שרשורון היכרות

../images/Emo103.gifשרשורון היכרות../images/Emo69.gif

כי אנחנו עוד צריכות להכיר לעומק.. וכי זה כיף
אז....
איך התחלת להעריץ את הבנים
בת כמה היית
במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה
מהו השיר שהכי אהבת אז
מהו השיר האהוב עלייך כיום
האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה
ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך..
ספרי על חוויית הפירוק שלך... (אני כבר דומעת
..)
כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה
יש לי עוד שאלות, אבל לא נלאה אתכן... פור נאו
השאלון נוסח בלשון נקבה אך הוא מיועד לזכרים ונקבות כאחד

*אהמ אהמ*"בושה"../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

כי עוד לא תרגמנו והייתי חייבת... (באדיבות מהגוגל טרנסלייט- כי תרגום רוסי הוא יותר מצחיק
) ובכן יש שלושה(אהמ
) גירסאות של הסיפור הזה שלי, שלך, ולאחר מכן את האמת ואנחנו יכולים להניח אותו על הנסיבות, הילדות שלנו, ואחר כך הנוער שלנו מתוך להרוויח קצת סנטימנטלי רציתי שתרגיש כאב, אבל זה חזר לחזור לשולח
קראתי את דעתך ניסה להתקשר, הדמעות יכלו למלא את אלברט הול, זה הקול של כניעה מתוקה? חבל שאנחנו לא הקשיב
אמרתי לך דרך הטלוויזיה וכל כך הלך לו היה המחיר ששילמנו אנשים מבלים חיים שלמים ככה אוי כמה חבל. אז יש לי את כולם זורקים עסוק מתחת לאוטובוס ומה עם הפוסטר שלך 30 מטר בחלקו האחורי של צעצועים-R-US כתבתי מכתב במוחי, אבל המילים היו כל כך רעים, על גבר אני לא זוכר (זהו... אני נחנקת
) אני לא זוכר את הסיבות, אני בוודאי התכוון אותם בזמן, זה הקול של כניעה מתוקה? חבל שאנחנו לא הקשיב אמרתי לך דרך הטלוויזיה וכל כך הלך לו היה המחיר ששילמנו אנשים מבלים חיים שלמים זה wayAnd ככה הם נשארים אוי כמה חבל. מילים בא בקלות, כאשר הם נכונים מילים בא בקלות, כאשר הם נכונים אז יש לי את כולם זורקים עסוק מתחת לאוטובוס ומה עם הפוסטר שלך 30 מטר בחלקו האחורי של צעצועים-R-US עכשיו אנחנו יכולים לשים את זה למטה הנסיבות, הילדות שלנו אז הנוער שלנו. חבל שאנחנו לא הקשיב אמרתי לך דרך הטלוויזיה וכל כך הלך לו היה המחיר שאנחנו paidPeople לבלות חיים שלמים ככה (?) וכך הם נשארים אוי כמה חבל. אנשים מבלים חיים שלמים ככה אוי כמה חבל איזו בושה, איזו בושה
אוי... אני לא נושמת....

עפטוב

New member
עונה!!!

