שאלון

../images/Emo103.gifשאלון../images/Emo103.gif../images/Emo42.gif

בכללי:
שם: גיל: עיר: צבע אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שחקנ\ית אהוב\ה:
משחק החיים:
שחקנית אהובה: שחקן אהוב: דמות נשית אהובה: דמות גברית אהובה: שחקנ\ית שנוא\ה: דמות שנואה: משפט אהוב: זה או זה: ריקי או ליה? ירון או ארז? קובי או אודי? נירה או מישל? גנגנה או אלפסי? שירן או יעל? בתיה או אפי? תומר או שחר? רותם או ענבר? אודי או שאול? 'אי האהבה' או 'לפני שהכל נגמר'? 'מתוקי' [החנות של ריקי] או 'הכוכב' [התיאטרון של שאול]? ריקי וליה - חברות או אויבות? איף אין לי מה לכתוב יותר

עונה לעצמי../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

בכללי:
שם: סמדר גיל: 13 ו-9 חודשים
עיר: חיפה צבע אהוב: שחור, כחול, סגול וירוק זמר\ת אהוב\ה: נינט וסער בדישי שחקנ\ית אהוב\ה: יעל שרוני
משחק החיים:
שחקנית אהובה: יעל שרוני
שחקן אהוב: ניר לוי דמות נשית אהובה: ריקי דמות גברית אהובה: קובי וארז שחקנ\ית שנוא\ה: אין :| דמות שנואה: ליה, היא בכיינית מדי! משפט אהוב: שניים: "החיים זה כמו אופניים, אם יותר מדי קל לך-סימן שאת\ה בירידה." ועוד אחד מצחיק שראיתי עכשיו
"המשפחה שלי לא סובלת אותי ממילא. ככה הם יוכלו לנדות אותי סופית, בלי רגשות אשם בכלל." |*זה או זה:
ריקי או ליה? ריקי ירון או ארז? ארז קובי או אודי? קובי נירה או מישל? נירה גנגנה או אלפסי? גנגנה שירן או יעל? שירן בתיה או אפי? בתיה תומר או שחר? תומר רותם או ענבר? ענבר אודי או שאול? אף אחד
'אי האהבה' או 'לפני שהכל נגמר'? לפני שהכל נגמר 'מתוקי' [החנות של ריקי] או 'הכוכב' [התיאטרון של שאול]? החנות של ריקי, בטח החנות של ריקי
ריקי וליה - חברות או אויבות? גם וגם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שכטרון

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif

בכללי: שם: עדן גיל: 16 עיר: נתניה צבע אהוב: ירוק זמר\ת אהוב\ה: שירי מימון, שורטי שחקנ\ית אהוב\ה: עפר שכטר, ידידיה ויטל משחק החיים: שחקנית אהובה: יעל שרוני שחקן אהוב: גיא אריאלי דמות נשית אהובה: ריקי ובתיה (בגלל האקשן לקראת הסוף)
דמות גברית אהובה: ירון (
) שחקנ\ית שנוא\ה: אין דמות שנואה: שאול (נראה לי...
) משפט אהוב: לא יודע... זה או זה: ריקי או ליה? ריקי ירון או ארז? ירון קובי או אודי? קובי נירה או מישל? מישל גנגנה או אלפסי? אותו דבר שירן או יעל? שירן בתיה או אפי? בתיה
תומר או שחר? שחר
רותם או ענבר? רותם אודי או שאול? לא זה ולא זה 'אי האהבה' או 'לפני שהכל נגמר'? לפני שהכל נגמר
'מתוקי' [החנות של ריקי] או 'הכוכב' [התיאטרון של שאול]? החנות של ריקי! ריקי וליה - חברות או אויבות? חברות

