בקיצור רוכב נפלא .

נתי אתה לא מעודכן...

אתמול פרש עוד רוכב מטי מובייל (ומקבוצת רק לא אולריך #4). קליר הגרמני הוא הרוכב הרביעי של טי מובייל שפרש בגלל הרעלת הקיבה.

nitsansh

New member
זה מה שעושה את ההבדל....

בין ניצחון ומקום שני... עם כל הכבוד לפטאקי, יש קבוצה שעובדת בשבילו...

למעלה