איך התחלת להעריץ את הבנים? בכיתה ג' מישהי הביאה מעריב לנוער או ראש 1 לכיתה והיה פוסטר של מארקי ואיך להגיד...התאהבתי
בת כמה היית? 8 (1993) במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה? מארקי וכי הוא בדיוק המראה לילדה, בייבי פייס וכו', בהמשך עברתי לגארי....זה גבר (אורלי לא להרוג אותי
) מהו השיר שהכי אהבת אז? Babe מהו השיר האהוב עלייך כיום? ריב קשה בין holding back the tears לבין Rule the world האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה? כן...מצד שני כשהם התאחדו ההורים שלי יפה יפה שילמו לי על כרטיס טיסה וכרטיס להופעה "כי חלומות ילדות מגשימים" ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך...בעיקרון מבחינתי ההתפרקות הייתה רגע מביך...התפרקתי בעצמי...לא אכלתי,שתיתי, כלום במשך שבועיים - רק בכיתי. אה וכשהייתי בכזה הלם בספרד ששכחתי את ג'ייסון...
ספרי על חוויית הפירוק שלך... (אני כבר דומעת..) בעיקרון אז לא היה אינטרנט ואני קיבוצניקית אז גם לא היה לנו MTV...הייתי בכיתה כרגיל עם הטייפ והקלטת של Nobody else כמו בכל הפסקה...ואז אחד הבנים בא ואמר שהם התפרקו ואנחנו מיד זלזלנו כי הם תמיד היו צוחקים עלינו על זה...אבל אז אחותה הגדולה של חברה שלי הגיעה בוכה לכיתה ואמרה שמישהי (אני אפילו לא זוכרת מי) ראתה בMTV...לא נעים להגיד אבל נשכבתי על הרצפה בכיתה ובכיתי בטירוף לרמה שהמורה התקשרה לאבא שלי וביקשה שיבוא לקחת אותי (להזכירכן הייתי בת 12
), לקח לי שבועיים לחזור לתפקוד, לא הלכתי לבית ספר, לא עשיתי כלום...ובעקבות זה היועצת המפגרת של הבית ספר חייבה את ההורים שלי לשלוח אותי לטיפול פסיכולוגי כי לטענתה זה הייתה הערצה שעברה את הגבול (הפסיכולוגית בתגובה טענה שכנראה היא זו שצריכה פסיכולוג)..עד היום כשאני שומעת את המילים של הפירוק או רואה דברים שקשורים לפירוק יש לי דמעות... כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה? 0....אבל זה שיר מקסים ומדהים פשוט לא יצא לי עדיין....מבטיחה לתקן את העוול

../images/Emo252.gif

איך התחלת להעריץ את הבנים ראיתי את הקליפ של pray וכל מילה נוספת מיותרת נראה לי
בת כמה היית שנת 1993 זה אומר שהייתי בת 12 במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה במארקי ורובי באופן שווה לחלוטין. נמסתי מהם
מהו השיר שהכי אהבת אז בייב ופריי וcould it be magic מהו השיר האהוב עלייך כיוםrule the world
וsiad it all ועוד אלה מהשורה הקודמת
האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה כן
,אבל מה הם מבינים?!?! ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך.. אני חושבת שכווולם יודעים על הפעם ההיא שלא היה לי כוח לעשות בוק ריפורט באנגלית אז הגשתי את מילון לאב סונגס
ועל זה שהתקשרתי למארק ואיך שהוא ענה לי ניתקתי לו בפנים (מפגרת!!111) ועל זה שעד היום כל המשפחה שלי צוחקת עלי שבכיתי יותר בפירוק מאשר בהלוויה של סבתא שלי שנפטרה איזה שבועיים אחרי. ספרי על חוויית הפירוק שלך... (אני כבר דומעת..) למה להזכיר דברים כאלה ?! בגדול,אבל כללי שכולל המון דמעות המון טלפונים לכל המתכתבות שלי ולכל החברות שלי,סירוב להכיר באמת והדבקות לMTV כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה123479454679554621654 בערך

orlyshka1

New member
אני מחכה שהחדשות יענו....

איך התחלת להעריץ את הבנים: חברה שלי החליפה קלטת של מייקל ג'קסון בקלטת של הבנים, התאהבה, קנתה גם את ההופעה של ברלין ואמרה לי לבוא לראות. ברגע שראיתי את גארי שר את LOVE AINT HERE בברלין, זה היה החותם הסופי. בת כמה היית: 13 במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה: טוב, עניתי כבר על מי התאהבתי במבט ראשון. למה? ובכן, הוא יפה, הוא מוכשר, יש לו קול מהמם, הוא בלונדיני בדיוק כמו הטעם שלי, רואים שהוא רגיש ופגיע, והיה לו קול סופרן מהמם שהפיל אותי על הקרשים (ועדיין מפיל) מהו השיר שהכי אהבת אז love aint here, nobody else, could it be magic מהו השיר האהוב עלייך כיום rule the world ,patience ואלה שמלמעלה האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה כל הזמן. אחי הקטן כל הזמן צוחק, וההורים שלי קצת מודאגים, אבל הם דווקא חמודים, מפרגנים ומקבלים את זה. חברים שלי צוחקים עלי, וזה אחד הדברים המעצבנים. ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך..: ניסיתי להתחיל עם ישראלי שפגשתי בלונדון שאמר שהוא מכיר את גארי. מסתבר שזו הייתה הכרות שטחית ביותר, דרך האקסית שלו... ספרי על חוויית הפירוק שלך... (אני כבר דומעת..):אוי. למה?? אחת החוויות הנוראיות. ישבתי מול חדשות אם טי וי ולא ממש רציתי להאמין, הגיעו אז כל מיני שמועות שזה הולך להגיע אבל אני זוכרת שראיתי את מסיבת העיתונאים וכל הזמן עשיתי לא עם הראש, שזה לא יכול להיות... התחלתי לבכות על השטיח, בכיתי בטירוף , ותוך כדי קיבלתי טלפונים ממעריצות מהארץ ומהעולם שהתכתבתי איתן. לקח לי הרבה זמן להתאושש ולא להתחיל לבכות ישר כשאני חושבת על זה. לא מזמן אחי הגדול סיפר לי שהם היו ממש מודאגים בקשר עלי אחרי הפירוק... כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה: אוי, כל כך הרבה, שאני באמת לא יודעת . נראה לי שלשכנים שלי ממש כבר נמאס מהשיר הזה. לי לא

