שאלון

Zohar James

New member
../images/Emo103.gifשאלון../images/Emo103.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין? סטרייט/גיי/ביי: רווק? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? בתול? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת " strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

NarihS

New member
וואי איזה שאלום ארוך!

טוב אני מתחילה! זאת משימה בלתי אפשרית חח :). האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום:מעלה אדומים. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אממ לא יודעת.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת גם.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה הכוונה משובש?? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן!. מין? סטרייט/גיי/ביי: אפשר לחשוב על זה? חח סתם.. אממ סטרייטית.. רווק? יאפ. תאריך לידה: 21.7.87 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 20!! ככה הייתי מתחנת עם ניק היפה שלי!! כיתה: עולה לי"ב. מצבך החברתי: בסדר גמור. גובה: 1.62
צבע עיניים: חום ככה
אוהב אותו? ממש לא. צבע שער: חום. אוהב אותו? זה בסדר. צבע אהוב: כחול ושחור. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? חתול בשם טייני. מה העבודה שלך? אין לי לצערי. יש פירסינג? לא.. קעקועים? הייתי רוצה שיהיה.. אובססיות? חח כן! לעט שחור, לניק, לשר הטבעות, לבקסטריט ולבריטני :). התמכרויות? כנ"ל חח. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, וטיפונת מצרפתית. ציטוט מועדף/ מוטו: All we have to decide is what to do with the time that is given to us מתוך שר הטבעות!!!! האם אתה חי את הרגע? חח לא ממש.. יש לך סודות? כן, כמו כולם לא? אתה שונא את עצמך? כן. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממש לא. יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמודה. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים המשעממים של שירן. מה הפחד הגדול ביותר שלך? עכבישים וחייזרים(סיפור ארוך חח, לא לצחוק עלי
) אתה יודע לשיר? אפשר לומר.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא.. האם אתה מתבודד? רוב הזמן כן.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה, משפחה.. לא יודעת חח אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אממ שאלה טובה, אבל אני לא יודעת.. האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש, אבל יש מקרים שכן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן, עכבישים וחייזרים(אם הבנתי את השאלה נכון..) ושאני שונאת בי? יש יותר מידי.. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי נדמה לי.. יש לך יומן/ ז'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אין לי מושג. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את כולי, את המראה החיצוני האישיות, הכל.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן יש משהו שאני מתחרטת שעשיתי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השיער שלי חח. ומה הכי פחות אוהב? כל השאר.. אתה חושב שאתה נראה טוב? חח ממש לא. יש לך ביטחון עצמי? ממש אבל ממש לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. אתה: מעשן? יצא לי לנסות. על סמים? לא!. קורא עיתון? לא.. רק מעריב לנוער ופנאי פלוס. מתפלל? ממש לא! הולך לבית כנסת? ממש לא!. מדבר עם זרים? פעם כן, אבל עכשיו כבר לא :). ישן עם בובות פרווה? פעם כן, עם הבובת סימבה שלי, אבל עכשיו כבר לא.. כלומר ממזן כבר לא.. יוצא לטיול בגשם? כן! הכי כיף!. בתול? יאפ.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן. נוהג? הלוואי. אוהב לנסוע מהר? זה בסדר. אוהב את הקול שלך? לא ממש. האם אי פעם: פגעת בעצמך? אממ לא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חח לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? תפרים יותר נכון.. ברחת מהבית? בערך.. שחקת " strip poker"? לאאא! חטפת מכות? לא. החטפת מכות למישהו? לא. התחילו איתך? אממ כן.. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? חח כן הרבה פעמים. לא אכלת יום שלם? אממ לא. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא. ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? חח לא. חשבת שאתה משתגע? אממ לא יודעת. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? בערך. עברת על החוק? בערך.. הרגת חיה בטעות? חלילה וחס!!!!!! הרגת חיה בכוונה? לא!!!!!!!!!!!!!!! פגשת מישהו מפורסם? כן! יהודה לוי!. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יאפ.. גנבת משהו? חח פעם פעם כשהייתי קטנה.. היית ברדיו/ טלוויזיה? ברדיו של העיר שלי. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן!! יותר מידי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אני לא ממש בטוחה מזה אז אין לי תשובה. בקסם? בערך. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? חח לא. ברוחות? אממ לא.. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אממ לא בטוחה. במכשפות? חח לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נדמה לי שכן. בדת מאורגנת? אם הבנתי נכון אז לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה בו בכלל. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא. מי החבר הכי טוב שלך? חברה שלי, נופר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? חברה שלי נופר. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת, לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת. מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי נופר. הכי מעט זמן? לא זוכרת.. הכי מצחיק? אביטל. הכי קרוב? נופר. הכי מוזר? לא יודעת. הכי חכם? אממ לא בטוחה.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת. הכי נחמד? לא יודעת. הזמר הכי טוב? זמר?? הכי רועש? לא יודעת. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא. ידיד? לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לא יודעת. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת. על מי אתה סומך הכי הרבה? חברה שלי. מי מקשיב לבעיות שלך? אנשים באיסיקיו. עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בכלל לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? אממ יש ויש.. בבית של מי היית אחרון? חברה שלי. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חח אף אחד.. שצחקת עליו? לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? חברה שלי. ששבר את הלב שלך? איזה אחד. שאכזב אותך? לא זוכרת. שגרם לך לבכות? לא חשוב. ששימח אותך? חברה שלי. שראית איתו סרט? חברות שלי. שדיברת איתו בטלפון? אממ דודה שלי. שראית? אחותי. מה אתה לובש כרגע? חולצה פשוטה ומכנסיים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק חח. איזה ספר אתה קורא? הארי פוטר. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא, אני רואה סדרה. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? עכשיו לא. אוף סוף סוף!!

