שרשור שאלות

דנה111111

New member
כנסו, זה דחוף!!!!! ../images/Emo2.gif

מישהו יודע מה קורה בקשר למשחק סוף הדרך?!?!?!

סתם דרך אגב ../images/Emo181.gif

תגידו הסדרה כבר ניגמרה וכבר זכו בכסף ?! או שסתם אנשים פה מפלספים..!! למה אני זוכר שגם בעונה שעברה הפיצו שמועה שחיים ונעמה זכו ! אז עשו טובה אל תפרסמו דברים שאתם לא בטוחים בהם !

צריכה עזרה.. כנסו כולם!!!

זוכרים את התמונה שהכנתי של המתמודדים בסוף הדרך והתלהבת ממנה? בקיצור,אני רוצה להכין עוד אחת כזו אבל אחרת יותר יפה. למישהו יש רעיון איפה אני יכולה למצוא עוד תמונות יפות של ההמתמודדים חוץ ממה שיש פה בפורום??. תודה!! המשך יום טוב לכולם!!

AILY

New member
הרשמה לסוף הדרך 3!!

שלום לכולם!!! רציתי כיצד ניתן להירשם כמועמדים לתוכנית הריאליטי "סוף הדרך 3" במידה וקיימת כזו ומהם תנאי ההרשמה. מודה לכולכם מראש..

איך נכנסים לעונה הבאה?

אים אני מעוניינת להיות מועמדת לעונה הבאה של סוף הדרך מה עליי לעשות? יש קרטריונים מסוימים?< מי שיודע שיספר לי!!!!!!!!!

שכחתי איך קוראים לזוג הגברים../images/Emo123.gif

היום פעם ראשונה אני רואה את הסידרה הזאת ויש לציין שהגבר הזה לא הדתי השני פשוט הורס... עושה לי חשק להמשיך לצפות בתכנית.... אבל איך קוראים לו?

תעזרו לי!!!!

האם אתם יודעים איך אני יכול להגיע לאתרים שבהם אני יכול לצפות בתוכניות של סוף הדרך ללא תשלום???? אשמח אם תוכלו לכתוב לי גם איך מגיעים לפרקי סוף הדרך! ולא איך מגיעים לאתר שבו אני לא מבין איך עושים שום דבר... תודה תודה

דנה111111

New member
נו, למה אתם לא עונים?!!?!

אל תהיו מניאקים, אם אתם יודעים משהו אז תענו!!!!!!!

עזרה

אתה יכול להוריד אמיול מהאתר http://www.lionetwork.net/ ולחפש סוף הדרך
ואפשר גם מאתר http://www.lala.co.il

כבר היה הגמר...

מה שאומרים זה באמת.... חחח בטח כשאמרו שחיים ונעמה זכו ריקי הייתה ברקיע השביעי...

אני שואלת את אותה שאלה

כל פעם יש מישהו אחר שמפיץ שמועה שזוג כלשהו זכה, כל פעם זה זוג אחר. נראה לי שאנשים כאן לא יודעים מי באמת זכה או שיש כאלה שיודעים וכאלה שלא יודעים ואלה שלא יודעים סתם מפיצים שמועות. יש כאן מישהו שבאמת באמת יודע מי זכה? ואם כן איך הוא יודע?

דנה111111

New member
איך את יודעת?!

מאיפה את יודעת שכבר עשו את הגמר? ומה הייתה משמישת הסיום?

למעלה