תגובה על מאמר בטגליינס שיצא

dndboy

New member
../images/Emo103.gifתגובה על מאמר בטגליינס שיצא

לי לפספס מסתבר ^^; המאמר של גוגל גירל הסוגיה שעלתה על האפשרות שיש קונספירציה גרמה לי לחשוב שהקונספירציה האמיתית עדיין מתרחשת והיא מובלת ע"י אורהארה, אותו בנאדם שהתגלה כקונספירטור לא קטן, ביחד עם יוריצ'י שהתגלתה כמכרה וחברה טובה שלו כבר שנים רבות. התאוריה שהכי מציקה לי נובעת מזה שאנחנו לא באמת יודעים מתי האבן הוחבאה בתוך רוקיה ואנחנו לא יודעים כמה זמן אוראהרה נמצא בעולם החיים או למה הוא בכלל עזב את עולם המתים... מי אמר שאיצ'יגו לא סומן כמטרה עוד מלפני מות אימו? או שהמוות שלה לא חלק מתוכנית גדולה לחבר אותו לעולם המתים.. עוד משהו שהרגע עלה לראש שלי~ התקרית הראשונה שלי איצ'יגו במודע עם האלו היתה כשההאלו רצה לתפוס את הנשמה שלו כלומר איצ'יגו היה מטרה!, אני חושב שמישהו דאג לזה שאיצ'יגו יפגוש את רוקיה [שמונתה כשומרת של העזור לא?]. עוד משהו: אח של אוריהימה נהפך להאלו בכוח ע"י מישהו חזק מאוד בעולם האלואים~ עוד מבחן לאיצ'יגו? הריי היה ברור שזה יגיע אליו! אני חושב שיש אפשרות שאוראהרה [או מישהו אחר] ידע שאיצ'יגו יקבל את החרב המסויימת שלו [שהפתיע רבים בצורה שלה] אם הוא יקבל את הכוחות שלו מרוקיה [שבתוכה נמצאת האבן שאורהארה יצר!!!], אותה חרב שכולנו חושדים בה על קשר מסויים להאלואים. ואם הידע הזה הוא תיכנן ליצור את האיצ'י האלו ולפתח את חוזקו של איצ'יגו הרגיל כדי שכשהאיצ'י האלו ישלוט בו סופית הוא ישלוט בגוף חזק ועוצמתי! מישהו הריי דאג שאיצ'יגו יתחזק בצורה יוצאת דופן בזמן דיי קצר.. ועוד האיצ'י האלו הצהיר שהגוף הזה הולך להיות שלו >,< אז אני חושב שהשאלה האמיתי היא מי מכין את הגוף של איצ'יגו לכניסה של האלו? ולמה? אני בטוח שמה שכתבתי קצת מבולבל זה בגלל שחשבתי על דברים תוך כדי P=

Goggle Girl

New member
פחות או יותר הסבירו את זה ../images/Emo58.gif

את הקשר של זאנגטסו לצד ההולואי של איצ'יגו, וזה בגלל שכוחות השיניגאמי שאיצ'יגו משתמש בהם עכשיו הגיעו אחרי שהנשמה שלו נחשפה להוגיוקו דרך הכוחות שרוקיה נתנה לו (ולכן אני אומרת גם אייזן התפלא שההוגיוקו קטן כל כך, כי איצ'י לקח את רוב הכוח של זה). משמע כוחות השיניגאמי של איצ'יגו אחרי שביאקויה הרס את הכוחות שרוקיה נתנה לו מקושרים קשר הדוק לצד ההולואי שלו, כיוון שהם באו מההוגיוקו וההוגיוקו הוא השילוב בין השיניגאמי להולואו. המפגש הראשוני של איצ'יגו עם גראנד פישר שהוביל למות מאסאקי לווא דווקא היה קנונייתי. הוא פשוט היה בעל כוחות חזקים יחסית כבר מגיל צעיר מאוד (הוא אמר - הוא יכל לראות רוחות מאז שהוא זוכר את עצמו) ולכן כבר אז היה מטרה טעימה למדי. השאלה הנשאלת היא למה אחרי שגראנד פישר סיים עם מאסאקי הוא לא אכל את איצ'יגו שהיה חסר ישע ועוד קבור תחת גופת אימו, וכאן באמת יש אפשרות לקנוניה שמישהו עצר את גראנד פישר בשביל שאיצ'יגו יקבל את התסביכים הנפשיים שהובילו אותו לאישיות הלוחמנית, יחסית קרה ואולי קצת נואשת כשזה מגיע לאנשים הקרובים אליו, וכך הוא ישתלב בתוכנית הקנוניה הגדולה. כנ"ל בקשר לאחיה של אוריהימה - אותו מישהו שדאג שגראנד פישר לא יאכל את איצ'יגו אחרי שאמא שלו מתה, דאג לשלוח אותו P: גם בצלליות של ההולואים באנימה רואים את גראנד פישר כמה פעמים לפני שפוגשים אותו בסאגת memories in the rain והוא ניראה כמו מישהו בדרגה בכירה, או לפחות מישהו שהוא משרת ישיר של מי שמנהל את העסק