tuty fruty

New member
התשובות שלי

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן על שם דודה של אמא שלי אבל לא בדיוק. מיקום: איזור השרון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא מה פתאום! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?הייתי רוצה שיקראו לי איתי זה שם יפה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?גילי זה שם יפה לבת וגם נעה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?אוו.. מלא פעמים! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא! מין?נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? אכן תאריך לידה:29.9 גיל: 16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות:ככה טוב לי כיתה:עולה ליב' מצבך החברתי:נחמד מאוד! גובה: 1.53 צבע עיניים:ירוק חום אוהב אותו? בוודאי צבע שער:שחור אוהב אותו?כן צבע אהוב:כחול וסגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד?כלב ושמו ג'ימי מה העבודה שלך?אין לי יש פירסינג? לא קעקועים?לא אובססיות?לעיינים כחולות ולשוקולד התמכרויות?לשוקולד ואייס קפה או אייס קוקוס איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית וכל מיני מילים בכל מיני שפות ציטוט מועדף/ מוטו:"החיים קצרים נצלו אותם" האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?להשתגע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?השיגעון של רנה מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר?לא.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?יכול להיות האם אתה פועל בפזיזות?כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כבר אמרתי אני מפחדת למות האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ז'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך?לבכי מה החוזק הכי גדול שלך?עוזרת המון אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הגובה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כלפי חוץ כן כלפי פנים לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא זוכרת כרגע.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?להיות עצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את החזה שלי ומה הכי פחות אוהב?את הגבות אתה חושב שאתה נראה טוב?תלוי בעייני המתבונן יש לך ביטחון עצמי?כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי מושג אתה מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון?כן מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם?כן בתול?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?בשיעורי נהיגה אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?תלוי האם אי פעם: פגעת בעצמך?אני נוטה ליפול הרבה אז כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא יודעת שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא שחקת " strip poker"? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן אבל לא ברצינות נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך?בערך היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?סביר להניחאבל לא משהו רציני הרגת חיה בטעות?אולי נמלה הרגת חיה בכוונה?לא פגשת מישהו מפורסם?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם?לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות?לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כןם ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?הגיוני במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?ראיתי רק פעמיים ולא הספקתי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת?כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אין לי מושג יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?חברה הכי טובה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?אמא תמיד נותנת עצות טובות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן?חברי ילדות מכיתה ב' בערך הכי מעט זמן?אנשים שהכרתי השנה הכי מצחיק?אין לי מושג הכי קרוב?חברה טובה שלי גל הכי מוזר?יש מלא כאלה אני בעצמי מוזרה הכי חכם?יש הרבה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?חברים מהתנועה הכי נחמד?יש מלא הזמר הכי טוב?חברה שלי אביבית הכי רועש?יש מלא האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד?כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עם אנשים מהתנועה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עם בת דודה שלי על מי אתה סומך הכי הרבה?על חברים שלי ועל המשפחה מי מקשיב לבעיות שלך?אמא עם מי אתה רב הכי הרבה?לא רבה הרבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?שלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אין כזה שצחקת עליו?על המדריך שלי שהלכת איתו לקניות?עם אמא ששבר את הלב שלך?חסוי שאכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות?לא זוכרת ששימח אותך? תמיד משמחים אותי שראית איתו סרט?לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית?את אמא ואבא מה אתה לובש כרגע?בוקסר של טיגר וחולצה של המורדים שקיבלתי ממעריב לנוער זה הפיגמה שלי באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?ברגל איזה ספר אתה קורא? לא קוראת עדיין תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאושרת עד הגג איזה כייף! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