Hadar07

New member
וואו הזכרונות

איך התחלת להעריץ את הבנים- טוב אז זה התחיל מזה שחברות טובות שלי התחילו להעריץ אותם ואני התעקשתי שלי זה לא יקרה אבל מה לעשות בגיל הזה מושפעים מכל דבר ובמיוחד מלחץ חברתי חחח, אז בגלל שחברות שלי כל הזמן דיברו עליהם ושמעו MTV וראו קליפים התחלתי גם לאהוב אותם, מצחיק שהיום אותן חברות כבר ממש לא מתעניינות בהם ורק אני נשארתי, למרות שחברה אחת שמחה לשמוע עדכונים ואת השירים אבל לא ממש עוקבת. בת כמה היית- אני התחלתי להעריץ אותם בגיל 13 וזה היה האמת די בסוף קצת אחרי שBack For Good יצא. במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה- בהתחלה אהבתי את גארי ואת מארק ואז חברות שלי ירדו עליי שאני אוהבת את גארי כי הוא שמן, ואז יותר התחלתי לאהוב את מארק,שוב גיל ההתבגרות הייתי מושפעת חח היום אני אוהבת באמת את כולם
מהו השיר שהכי אהבת אז- אהבתי את Could It Be Magic, Love Ain't Here, Back For Good והיו בטח עוד כמה. מהו השיר האהוב עלייך כיום- קשה לבחור עדיין אני שומרת אמונים יותר לשירים הישנים אני חושבת למרות שאני כן אוהבת מהחדשים Rule The World כמובן אבל גם את Shine אני אוהבת אבל לא באותה מידה כמו השירים הישנים. האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה- כן הם צוחקים עליי לצערי, שאני צריכה להתבגר וכאלה למרות שהשמעתי לאמא שלי את שיים והיא אמרה שזה שיר חמוד, חברות מבינות אז הן לא צוחקות אבל אני משתדלת לא לשתף הרבה אנשים בזה כדי שלא ירדו עלי
ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך..- לא זכור לי משהו יותר מידי מביך, אני זוכרת שהיינו הולכות תמיד לקנות את העיתון בראבו הגרמני ואף פעם לא היו מבינים למה אנחנו קונות את זה כי הכל בגרמנית חחח וגם אני וחברה היינו מקליטות תוכניות רדיו והיינו מדברות עליהם
ספרי על חוויית הפירוק שלך... (אני כבר דומעת..)- אני לא זוכרת הרבה מזה לצערי אני רק זוכרת שראיתי את המסיבת עיתונאים בMTV ובכיתי ואחרי זה התקשרתי לחברה שלי שלא היה לה כבלים וסיפרתי לה בטלפון והיא התחילה לבכות בהיסטריה וההורים שלה נכנסו ללחץ מזה וחשבו שכבר משהו קרה אני זוכרת שהייתי מבואסת מאוד אבל לא זוכרת יותר מעבר לזה. כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה- ביממה האחרונה האמת רק פעם אחת אבל מאז השיר יצא אני חורשת עליו הרבה במיוחד על הקליפ

