שאלה...

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifשאלה...

ביום רביעי ראיתי את "יום אהבה קטלני". [[למי שזוכר: חבורה של ארבע חברות נרצחות אחת אחת ע"י ילד שהם סירבו לרקוד איתו בתיכון.קריפי ומוזר]] אז השאלה: מי הרוצח?? דורותי[[השמנה]] או החנון?? לא הבנתי!

D i l D o

New member
כן אממממממ... ה קצת..איך לומר? קצת

קצת הרבה מאוד ספוילר!!!!!! זה אחושרמוטה ספוילר!!!!!!!!!!!!! בואי אני יעשה לך הכרות עם אייקון קטן ושטני שעושה את כל ההבדל בין להרוס למישו סרט או לא:
- תכיר זה ספוילר, מהיום את והוא הופכים להיות החברים הכי טובים והוא מצטרף לכל הודעה שבה את רוצה להרוס למישו את הסרט מבינה?????????!!!!!!!!!!!
אוף! אני שונא שהורסים לי סרטים!

europe1990

New member
אוייי "יום אהבה קטלני" זה סרט ממש

אבל ממש אידוטי, כולכך משמעם!!!!!!!! אויי והעלילה, מה אני אגיד לכם העלילה ממש מקורית!!!!!! כן בטח- בקיצור חרבנה של סרט, לא מומלץ ולא שווה!!!!!!!! הדבר שבאמת טוב בסרט, ועידו בטח יסכים איתי, היא- דניס ריצ'ארדס!!
עלול להכיל ספויילר הדברים שלדעתי היו גרועים בסדר (חוץ מהעלילה, והמשחק המעולה) הם: המסכה של הרוצח, הרציחות, כלי הרצח- סכין נוו בחייכם זה כבר נדוש ובנאלי!

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo52.gif

לא צריך להתעצבן! זה סרט ישן והנחתי שכבר ראו אותו. ואם אתה רואה שאני מדברת על סרט שלא ראית,אפשר פשוט..נו..איך לומר..לדלג על ההודעה!!
ולא להתפרץ עליי ככה!
זה לא היה בכוונה!

europe1990

New member
אל תדאגי- שום דבר לא קרה!../images/Emo6.gif

זה סתם סרט-ולא צריך להתעצבן מסרטים דפוקים!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
אבל עידו תחשוב כך- היא רשמה "החנון"

נכון! זה הילד הזה שרואים אותו בהתחלה!! ומאז עוברות 20 שנה!! ואתה לא יודע מי זה החנון? וגם המחשבה הראשונית שלך היא- חנון- מתאים להיות רוצח!! כך שהיא לא ממש הרסה לך!!

xander55

New member
יום אהבה קטלני../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

דווקא אהבתי את הסרט. אבל אני משוחד, אני אוהב את דיוויד ואת דניס. לא רוצה להשמע הומו או משהו, אבל דיוויד הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב, וזה היה ברור שהוא יהיה הרוצח, כל הסרט ראו את הרוצח עם גיבנת, ומי שמכיר את דיוויד, בד"כ מעריצי באפי, יכולים להבין ישר מי הרוצח, ברור אך סרט מהנה, וואו איך אני זוכר אותו, ראיתי אותו כשהוא רק יצא לקולנוע, אני אפילו זוכר שזה היה בשבועות בכיתה ז.

D i l D o

New member
אני אומר עוד פעם:

אוי דניס ריצ'רדס - איזו מדהימה!!! קבלו קבלו כמה תמונות שלה

D i l D o

New member
ונסיים בתמונה של מושלמת אחרת!

המושלמת שבמושלמות, אם דניס ריצ'רדס מושלמת, אז היא האמא שלה - אין עליה, היא כמובן: אנג'לינה ג'ולי!!!!

xander55

New member
אכן ../images/Emo129.gif

אהבתי אותה נורא בפרק של חברים, היא הייתה כל כך מדהימה.

europe1990

New member
ואייי נכון- שהיא הייתה הבת דודה של

רוס ומוניקה- וכולם התאהבו בה- ורוס ניסה להתחיל איתה, וכול פעם שהיא הניפה את השיער שלה לאחור- היינו שומעים מוזיקה שקטה כזאת, וכולם מסתכלים עלייה במבטים משונים- אוייי זה היה פרק מצחיק!

xander55

New member
פעם ראשונה שלא היה אכפת לי מהסדרה

פשוט הסתכלתי עליה כל הפרק, יותר נכון על השיער שלה, איזה חמוד שפיבי ניסתה להתחיל איתה בסוף, תארו לכם את הסצנה, אהההה... ואני מעריץ מושבע של מעריצים, יש לי את כל הפרקים מוקלטים, וזו הפעם הראשונה שפשוט לא שמתי לב לפרק.

europe1990

New member
ואז בסוף פיבי אומרת "מה אכפת

לי אני לא קרובת משפחה שלה" אויייי רוס ממש קרע אותי בפרק הזה.

D i l D o

New member
אתה גם מעריץ של מעריצים? ספר לי...

סתם סתם, אני יודע שהתכוונת ל"חברים", כן גם אני צופה קבוע...והפרק הזה היה פרק עננננק! כמו שכבר אמרתי, היא מושלמת, ובפרק היא הייתה מדהימה...אוי פיבי הזאת, אין לה בושה

למעלה