התשובות שלי!!!../images/Emo178.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא מיקום:מודיעין האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?חברה הכי טובה שלי, ליאור.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא השם הפרטי, השם משפחה... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?אולי, כי הוא מוזר.. מין?נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?כן תאריך לידה:18/5/90 גיל:14 וקצת גיל שהיית רוצה להיות:18 כיתה:ח', עולה לט' גובה:1.65 בערך... צבע עיניים:ירוק אוהב אותו?כן צבע שער:חום..אבל עכשיו הוא אדום.. אוהב אותו?מאוד צבע אהוב:ורוד ימני/ שמאלי?ימנית.. חיות מחמד?יש...כלב... יש פירסינג?אין.. קעקועים?אמא לא מרשה... אובססיות?לא... התמכרויות?לא... איזה שפות אתה דובר?עברית..אנגלית.. ציטוט מועדף/ מוטו:אין... האם אתה חי את הרגע?ברור!! יש לך סודות?כן, כאלה קטנים, לא גדולים... אתה שונא את עצמך?קצת... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?הוא פסדר... יש לך הרגלים רעים?לעשות קליקים כאלה באצבעות... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיש לי שיער יפה.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?למה יעשו סרט על החיים שלי?? מה הפחד הגדול ביותר שלך?שאנשים שאני אוהבת ימותו... אתה יודע לשיר?אומרים לי שכן, אבל אני חושבת שלא... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?לא.. האם אתה מתבודד?ממש לא... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?לא יודעת..יש הרבה דברים חשובים.. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם אתה פועל בפזיזות?בערך... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא יודעת... האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה יש לך יומן/ ז'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?דיגדוגים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?האף והעקשנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?אני מתחרטת שלא התחלתי עם בחור אחד כ"כ חמוד!!! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שיעור אנגלית......לא סתם..אממ לא ללכת יחפה איפה שהייתה תאונת דרכים... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?את הלב...חח יאמה, זה נשמע פלצני!! ומה הכי פחות אוהב?אף וכפות רגליים :-{ אתה חושב שאתה נראה טוב?ככה ככה יש לך ביטחון עצמי?לא כ"כ...
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?חייזר..חחח אתה: מעשן?לא... על סמים?לא... קורא עיתון?לא... מתפלל?חחחחח לא... הולך לבית כנסת?ממש לא.. מדבר עם זרים?לפעמים.. ישן עם בובות פרווה?כן!!עם הדובי שלי, ועם הכלב שלי.. יוצא לטיול בגשם?בטח, זה הכי כיף...
בתול?בינתיים....
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?בדר"כ לא... נוהג?עדיין לא... אוהב את הקול שלך?הוא פסדר, אפשר לסבול אותו.. האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?איכס!!! שחית בעירום?עוד לא יצא לי... היה לך מקרה חירום רפואי?כשנולדתי......הפסקתי לנשום....נהייתי כחולה.. עברת ניתוח?לא... ברחת מהבית?לא..אבל בא לי לפעמים... שחקת " strip poker"?לא....אבל הציעו לי.. חטפת מכות?כן... החטפת מכות למישהו?כן... התחילו איתך?כן.....גם כמעט כל הזמן שורקים לי...
היית על במה?ברור, כמעט כל הזמן, אני בלהקת מחול...הופעות!! ישנת מחוץ לבית?כן, ישנתי בחדר מדרגות.... חשבת על התאבדות?כן, אבל לא משו רציני... נשארת ער כל הלילה?כן, כמעט כל הזמן... לא אכלת יום שלם?כבר שבוע בערך שאני לא אוכלת.... דיברת בטלפון כל הלילה?אס אמ אס נחשב?? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן... ישנת כל היום?כן, קרה פעם או פעמיים... הרגת מישהו?ברור, אתמול...הרגתי את חברה שלי מצחוק בטלפון....
חשבת שאתה משתגע?כל יום...חחחחחחח
נישקת מישהו מאותו מין?כן......את חברה שלי.... בגדו בך?לא מעיזים....
היה לך חלום שהתגשם?עדיין לא... עברת על החוק?לא.....חחחחחח הרגת חיה בטעות?לא?!?! הרגת חיה בכוונה?לא!!!! פגשת מישהו מפורסם?את דודו טופז ואת טום אבני, וטל מוסרי, ואת ליאת אחירון...ונראה לי שזהו... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא, אני לא שטינקרית... גנבת משהו?לא... היית ברדיו/ טלוויזיה?כן.. הייתה לך התמוטטות עצבים?אף פעם.... קפצת בנג'י?עוד לא, אבל רוצה... היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם?לא.. באלוהים?לא..... בשטן?לא..... בסנטה קלאוס?כן!! ברוחות?לא.. בפיות?לא.. במזל?כן.. באהבה ממבט ראשון?זה אחד הדברים החזקים שאני מאמינה בהם.... ביין ויאנג?כן.. במכשפות?לא... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא.. בדת מאורגנת?לא.. אתה חושב שלאלוהים יש מין?עם אישתו??ברור!!חחחחחחח לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לקבר.. יש לך חברים הומואים/לסביות?אני בת 14!!!אף אחד עוד לא יודע בגיל הזה.. מי החבר הכי טוב שלך? הכלב שלי..
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?חבר שלי לשעבר, ואחותי.... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? עדי, מפורום אחר, אמרה לי לשכוח את החבר לשעבר, ושהוא סתם מאנייק..... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת... מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אווו יש הרבה....אין לי כוח לפרט עכשיו... הכי מעט זמן?את חברה שלי, נעה, הכרתי אותה רק השנה.. הכי מצחיק?שגיא, חבר טוב שלי... הכי קרוב?ליאור, החברה הכי טובה,היא גם גרה איתי ברחוב... הכי מוזר?נעה, חברה שלי... הכי חכם?שגיא החרשן.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?החבר לשעבר....זיו.. הכי נחמד?ענבר, גם חברה טובה שלי... הזמר הכי טוב?אריאל.....חבר הכי טוב של חבר שלי לשעבר... הכי רועש?נעה, חברה טובה שלי... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד?לא.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עם עדי....חברה שלי מפורום אחר... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?נעה, חברה טובה... על מי אתה סומך הכי הרבה?על ענבר, חברה טובה מאוד, ועל עדי, מהפורום האחר.. מי מקשיב לבעיות שלך?כל החברים שלי.... עם מי אתה רב הכי הרבה?עם אחותי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא... האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא... בבית של מי היית אחרון?של ליאור, אתמול בלילה... האם החברים שלך מכירים אותך?כן... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אכפת לי....אני לא שמה על מה שמקובל....
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לא יודעת, לא נראה לי... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?את זיו, החבר לשעבר.. שצחקת עליו?על שגיא....חבר טוב שלי... שהלכת איתו לקניות?עם נעה....חברה טובה.. ששבר את הלב שלך?זיו, החבר לשעבר.... שאכזב אותך?נעה.... שגרם לך לבכות?זיו.... ששימח אותך?ליאור, וענבר, ועדי... שראית איתו סרט?ענבר שדיברת איתו בטלפון? ליאור שראית?ליאור.. מה אתה לובש כרגע? פיג'מה.... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?השיער ניקרא??אם לא, אז ביד.... איזה ספר אתה קורא?לא קראתי בזמן האחון ספר... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עייפה, משועממת, מאוהבת, זהו.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?אף אחד לא מחובר....חחח כולם ישנים... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.....

