שאלון בראשון

So like a rose

New member
../images/Emo103.gifשאלון בראשון

הזויD: השאלות: 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" : 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? שבוע הבא מבטיחה משהו טוב יותרD:

Y036

New member
מי כותב את הדברים האלה

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? אומר לו בוקר טוב. מי זה בכלל? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מה זה משנה לו? הוא כבר ככה לא רואה אותה. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 5.5 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0 נראה לי? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? הא? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אני חושב שהצירקוטליה של הקונספירציה לא חייבת להיות בהכרח רנדוחלית, במיוחד כשהיא חלק מההוויה הסטרפטוקוקלית. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? לא אמרם שיש שקית צ'יטוס X: 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? שאלה טובה. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" : אין פיות לסביות 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? שותה את המיץ ענבים

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנהנה../images/Emo9.gif

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? אמממ אני חושבת שאין לו חיים!! ויבוא לראות איתי שודדי הקאריביים
2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? הולך לשחק כדורסל
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 7- 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 4689489056439 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? מי יושב על נקודות?! הא?! הא?! 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? זה ממש לא הגיוני!! למה שתהיה לי שקית צ'יטוס ביד?!
8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 9.78 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" : Chananananannan Knees Knees 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? צוהלת ומקפצת מרוב אושר!!

ש נ י1

New member
או, סופסוף שאלון נורמאלי!

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? בבוקר אני לא מודעת לסביבה. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? אני מניחה שהוא היה נמחץ. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 87 ושתי שליש. 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? הרבה. אוויר זה משמין... 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? הם ממש נוחות, תנסו גם. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אני נמנעת מלהביע את דעתי בעניין מחשש לחיי. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? מקריבה את חיי למען שקית הצ'יטוס. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? בחיאט.. אני בשלוש יחידות 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? ממלאה הרבה בקבוקים ומוכרת אותם. הא הא הא שבוע טוב...

שאלון הזוי במיוחד ,יאמי :p

.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?נמנמ,הייתי מכה אותו אם הרדיו. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?עושה כריתת דבשת? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?10 זה נכון ,אבל מה הפואנטה?! 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?אהה אין כי אם היו היינו משמינים מלנשום. 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?הא? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?באיזה עניין? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע?הייתי מתיישבת מושכת את הרגליים לבטן שהן מקופלות וחוזרת על המטרה "לחשוב על מקום שמח,לחשוב על מקום שמח" 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?בחיאת זומזום זה חופש. 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" :אך המורה שלי להתעמלות עדיין לא התאבדה? 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה?מיץ ענבים ?למה לא משהו אחר?כמו .....בריזר למשל! *מהנהנת במרץ*

l u d

New member
....

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מי זה בוגימן? :S 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? אהה?? 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 6 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כשאני אשב על נקודות, אני יענה. 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? מה זה לעזאזל סטרפטוקוקלית?? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? חוטפת ת'ציטוס מהר ומזמינה צוות צילום לתעד את הרגע המדהים בו מישהו הגיע לארץ שלנו. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 1900 (נראה לי :S) 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" : 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? שותה ת'ענבים והולך לשטוף פנים עם מים מינרלים :S

So like a rose

New member
עונה.

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? הייתי מכבה את הרדיו. 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? מתאבדת משם. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 0 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?0 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? יש בעיות? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? הא?:( 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? נע. זאת בטח תהיה אסתי בתחפושת, אסתי רעבה נורא. 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? 987 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" : יש ירידה בעליות?:S 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? הו יה!D:

izzys

New member
../images/Emo105.gifהזוי קצת.

1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מציעה לו קפה 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? ממשיך לא לראות מעבר לדבשת של עצמו
3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? שהבנאדם ייתן קצת ממה שהוא לקח ונראה אם באמת יש ים
4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? מי סופר? 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? לא קצת לא נוח לשבת על נקודות? 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? אה? 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? מכניסה את כל הצ'יטוס לפה ונותנת לו שקית ריקה 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? מה מתמטיקה עכשיו
9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" : אף פעם לא תשים לב לשלט "זהירות מדרגה!" 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשטוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? מתלוננת שלא שמו קולה

צליל בר

New member
אניי

.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? "רוצה לבוא לישון
?" 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? ה לא גמל, זה בניין 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? לא שמעתי לא ידעתי 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? 0 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי זה נחמד 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? שהגלובליה של הקונספירציה הינו חלק קטן של העולם, ואלברט איינשטין 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע חייזר יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע? לא נשאר מה לחטוף 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? דיי סימתי אם מתמטיקה, לא עונה על זה, למרות שזה קל 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך------" :בירידה אין מעליות 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה? שותה

1חרטטן

New member
אה, אני מכיר את 9!!!! כל זה המלך...

אולי זה בכוונה כולם משירים אבל אף אחד לא זיהיתי חוץ ממנו יש עליות בירידה אך את כל זה המלך כבר ידע!!!! גזוז אמא ודני

למעלה