שלישיS51 MIX

section51 co il

New member
../images/Emo103.gif שלישיS51 MIX ../images/Emo103.gif

שלום, היום יש ערב S51 MIX מ20:00 עד 00:00 השרת החדש יהיה סגור למשחקים סגורים בין חברי הקהילה . איך משתתפים?: ========= אחד האדמינים שרוצה לעשות את ה MIX מפרסם שעה שבה הוא רוצה להתחיל את הMIX מתי שמגיע השעה כמה דקות לפני אותו אדמין סוגר את השרת בסיסמה שהוא בוחר ומוציא את כולם מהשרת, על מנת שהיה הזדמנות הוגנת לכולם לשחק אותו אדמין מפרסם את הסיסמה בדיוק בשעה שהוא בוחר להתחיל את המשחק וכמות השחקנים שמגיע ראשונה אלה הם השחקנים אשר יהיו בMIX אחרי שמסתיים " MIX S51" זכותו של אדמין לעשות את אותו דבר כמה פעמים שהוא רוצה עד השעה כמובן 00:00 שבשעה הזו האדמין פותח את הסרבר שוב. נוהלים וחוקים: ============ האדמין הוא אחראי ה MIX הוא קובע איזה חוקים , או באיזה מפה עושים את המשחק הסגור . צריך להישמע להוראות האדמין בזמן ה MIX אין לצאת באמצע משחק מכל סיבה שהיא , כי אני מזכיר שהסיסמה מוחלפת ואותו שחקן שיצא באמצע פשוט לא יוכל לחזור. תהנו...

GeneratioNa

New member
בסביבות 9:30

אם לא יהיה אף אחד שעושה מיקס\באמצע המיקס אני מבטיח לעשות

razaR2

New member
אני אעשה יותר מאוחר

אני נוסע עם המשפחה לארוחת ערב, אז אני אעשה אחרי דור.. פתחתי שני חדרים בוונט כדי שתוכלו להכנס לשם במשחק, הם כרגע בלי סיסמה, אם מי שיריץ לא יהיה בוונט או שאין לו את הסיסמת אדמין, פשוט שכל קבוצה תכנס לחדר אחר ואל תהיו ילדים קטנים ותעברו לחדר של הקבוצה השנייה..

section51 co il

New member
MIX בשעה 20:30

אני יעשה מיקס ב 20:30 במפת דוסט 2 חוקים ריגלים אין "שילד" או אוטו סנפייר" לפי חישוב תוצאות עד 15 מערכה ס"כ 30 סיבובים למשחק 15 בכל צד... סיסמה תפורסם פה.

orRRA

New member
שאלה שלומי

בסיבוב הראשון הייתי בטרור ניצחתי 11:4 התחלפנו והתוצאה הייתי 6:5 לקבוצה השנייה , מה הטעם להמשיך עד 15 אם כבר יודעים מי ניצח את המשחק?

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifתשובה

בדרך כלל לא ממשיכים בגלל זה נועדה שיטת חישוב זו , אבל אם ממשיכים זה לרוב או בגלל שאותו אדמין לא שם לב או שסתם בשביל הכיף...

UnD

New member
חייב וונט?

נידפק לי המיקרופון והוונטרילו נופל לי כל 2 דקות ...

UnD

New member
איזה סרבר המיקס?

לא הבנתי מה הכוונה שרת חדש.. connect 212.235.5.164:27034 בזה?

UnD

New member
גועל נפש..

אני שעה כותב לך במסנגר מה הסיסמא כי זה נתן לי קיק וניכנסתי בין הראשונים ונתת לאור להיכנס בסוף

razaR2

New member
מיקס הבא ב 22:00

חוקים: אסור שילד ואוטוסנייפר וחייבים וונטרילו עשרת הראשונים שיכנסו למשחק ישחקו, לאחר שיכנסו עשרה, תשתנה הסיסמה והעודפים יקבלו קיק, אני מתנצל מראש אם מישהו יקבל קיק לא נכון, לפעמים מה שאני רואה במחשב שלי זה לא מה שאתם רואים אצלכם ולכן אני עלול לטעות וזה לא באשמתי.

razaR2

New member
../images/Emo41.gifהסיסמה היא../images/Emo41.gif

connect 213.8.192.246:27032 ; password 759

למעלה