karin byrne

New member
וואווו...איזה שאלון ארוך...חחחח...

שמו אותו פעם בפורום אורלנדו בלום...*מחפשת ת'תשובות שלי*...הנה... שם:קארין... האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?טוב ת'אמת אני לא בטוחה אם זה על נקרא על שמה אבל כשאמא שלי חשבה איך לקרוא לי דודה שלי בדיוק קראה בעיתון ל"אישה" כתבה על מלכת היופי שנבחרה באותה שנה(קארין דונסקי...משו כזה) ואז היא אמרה לאמא שלי שככה יקראו לי... מיקום:איפה אני גרה?קרית ים המעפנה.... האם תקראי לבת שלך על שמך?לא..... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?אין לי מושג... אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אוהבת את שמי ולא רוצה להחליף... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?מממממ בדרך כלל לא... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא...אין מצב!מה רע בשם משפחה שלי? מין: נקבה.. סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית... רווק? אם לא, רוצה להיות?רווקה... תאריך לידה:25.4.89 גיל: 15 וקצת... גיל שהיית רוצה להיות:15 נחמד לי ....חחחחחחחחחח..... כיתה:עולה לי'.. מצבך החברתי:מצוין! למה את/ה בפורום?כי אני מתה על בראד פיט!! גובה: לא מדדתי איזה שנתיים לפחות...אבל נראה לי בין מטר 70 ל72... צבע עיניים:חום... אוהב אותו? סבבה...למרות שהייתי רוצה עיניים ירוקות או כחולות... צבע שער:חום עם פסים בשני צבעים... אוהב אותו?את החום?כן...את הפסים?כבר לא...הם הרסו לי ת'שער....בעעעעע... צבע אהוב:כחול ושחור... למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי אני אישתו של ניקי ביירן המושלם(מווסטלייף) כאילו?חחחחחח... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:פורום אורלנדו בלום ווסטלייף.... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס:ימנית... חיות מחמד?אין.. מה העבודה שלך?הא?אני עובדת על אנשים...חחחח... יש פירסינג קעקועים?יש נזם באף וחורים באוזניים... אובססיות? אורלנדו בלום...ווסטלייף...בראד פיט.. התמכרויות:לסמים?חחחחחחחח סתם..אין.... איזה שפות אתה דובר.?עברית,אני די טובה באנגלית,ערבית קצת(מה לעשות שאת זה לומדים בביצפר המפגר שלי?)וקצת ספרדית(אני זוכרת עוד מהטלנובלות שפעם הייתי רואה...חחחח)... ציטוט מועדף/ מוטו:חיה ותן לחיות...וגם...אל תסמוך על איש מלבד על עצמך... האם אתה חי את הרגע? תנו לי לחשוב....אני חיה הרבה רגעים....חחחחחחח....וברצינות?כן.... יש לך סודות?*אין תגובה*... אתה שונא את עצמך?לא.... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בערך... יש לך הרגלים רעים?אממממ לא נראה לי... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבלת מחמאות..סתם....כלמיני....אנערף...למשל פעם אמרו לי שיש לי צחוק יפה...פעם אמרו ליש יש לי גוף יפה(לא כ"כ מסכימה עם זה) וכלמיני... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אין לי שמץ... מה הפחד הגדול ביותר שלך?עכבישים וכל מה שיש לו יותר מ4 רגליים.... אתה יודע לשיר? בערך... האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא...אני מעדיפה להיות עצמי.. האם אתה מתבודד?לעיתים רחוקות...אני בדרך כלל בנאדם שאוהב חברה... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת.... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?מממממממ וואלה אני לא יודעת.... האם אתה פועל בפזיזות?בדרך כלל לא...אני ממש שקולה... לעיתים יוצא שאני פועלת בפזיזות... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש... האם אתה פסיבי או פעיל?בדרך כלל פעילה... יש לך יומן/ ג'ורנל? לא.... מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת... מה החוזק הכי גדול שלך?לא יודעת.... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?להיות פחות עצלנית.... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן...מאוד...אמא שלי אומרת לי את זה הרבה... יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא ממש... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?כן....אחלה.... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?אני רק בתחילת החיים....מה אתם רוצים ממני? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? מממממממממממ את החלק העליון... ומה הכי פחות אוהב? החלק התחתון בגוף... אתה חושב שאתה נראה טוב? מממ די בסדר האמת.... יש לך ביטחון עצמי? כן....אבל לא יותר מדי... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת... האם אתה: מעשן?לא... על סמים?ממש לא....... קורא עיתון? לפעמים... מתפלל?מממממממממ בדרך כלל לא... הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור... מדבר עם זרים?לא... ישן עם בובות פרווה? לא.... יוצא לטיול בגשם? לפעמים... מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לעיתים רחוקות... נוהג?אין לי רשיון... אוהב לנסוע מהר? לא ממש... אוהב את הקול שלך?לא ממש....יש לי קול גבוה ומעצבן כזה...

karin byrne

New member
המשך...

האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא... יצאת מהמדינה?לא.... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?בלעכס....לא.... היית מאוהב?לא.... היית על סמים?לא.... שחית בעירום?באמבטיה כשהייתי קטנה....חחחחח... היה לך מקרה חירום רפואי?לא... עברת ניתוח?לא...אני מקווה שאני גם לא אצטרך... ברחת מהבית?לא... שחקת "strip poker"?לא... חטפת מכות?ממממ אולי...לא זוכרת... החטפת מכות למישהו?כן... התחילו איתך?כן.... היית על במה?.כן... ישנת מחוץ לבית?כן... חשבת על התאבדות?לא...למה לי?החיים טובים... נשארת ער כל הלילה?כן....חחחחחח בגיחה....חחחחחחח איזה צחוקים הלכו שם.... הייתי ערה כל הלילה ולא נתתי לחברות שלי ולשאר לישון....חחחחח.... לא אכלת יום שלם? לא....אין מצב שדבר כזה קורה... דיברת בטלפון כל הלילה? לא... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא....אני עוד לא עושה סקס... ישנת כל היום?לא... הרגת מישהו? לא...ואין לי כוונות גם להרוג מישו..... חשבת שאתה משתגע?ממממ לא זוכרת.... נישקת מישהו מאותו מין?לא.... בגדו בך?לא שזכור לי... היה לך חלום שהתגשם?חיחיחיחי כן... עברת על החוק?לא שאני זוכרת... פגשת מישהו מפורסם?מממ כן....כלמיני...אני פשוט לא זוכרת... הרגת חיה בטעות?לא... הרגת חיה בכוונה?כן...ג'וקים,יתושים ושאר מזיקים... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יכול להיות... גנבת משהו?לא זכור לי מקרה כזה... היית ברדיו/ טלוויזיה?לא... היתה לך התמוטטות עצבים?לאאאא.... קפצת בנג'י?לאאאאאאאאאא...אמאל'ה... היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא...אבל זה מעניין אותי... בקסם?כנ"ל... באלוהים? כן... בשטן?לא... בסנטה קלאוס?לא... ברוחות?לא...אני צריכה לראות כדי להאמין... במזל?לא ממש.... באהבה ממבט ראשון?כמה לא ממש... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אממממ בערך... במכשפות?לא... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן... בדת מאורגנת?לא... אתה חושב שלאלוהים יש מין?אף פעם לא ממש חשבתי על זה... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הביתה....חחחחחחח סתם לא יודעת.... יש לך חברים הומואים/לסביות?לא... מי החבר הכי טוב שלך?ממממממ צליל,אוראל ושלי... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?האמת אין אף אחד כזה...כאילו שיודע הכל....אבל הרבה... אמא שלי...והחברות שלי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לסמוך רק על עצמי... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין... מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אוראל(14 שנה לא בא ברגל)... הכי מעט זמן?ממממממ לורין...נראה לי... הכי מצחיק?ענבר....פריצו'שקה... הכי קרוב?ממש קרוב?אוראל... הכי מוזר?אמממ אין לי חברים כל כך מוזרים... הכי חכם?לא יודעת... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?לא יודעת.... הכי נחמד? כל החברות שלי נחמדות... הזמר הכי טוב?מזה קשור עכשיו? הכי רועש?כנ"ל... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- לייןלא יודעת..... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?מממממ לא יודעת.... על מי אתה סומך הכי הרבה?על עצמי...(אין כמוני)... מי מקשיב לבעיות שלך?אמא והחברות... עם מי אתה רב הכי הרבה?אחי האהבל... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד... האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש לא....את האמון שלי לוקח הרבה זמן לרכוש... בבית של מי היית אחרון?בבית של נטלולה המתוקית שלי... האם החברים שלך מכירים אותך? אממ כן.... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?מזה משנה מי מזמין? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת...נראה לי שכן... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אף אחד... שצחקת עליו?וואלה לא זוכרת....מרוב שצחקתי אתמול והיום על אנשים אני כבר לא זוכרת.... שהלכת איתו לקניות?לא זוכרת... ששבר את הלב שלך? אף אחד... שאיכזב אותך? בנתיים אף אחד... שגרם לך לבכות?אף אחד... ששימח אותך?מממממממממ אבא שלי... שראית איתו סרט?עם נטלולנ,שלולנ ולילכו'ש(ראינו אתמול אצל נטלי את הסרט היו שאחרי מחר)... שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת... שראית?אבא... מה אתה לובש כרגע?בוקסר וחולצה קצרה... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף חלק... איזה ספר אתה קורא?"הסילמריליון" מאת ג'.ר.ר טולקין... מה יש על הפד לעכבר שלך? מזה משנה? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אני מרגישה מאוד מאוד טוב... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא... האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ...ווסטלייף...