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנו כן! אני חושב שמישהו סימן

את איצ'יגו כבר מההתחלה והכניסה אותו לתוך הקנוניה הזאת! ושוב יש סיכוי לא רע שזה אוראהרה ויוריצ'י.. יכול להיות שהם כבר היו בעולם החיים באותה תקופה בקשר לאייזן... זה מוזר לי שאוראהרה בכלל לא נראה מוטרד לגבי העובדה שהוא לקח את הוגיוקו, זה כבר שימש את המטרה שלו? =O

Goggle Girl

New member
שמע, זה אוראהארה

הוא סטלן כזה (אולי בגלל שזו באמת התוכנית שלו? לך תדע). הוא לא מישהו שיהיה מוטרד בצורה חיצונית מדברים כאלה

הוזכר מתישהו שיורו [../images/Emo58.gifל56-58]

-איצ'י נעלמה ל100 שנים, והיא ברחה יחד עם אורהרה, אז כן, הוא כבר היה בעולם החיים.P:

../images/Emo204.gifמעלה מחשבה

האמת גם אני חשבתי שזה מוזר.... כי בעיקרון נורא מתיחסים לכוחות של איצ'יגו כאל משהו שהוא קיבל מרוקיה ושהוא מיוחד בלה בלה בלה, אבל בעיקרון זה התחיל כבר מזמן שהוא היה אנושי... מה שאתה אומר יכול להסביר את זה באמת... נחכה להמשך ונראה ^^ מן הסתם יסבירו על זה עוד בסאגה הבאה...

keep smiling

New member
אז זהו ש..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כוח המשיכה יתחיל לפעול על העור שלך לפני שנגיע לסאגה הבאה. XD

מסכימה בקשר לאורהארה

ובכלל, יש המון דברים לא פתורים בנוגע אליו. ואני בהחלט מצפה שיחשפו עוד קנוניות שקשורות אליו בהמשך.(חח קנוניה בלי אורהארה?)
בהמשך לפרקים 65-66 באנימה-
לאחר הצפייה בפרק 66, וכל המשחקים של רין-רין, התגלתה הגלולה (שאני ממש לא זוכרת את שמה) בשותפה של רין רין (ההוא שאישדה בעט בו. P:) אני תוהה, האם זאת לא אחת מאותן הגולולות שניתנה לאיצ'יגו ע"י אורהארה (AKA- קון.)? אוהרהארה היחיד שמחזיק בגולולות האלו? מה שגם לאורהארה לא מפריע במיוחד כל עיניין החטיפות, המשחקים, והטלפונים של רין- רין. יכול להיות שזה חלק מהמשחק שלו, אבל גם אפשרי שזהו האופי שלו, אבל זה כבר סיפור אחר...

לבנדר א

New member
אורהרה הזמין את זה מאיפשהו,

אני חושבת. אמורים להיות עוד כאלה בכלמני מקומות. אבל השאלה היא: מי נתן לאנשימוזרים את הגלולה? *אהמאישמפחידעםעינייםמפחידותבשירסיוםאהמ*

dndboy

New member
../images/Emo103.gifזה פילר לא?

אני לא חושב שיעשו דמות ראשית רעה במסגרת פילר P= למרות שפירוט יודעים להרוס סדרות איכות ומי כמוני יודע *אנחה*

Mugen bla

New member
../images/Emo58.gif מנגה עד 209

אולי זאנקפטו קשור איכשהו לחצאי שינגמים שעדיין לא הבנתי מה הקטע שלהם :|

למעלה