תורי../images/Emo69.gif

שירי
בהיותי האחות הקטנה שאוהבת את כל מה שאחותי הגדולה אוהבת... עד שזה הפך להיות אמיתי
בת כמה היית
פחחחח, 5 או 6
הייתי היחידה בכיתה א' שידעה מה זה אמטיוי ומי זה ריי קוקס
במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה
במארקי, כי הוא היה כזה ילדון ותמים, כמו שאני הייתי
... רק אח"כ הבנתי שאני גם לגמרי מאוהבת ברובי
מהו השיר שהכי אהבת אז
בייב
הקליפ היה כ"כ וואו, וגם פריי ו"האם יכול להיות קסם"..
מהו השיר האהוב עלייך כיום
ללא ספק "לשלוט בעולם"
האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה
החברים כן, אבל האחים הגדולים שלי יודעים שלא כדאי להם בעיקר כי שיר הסלואו של אחי הבכור היה לשלוט בעולם
וגם כי תפסתי אותו מזמזם לעצמו בהופעה שלהם
שטיפת המוח עבדה!!
ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך
הדבר הראשון שעולה לי בראש הוא כשהמורה שלי התעצבנה על כל הכיתה שלי על החוסר רצינות שלהם בקשר לבגרות בספרות ונתנה אותי כדוגמה למישהי שמזלזלת ושלא איכפת לי לטוס בשביל לראות הופעה בלונדון כמה ימים לפני הבגרות.... איך התעצבנתי עליה
אני עד היום שונאת אותה בגלל זה
ספרי על חוויית הפירוק שלך
אמממ אני לא בדיוק זוכרת איך הגבתי אני רק זוכרת שלא ממש הבנתי מה זה אומר (נו מה הייתי בת 7
) עד שראיתי שהם התפצלו לקריירות סולו ואז כשהם נעלמו אז זה התחיל לחלחל... ולכאוב... כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה
אני מתביישת לומר ש-0
רק עכשיו נחתתי בבית אחרי יום ארוךך, אבל זה מיד יתוקן

תורי...

אהבתי תמיד את פריי, אבל התחלתי לאהוב אותם ברגע שראיתי את live at wembley
בת כמה היית
15 במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה
כאילו דהה
מהו השיר שהכי אהבת אז
בייב מהו השיר האהוב עלייך כיום
rule the world, the garden, shame האם קרובי המשפחה/ חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה
הם כבר השלימו עם זה
ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך..
לפני שפגשנו את מארקי, כ"כ רציתי שהוא ידע שיש לו מעריצות בישראל כדי שאולי יחשוב לבוא גם לפה, אני והילה תרגלנו איך להציג אותנו ומה לספר לו, אבל ברגע שראיתי אותו הייתי כ"כ לחוצה וכ"כ מבולבלת שהדבר הראשון שאמרתי לו היה hi we came from Israel
ספרי על חוויית הפירוק שלך... (אני כבר דומעת..)|שמאלה| אותו היום היה היום היחידי שלא היית דבוקה לאם טי וי, למחרת היה לי מבחן חשוב במתמטיקה והחלטתי שאני לא פותחת טלויזיה באותו יום אלא רק אחרי המבחן, חשבתי שבמילא אני לא אפסיד כלום... ביום שלמחרת הדלקתי טלויזיה בזמן שהתארגנתי לביה"ס ולא האמנתי למה שראיתי! הגעתי לביה"ס לא מאופסת ובכתה חיכתה לי מישהי מהכתה עם עיתון בידיים, בדף האחורי היתה כתבה על הפירוק... היא חשבה שאני לא מעודכנת... כמה פעמים חרשת על shame ביממה האחרונה
היו לי ימים עמוסים אז לא הספקתי עדיין...