עונה ../images/Emo26.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא רק לירון- לי שמחה מיקום: אזור המרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אנג'ל למרות שזה גם שם של בת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא אגיד את שמה אבל חברה מאוד טובה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא הבנתי.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? תלוי מין? נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן תאריך לידה: 19.09.90 גיל: 14 עוד מעט גיל שהיית רוצה להיות: 14 חחחח
כיתה: ח' מצבך החברתי: בסדר גמור
גובה: מטר 55 בערך צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? יאפ צבע שער: שחור חום אוהב אותו?יאפ צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? היו לי הרבה כולם מתו
מה העבודה שלך? כרגע אין לי יש פירסינג? לא קעקועים? לא
אובססיות? אממ טלוויזיה ומחשב התמכרויות? אותו הדבר כמו למעלה איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אם תאמין,תצליח האם אתה חי את הרגע?לא ממש יש לך סודות? כרגע לא אתה שונא את עצמך? לא חחחח האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? לא שידוע לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה ,חייכנית אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? עולם הטלוויזיה של לירון מה הפחד הגדול ביותר שלך? חרקים
אתה יודע לשיר? כל אחד יודע השאלה אם הוא מזייף
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא האם אתה מתבודד? לא ממש אני דווקא אוהבת חברה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה כמובן
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי אם המישהו האחר היה רוצה להתחבר אז ברור
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם תלוי יש לך יומן/ ז'ורנל? לא כרגע מה החולשה הכי גדולה שלך? שמדגדגים אותי
מה החוזק הכי גדול שלך? אני עומדת על שלי, אני די עקשנית
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כרגע לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בערך יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מלאאאאא
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יאפ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תאמין בעצמך
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? לא ממש אבל אני בטוחה שבעתיד יהיה
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג אבל הייתי רוצה להיות דומה לאחת
סתם .. אולי רק לסופרמן אתה: מעשן? לאאא על סמים? חח ממש לא
קורא עיתון? יאפ מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? חחחחח לא ישן עם בובות פרווה? לא..פעם כן יוצא לטיול בגשם? לא , אני לא רוצה להצטנן חחחחח בתול? יאפ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אמממ אני לא שונאת אנשים אולי אני לא מחבבת אותם אבל אני מדברתא איתם :) נוהג? עדיין לא אוהב לנסוע מהר? אם אני לא נוהגת אני לא יכולה לענות על זה אוהב את הקול שלך? לפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך? ממש לא חס וחלילה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? חחח לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא ושגם לא יהיה עברת ניתוח? לא ושגם לא יהיה! ברחת מהבית? רציתי כמה פעמים.. אבל לא עשיתי את זה חחח שחקת " strip poker"? לא חטפת מכות? לא... החטפת מכות למישהו? כן! שהייתי קטנה יותר חחח היית על במה? רק בטקסי בית ספר ישנת מחוץ לבית? כן אצל חברותי חשבת על התאבדות? לא ממש נשארת ער כל הלילה? ברור מי לא? לא אכלת יום שלם? כן ביום הכיפורים! דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנתי עם מישהו מהמין השני בכלל חחח ישנת כל היום? חצי יום אם זה נחשב הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא. נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא ממש היה לך חלום שהתגשם? כן נראה לי אחד עברת על החוק? לא הרגת חיה בטעות? לא יבה! הרגת חיה בכוונה? לאאאאא תנו לחיות לחיות! פגשת מישהו מפורסם? הלוואייי ראיתי אבל לא פגשתי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן! ברור חחחח גנבת משהו? לא ממש היית ברדיו/ טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? כן פעם אחת קפצת בנג'י? לא אמא! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מלאאא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים ותלוי בקסם? כןןןן :) באלוהים? ברור בשטן? לא ממש בסנטה קלאוס? חחחחחחח לא ברוחות? כן בפיות? לא ממש במזל?אממ לא ממש במזל אלא בגורל באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ברור! אני משתדלת באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אמממ תלוי בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא ממש לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אממ אם לא לגן עדן אנחנו הופכים לרוחות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך? אני לא אגיד את השם חחח מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חברות שלי אני חושבת ואמא שלי ואחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אמממ לא ממש נתנו לי עצה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא זוכרת כרגע יש מלא! מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה שלי שהכירה אוי מאז שאני נולדת שהיא יותר גדולה ממני ועד היום אנחנו חברות :) הכי מעט זמן? חברה אחרת שהכרתי שעברתי לבניין כלשהו לפני כמה שנים הכי מצחיק? חחחחחח חברה שלי שאני מכירה מכיתה ג' הכי קרוב? אממ החברה הכי טובה הכי מוזר? חחח חברה אחרת שהיא די אדישה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? החברה הכי טובה! הכי נחמד? כולן נחמדות.. הזמר הכי טוב? אמממ ג'סטין! הכי רועש? אמממ לא מכירה ממש האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? חברות שלי חחח ואמא שלי ואחותי מי מקשיב לבעיות שלך? אמא שלי אחותי וחברותיי עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? קצת האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? ברור! הריי הם חברים שלי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא למה שאני יתחייס לזה ככה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא משנה לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חחחח ילדה שאני לא כל כך מחבבת שצחקת עליו? לא זוכרת :\ שהלכת איתו לקניות? אמא שלי :) ששבר את הלב שלך? אף אחד לא שבר לי את הלב שאכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? אמא שלי ואחותי! שדיברת איתו בטלפון? האחרון..אמממ אני חושבת אחותי שראית? המשפחה שלי מה אתה לובש כרגע? פיג'מה חחחחח באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק גוף! מה השאלה הסתומה הזו? :\ איזה ספר אתה קורא? ההוביט ..ספר מומלץ! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כרגע? אממממ... לא יודעת לא יודעת לא! חמש מילים :) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כרגע לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?ולא חחחחחחח פוווו שאלון ארוךך

