שרשור בדיחות

../images/Emo103.gifשרשור בדיחות../images/Emo103.gif

פעם אחרונה שכתבתי פה בדיחה יצאו עלי...עכשיו יש שרשור לזה...כל אחד שישים איזו בדיחה שהוא מכיר
ככה נאריך את השרשור ויהיה מצחיק....

../images/Emo6.gifיש לי אחת מטומטמת שקראתי הרגע

איש אחד מגיע לקניון עם הגמל שלו. הוא מגיע לכניסה ושם עוצר אותו המאבטח ואומר לו:"סליחה אדוני?!מה אתה עושה...?אין כניסה עם בעלי חיים..." אז ההוא אומר לו:"מה ז'תומרת?הגמל הזה הוא כמו אח שלי,אין מצב הוא לא נכנס...מזה השטויות האלו..." המאבטח משיב לו"סליחה מה לא ברור??,הגמל-לא נכנס.נקודה!" הם מתחילים להתווכח איז חצי שעה בסוף האיש הולך,... הולך,קונה פיתה,חוצה אותה לשניים,שם לגמל על האוזניים ובא להכנס לקניון שוב.. המאבטח רואה אותו צוחק ואומר לו:"תגיד מה אתה דפוק?אמרתי לך שהגמל נשאר ב-ח-ו-ץ!!!" אז ההוא מחזיר לו:"סליחה?...אתה תגיד לי מה לשים בפיתה????!!!!"

tsofa

New member
חח דפוק ביותר,,

שנייה אני יסתכל בעיתון נחפש בדיחותת

tsofa

New member
יש לי,,

שאלה: מה עושה פרח אצל רופא שיניים? תשובה: טיפול שורש,, חח

tsofa

New member
עוד אחת,,

שאלה: איש אחד נוסע בירושליים מחפש מקום חניה ולא מוצא. הוא מרים את הראש לשמיים בייאוש ומתחנן לאלוהים:" אלוהים , אם אתה מסדר לי מקום חניה אני מבטיח שאני אוכל רק כשר, אשמור שבת ואחגוג את כל החגים". כשסיים את תפילתו ראה מול עינייו חניה, הרים שוב את הראש לשמיים ואמר:"טוב לא חשוב הסתדרתי כבר בעצמי.."

יש לי אחת=]

ילד וילדה הולכים ערומים בחוף הים. הילד מצביע על איבר מינו ואומר לה "תראי יש לי מה שאין לך" אז הילדה אומרת לו "אז מה אמא אומרת כשאני אהיה גדולה אני אקבל הרבה כאלו..."
נכנסתי לבדיחות הסוטות....סליחו לי מראש פשוט הם הכי מצחיקות בעייני... =]

ישלי אחת יפהה

במהלך ביקור במוסד פסיכיאטרי, ‏אחד מהמבקרים שאל את המנהל: "על פי אילו קריטריונים אתם קובעים מי צריך להתאשפז פה ?" "‏ובכן " ‏אמר המנהל " ‏אנחנו ממלאים אמבטיה במים ומציעים לחולה כפית, ‏כוס ודלי ומבקשים ממנו לרוקן אותה . על פי האופן בו הוא מחליט לבצע את משימתו, ‏אנחנו מחליטים אם לאשפזו או לא" "‏אני מבין " ‏הגיב האורח " ‏בן אדם נורמאלי היה משתמש בדלי, ‏שהוא יותר גדול מהכוס והכפית " "‏לא " ‏ענה המנהל " ‏בן אדם נורמאלי היה מוציא את הפקק. מה אדוני מעדיף? ‏חדר עם אפשרות לקבלת אורחים או בלי?" מוקדש... ‏לכל אלו שחשבו... ‏על הדלי

הנה עוד אחת אבל חמודה../images/Emo6.gif

מחבל אל קעידה מסתובב במדבר ומחפש נואשות מים להרוות את צמאונו כשלפתע רואה משהו מרחוק באופק. הוא מתקרב למקום ומבחין ביהודי קשיש העומד במרכז המדבר סביבו ארגזים מלאים בעניבות חדשות. המחבל מצליח להתגבר על שנאתו ופונה ליהודי:"יש לך מים ? ". "אין לי מים אבל אולי תרצה לקנות עניבה ? זה חמישה דולרים בלבד"? ענה לו היהודי. "יהודי מטומטם". אמר המחבל."אין לי צורך בעניבה המטופשת שלך ששווה גם פחות מהמחיר שהצעת.לישראל בכלל אין זכות קיום.אני צריך להרוג אותך אבל קודם אני אחפש מים ואח"כ אני אחזור להרוג אותך " צעק עליו המחבל. "טוב " אמר היהודי הקשיש. "זה לא משנה לי שאתה לא רוצה לקנות עניבה ושאתה רוצה להרוג אותי ,אתה רואה את הגבעה הזו ממזרח ? חמישה ק"מ אחריה יש מסעדה נהדרת .שם תוכל למצוא את כל המים שאתה מבקש.שלום לך !" אחר מספר שעות חוזר אליו המחבל מזיע ועייף:"אחיך לא נותן לי להכנס בלי עניבה..."

Beyonce Knowles

New member
בדיחה ../images/Emo13.gif

צחי שם סנדוויץ' בארון בגדים, אחרי 3 חודשים חבר של צחי מוצא את הסנדוויץ' ושואל אותו "צחי למה שמת סדנוויץ' בארון?" עונה לו צחי "כדי לראות אם הוא יצא הומו" LOL

למעלה