עונה

בכללי: שם: שרי גיל: 15 עיר: ר"ג צבע אהוב: תכלת זמר\ת אהוב\ה: מירי מסיקה שחקנ\ית אהוב\ה:טלי שרון משחק החיים: שחקנית אהובה: יעל שרוני שחקן אהוב: גיא אריאלי דמות נשית אהובה: ריקי, ענבר דמות גברית אהובה:ירון, קובי, אפי שחקנ\ית שנוא\ה:אין דמות שנואה:בתיה משפט אהוב:"זה יפה שאת קודם עושה ואח"כ חושבת בשביל מה עשית את זה" "תחשבי תחשבי מהר לפני שהיא תאנוס אותי עוד פעם, ואז אני אקבל איזה מלון בראש בתור פיצוי" "הבת שלך עכשיו עוברת הפלה מאח שלה בבית חולים... ואת יושבת לי פה עם עוגה על הראש ומגלגלת עיניים בתמימות!"
זה או זה: ריקי או ליה? ריקי ירון או ארז? ירון קובי או אודי? קובי נירה או מישל? מישל גנגנה או אלפסי? גנגנה שירן או יעל? שירן בתיה או אפי? אפיי תומר או שחר? שחר רותם או ענבר? ענבר אודי או שאול? שאול 'אי האהבה' או 'לפני שהכל נגמר'? לפני שהכל נגמר 'מתוקי' [החנות של ריקי] או 'הכוכב' [התיאטרון של שאול]?הכוכב התיאטרון של שאול ריקי וליה - חברות או אויבות? חברות

עונה../images/Emo27.gif

בכללי: שם:לירון גיל:13 6 חודשים ו-3 ימים
עיר:אור יהודה
צבע אהוב:ירוק זמר\ת אהוב\ה:שירי מימון/מירי מסיקה שחקנ\ית אהוב\ה:לירון וייסמן/יעל שרוני משחק החיים: שחקנית אהובה:ליה$&%& שחקן אהוב:ירון דמות נשית אהובה:ריקי דמות גברית אהובה:ארז שחקנ\ית שנוא\ה:בתיה/נירה דמות שנואה:אודי משפט אהוב:"החיים הם כמו אופניים. אם קל לך מידי, סימן שאת בירידה" משפט מנצח! זה או זה: ריקי או ליה?ליה ירון או ארז?ירון קובי או אודי?קובי נירה או מישל?מישל גנגנה או אלפסי?גנגנה שירן או יעל?שירן בתיה או אפי?אפי תומר או שחר?שחר רותם או ענבר?רותם אודי או שאול?שאול 'אי האהבה' או 'לפני שהכל נגמר'?לפני שהכל נגמר 'מתוקי' [החנות של ריקי] או 'הכוכב' [התיאטרון של שאול]?מתוקי ריקי וליה - חברות או אויבות?שאלה קשה

עונה../images/Emo221.gif

בכללי: שם:בר אלמליח גיל:11 עיר:יישוב רעות צבע אהוב:כחול זמר\ת אהוב\ה:מירי מסיקה\הראל מויאל שחקנ\ית אהוב\ה:לירון ויסמן&
&
& משחק החיים: שחקנית אהובה:לירון ויסמן&
&
& שחקן אהוב:גיא אריאלי דמות נשית אהובה:ליה דמות גברית אהובה:ירון שחקנ\ית שנוא\ה:נירה דמות שנואה: משפט אהוב:3-בום טראח נפל תותח {אפי למישל},החיים זה כמו אופניים אם קל לך מדי סימן שאתה בירידה {מריקי לבתיה},{טלנובלה בע"מ,מדנה לטליה} דנה:למה אני צריכה לשיר בבגד ים
טליה:כי את שרה את על הים דנה:ואם אני אשיר אור הירח אני יצטרך להתלבש כמו אסטרונאוט?חחח... זה או זה: ריקי או ליה?ליה&
&
& ירון או ארז?ירון קובי או אודי?קובי נירה או מישל?מישל גנגנה או אלפסי?גנגנה {אגב! בסוף פרק 120 זה נגמר במתח ובלי סיום שאלפסי הישתחרר מישהו יודע מה ההמשך?} שירן או יעל?שירן בתיה או אפי?אפי תומר או שחר?שחר רותם או ענבר?רותם אודי או שאול?שאול 'אי האהבה' או 'לפני שהכל נגמר'?לפני שהכל נגמר 'מתוקי' [החנות של ריקי] או 'הכוכב' [התיאטרון של שאול]?מתוקי ריקי וליה - חברות או אויבות?חברות {כי כשהן אויבות היא מלכלכת ללירון ויסמן&
&
& את השיער וכשהן חברות היא מצילה אותה מהפלה}

למעלה