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן מיקום: מה
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אותו דבר - זהר. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אולי יסמין... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני בספק מין? נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית. רווק? מן הסתם
תאריך לידה: 6.8 גיל: עוד 27 יום 15
גיל שהיית רוצה להיות: אותו דבר. כיתה: עולה ל-י' מצבך החברתי: מזתומרת
גובה: 1.76 צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? בערך צבע שער: שטני כהה אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): בעקרון שמאלית, אבל יש לי שליטה טובה גם ביד ימין וכשהייתי קטנה הייתי מציירת וצובעת בשתי הידיים. חיות מחמד? איכס לא מה העבודה שלך? מה
יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? בגדים התמכרויות? למים איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית וטיפה ערבית
ציטוט מועדף/ מוטו: "אם החיים לא נותנים לך תה, שתי שוקו
" האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? מן הסתם אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה. אבל אני לא. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של זהר. למה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? לויודעת. אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? מה
האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לימודים, משפחה וקראטה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי
האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? איזה שאלות מסובכות
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ז'ורנל? מה
מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים יפים ובגדים מה החוזק הכי גדול שלך? הממ מה
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מאוד
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים. ומה הכי פחות אוהב? בטן אתה חושב שאתה נראה טוב? אני לא יודעת. יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מה
אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? חחחחח ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא בתול? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? הממ תלוי מתי ועם מי אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? באיזה מובן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? הממ פתחתי את הראש עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת " strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? חס וחסה
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? אני לא זוכרת הרגת מישהו? חח ממש. הכי קרוב להרג היה שפרקתי למישהי את כף הרגל חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? הממ אני חושבת שכן, אבל לא בטוחה עברת על החוק? הממ לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? נמלה פגשת מישהו מפורסם? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא שזכור לי היית ברדיו/ טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? בהחלט
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מה
אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן. זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאלתם כבר
יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? מה זה משנה
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לתת שם
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הממ לוזוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה
מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ליאת הכי מעט זמן? גררר לא זוכרת
הכי מצחיק? ליאת ומעיין הכי קרוב? ליאת ומעיין הכי מוזר? היהי. עזבו הכי חכם? ליאת ומעיין. שתי מחוננות שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ליאת ומעיין הכי נחמד? נווו ליאת ומעיין
הזמר הכי טוב? מיכל הכי רועש? ג'יזס לודעת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא
ידיד? הממ לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאת, מעיין עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מעיין על מי אתה סומך הכי הרבה? ליאת ומעיין. מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל. ואמא עם מי אתה רב הכי הרבה? מהחברים
מעיין. ועם אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של ספתא האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא חושבת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? עזבו. היו המונים שאכזב אותך? אמא. שגרם לך לבכות? הממ לא בכיתי הרבה זמן ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? אחי שדיברת איתו בטלפון? ספתא שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? גופיה ושרוואל באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת איזה ספר אתה קורא? "אמיל והבלשים"
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה סבבה אגוזים למה
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? היהי. כן.

Zohar James

New member
אוקיי עכשיו שלייי../images/Emo9.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? טליה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
NEVER מין? נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק?
תאריך לידה: 28.3 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: אממממ....אוליי 16? כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: פסדר גובה: 1.60 צבע עיניים: חומות אוהב אותו? ככה צבע שער: חום אוהב אותו? ככה צבע אהוב: כחולללל ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? אין עבודה אין שפה קשה קשה... יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות? חחחחח...כן לבלו התמכרויות?
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ולומדת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: ראו כרטיס אישי האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות?
אתה שונא את עצמך?
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אין מחמאה מסויימת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים המשעממים של זוהר מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? בערך האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול?
האם אתה מתבודד?
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אוליי האם אתה פועל בפזיזות?
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם יש לך יומן/ ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? אין מה החוזק הכי גדול שלך? אין אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ככה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ת'עיניים ומה הכי פחות אוהב? ת'אף אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים יש לך ביטחון עצמי? תלוי ליד מי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חחח...מאיפה לי?! אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם? לפעמים בתול?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
שחית בעירום?
בעעעעע.. היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת " strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בעעעעעע... בגדו בך?
עד כמה שידוע לי היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
הרגת חיה בטעות?
חחחח...חרקים הרגת חיה בכוונה?
פגשת מישהו מפורסם?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
הייתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
אבל אני בכל זאת קוראת בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? חחחח...
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן/גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך? נוי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הדר מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כבר לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? המוןןןן בדיחותתת מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הדר וענבר הכי מעט זמן? אלדה הכי מצחיק? ענבר הכי קרוב? אלדה הכי מוזר? ליאור הכי חכם? ליאור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הדר הכי נחמד? אלדה והדר הזמר הכי טוב? הדר ונוי הכי רועש? נויייי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד?
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם אלדה ועילי

Velma Kelly

New member
גם אני..