shirly4

New member
שלום לכולם....אני חדשה פה

איזה כיף לראות שאני לא היחידה שמטורפת עליהם!!! טוב בנוגע לשאלות אז ככה... איך התחלת להעריץ את הבנים - זה התחיל בערך כשיצא back for good הגיעה אלינו לכיתה מישהי שעברה לארץ ואני זוכרת שהיא השמיעה לי אותם והראתה לי תמונות והתאהבתי!!! בת כמה היית - הייתי בת 13 במי מהם התאהבת במבט ראשון ולמה בג'ייסון!!! הוא רקדן מעולה יש לו גוף פצצה ואני חולה על הסנטר ועצמות הלחיים שלו....הוא הורס :) מהו השיר שהכי אהבת אז השיר שהכי אהבתי הוא everything changes ו- wasting my time. למרות שיש עוד מיליון שאני אוהבת... מהו השיר האהוב עליך היום שוב אני אוהבת את כולם אבל הכי אני אוהבת את shine. האם קרובי משפחה/חברים שלך עדיין צוחקים על ההערצה רק אתמול אמרו לי שאני בת 16 שהעלתי לפייסבוק את everything changes...חחח ספרי על מקרה מביך שקרה לך בהקשר להערצה שלך הלכתי להופעה של no doubt שהם היו בארץ עם חולצה של take that וכולם הסתכלו עלי מוזר.... :) ספרי על חווית הפירוק שלך לקחתי את זה קשה אבל הייתי ילדה ובזמנו הכל נראה היסטרי, אבל את האמת אחרי הפירוק הטירוף שלי לtake that אפילו גדל...הרגשתי צורך לאהוב אותם יותר. אני זוכרת שהייתי מתכתבת עם בנות מכל הארץ ואפילו אני וחברה שלי הקמנו מועדון מעריצים....איזה זמנים.... כמה פעמיים חרשת של shame ביממה האחרונה רק פעמיים...אבל אין מה לעשות, רוב היום אני בעבודה. היה ממש כיף לענות על השאלון!! זה העלה לי זכרונות :) ואני שמחה שמצאתי את הפורום הזה :)

shirly4

New member
בנוגע למועדון...

חחח...טוב יכול להיות שטיפה נסחפתי בהגדרה של הקמתי מועדון. זה פשוט נראה לי ממש הישג שהייתי קטנה יותר....זה יותר היה ניסיון של להקים מועדון :) היינו אז מתכתבות עם בנות מכל הארץ ומחליפות חומר על הבנים, אז החלטתי לאסוף את כל הבנות שהתכתבתי איתן ולהודיע להן על הרצון שלי להקים מועדון מעריצים, אבל זה לא כל כך יצא לפועל

orlyshka1

New member
ברוכים הבאים!!

את מוזמנת להתלהב כמונו מכל מה שקורה, אנחנו די מטורפות פה, על אף הנורמליות שבחוץ... :) אני אורלי, נעים מאד... איך מצאת את הפורום?

shirly4

New member
היי אורלי אני שירלי :)

מצאתי את המועדון את האמת דרך עמוד בפייסבוק של להביא את הבנים להופיע בארץ, מישהי הזכירה שם את הפורום אז ישר חיפשתי

שלומלום ../images/Emo9.gif

ברוכית הבאית את מוזמנת להשאיר את השפיות והגיל האמיתי שלך בחוץ
פה כולנו לא שפויות ובנות 14 בממוצע הורמונלי . התשארי איתנו?@? פריטי פלייייז (אגב אני מורי ,נעימאוד)

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף שמצטרפת מעריצה של ג'ייסון
חסכת לעצמך את החקירה הרגילה של בנות הפורום, אבל יש עוד כמה דברים שאשמח לדעת עלייך
האם ג'יי הוא עדיין הפייבוריט שלך? איך הגעת לקבוצה שלנו בפייסבוק? (חחח מגניב שהגעת אלינו דרך הקבוצה
).. האם נראה אותך בסיבוב ההופעות הבא?
השתלבות מהנה
(וממכרת
)

shirly4

New member
היי ../images/Emo13.gif

מה המצב? ג'יי תמיד יהיה הפייבוריט שלי....זה אף פעם לא ישתנה... והגעתי לקבוצה ממש במקרה: עשיתי סתם חיפוש אקראי בגוגל בנוגע להופעות, כי בחיים לא הייתי בהופעה שלהם ואז הופיע קישור לעמוד בפייסבוק. ואני אעשה הכל הכל הכל כדי להיות בהופעה שלהם, עד היום לא הייתי בהופעה כי יש לי פחד קל מטיסות
אבל אני מתגברת עליו בזמן האחרון.... אז לא משנה לי כבר איפה תהיה ההופעה אני רוצה להיות שם!!! (אני מתרגשת רק מלחשוב על זה....חחח). אלא אם כמובן יקרה נס והם יגיעו להופעה בארץ

למעלה