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא ממש.. מיקום: רמת גן האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עומר \ אלון אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? דפנה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה פתאום.. מין? נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ תאריך לידה: 6.10 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: י מצבך החברתי: בסדר גמור:) גובה: לא יודעת.. צבע עיניים: כחול (יש שאומרים אפור.. לא מוגדר כ"כ בקיצור..) אוהב אותו? את העיניים? מאוד:) צבע שער: בלונדיני שלאט לאט נוטה לכיוון החום, שטני:) אוהב אותו? ממ.. כן. צבע אהוב: לבן ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה, חתול, דגים ו-2 אחים.. מה העבודה שלך? לא עובדת יש פירסינג? לא קעקועים? לא, אבל רוצה.. אובססיות? המון! התמכרויות? מממ יותר לכיוון האובססיות איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית,יידיש (ככה כותבים?) ציטוט מועדף/ מוטו: אני חולה על ציטוטים
הציטוט היומי: "הפוך גוטה הפוך!" האם אתה חי את הרגע? לפעמים.. יש לך סודות? המון. אתה שונא את עצמך? לא.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממ כן.. יש לך הרגלים רעים? כן, לומר כל מה שעולה לי בראש. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חשבתי על "The Wave" אבל כבר יש כזה אז לאותו כיוון "גל ילדה של ים" מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישהו שאני אוהבת ימות (כמה נדוש?..) אתה יודע לשיר? תלוי איזה שיר האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא.. האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן.. האם אתה פועל בפזיזות? רק בדברים חשובים:) האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שלוקח לי שנים להחליט משהו ובסוף אני מפספסת את ההזדמנות האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה זה קשור.. יש לך יומן/ ז'ורנל? יומן. מה החולשה הכי גדולה שלך? יש הרבה אני לא יודעת מתי לסיים משהו שכבר אמור להסתיים (שיחות בדרך כלל שככל שאני גוררת אותם הם מתדרדרות) מה החוזק הכי גדול שלך? אני יודעת להיות קרציה עד שאני מקבלת מה שאני רוצה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להפסיק לחשוב מה אחרים חושבים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא, ממש לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן, המון! אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תלוי מתי, השבוע לא משהו.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לחשוב מה אחרים חושבים עלייך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העניים אני חושבת.. ומה הכי פחות אוהב? ידיים אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת.. יש לך ביטחון עצמי? לא תמיד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? באופי לולמה קלי באיזשהו מקום.. לעוד כמה אני מניחה. אתה: את. מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לעיתים רחוקות רחוקות.. הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? ממש פעם ב.. ישן עם בובות פרווה? כן
יש לי דובי מהיום שנולדתי.. יוצא לטיול בגשם? רק לים - מנהג קבוע! בתול? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא:( אוהב לנסוע מהר? לא מפריע לי.. אוהב את הקול שלך? נראה לי שכן.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית? אה כן הרבה פעמים..אבל לא בכוונה:) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן, נשבר לי בקבוק זכוכית ביד עברת ניתוח? לא שזכור לי.. ברחת מהבית? עד לקצה של הרחוב בגיל 5.. זה נחשב? שחקת " strip poker"? מממ משהו כזה:) חטפת מכות? בטח! החטפת מכות למישהו? ברור! התחילו איתך? לא יודעת.. אולי, אמרו לי שכן אם כן זה לא היה מוצלח.. היית על במה? הרבה ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא שזכור לי.. ישנת כל היום? כן! הרבה פעמים הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כל יום נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? מממ לא שזכור לי עברת על החוק? לא נראה לי הרגת חיה בטעות? מה פתאום
הרגת חיה בכוונה? לא לא לא
!
!| פגשת מישהו מפורסם? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת, ולטובת מישהו.. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? כן! קפצת בנג'י? לא, אבל אני רוצה.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המון פעמים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? גם בפיות? כן במזל?לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ברור! במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? פעם אחת באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת מה זה אומר:) בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן! לא ראיתם דוגמה?! אלוהים היא אישה! לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לים:) לא יודעת.. כל אחד לאן שמגיע לו.. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא.. לא שיודע לי על זה מי החבר הכי טוב שלך? מתן חן ונדב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דפנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שעדיף לאהוב מישהו בלי לומר לו ושהוא ישאר בחיים שלך מאשר לומר לו ושלא ישאר בחיים שלך - לא הקשבתי לעצה דרך אגב.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? איזה מעדן קניבלים הכי אוהבים? דני! מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלה הכי מעט זמן? מיטל הכי מצחיק? רועי הכי קרוב? דפנה הכי מוזר? יוסי הכי חכם? נדב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חן הכי נחמד? מעיין הזמר הכי טוב? נטע הכי רועש? נמרוד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד? לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נעם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מעיין, נועה על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה מי מקשיב לבעיות שלך? נועה ומעיין עם מי אתה רב הכי הרבה? אורן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? סבא וסבתא האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אין לי מושג.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אורן שצחקת עליו? אבישי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אור שאכזב אותך? אור שגרם לך לבכות? אור ששימח אותך? ג'ס (בנות גילמור) שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון? תמר שראית? טל מה אתה לובש כרגע? מכנס דייגים וגופייה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל על רגל.. נחשב? איזה ספר אתה קורא? אני כרסטינה פ' תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עצבנית עצובה קצת מחייכת וזהו. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. לפסקול של חנות קטנה ומטריפה

למעלה