תחרות הסצינות החסרות (משחק חדש!)

randomalit

New member
../images/Emo103.gif תחרות הסצינות החסרות (משחק חדש!)

תארו לעצמכם שהייתם זוכים בהזדמנות החד-פעמית לצוות על כריס קרטר לצלם סצינה חסרה אחת מתוך תיקים באפלה, איזו הייתם בוחרים? 1. הקלאסית - שיצלם את הסצינה שמראה כיצד מאלדר וסקאלי חזרו מהקוטב ב-Fight The Future 2. הסקסית - שיצלם וידגים ויפרט לגבי אותו One lonely night שבו סקאלי הזמינה את מאלדר למיטתה. 3. העגומה - זו שתראה לנו מה עלה בגורלו של סקינר לאחר שנכנס לחדרו של קרש ב-The Truth 4. קלאסית (II) - מה קרה בין הרגע שבו סקאלי נרדמה על הספה והתלבשה בחדרו של מאלדר ב-all things 5. המטרידה - מה קרב בזמן החסר של סקאלי שבעקבותיו התעוררה עם פיג'מה ב-En Ami 6. העצובה - הסצינה שבו סקינר מספר למאלדר שסקאלי מסרה את וויליאם לאימוץ אז כן, כולם מוזמנים לענות ולספר במה יבחרו, וכמובן להוסיף סצנות נוספות, אם שכחתי!

Gilliana

New member
אכן מגניב! ../images/Emo45.gif

וכמו שאמרה עינת - הבחירה אכן מאד קשה, אבל אני חושבת שהייתי הולכת על ה-"זמן החסר" בין הרגע שבו סקאלי נרדמה על הספה של מאלדר ב-all things לבין הבוקר שלמחרת, פשוט משום שזו הסצינה הכי מסקרנת והכי מסתורית שלדעתי אי-פעם העסיקה אותנו כאן בפורום, וכנראה גם את כלל מעריצי הסדרה באשר הם.

1Shir

New member
../images/Emo45.gifהסצנה היחידה שגרמה לי לכתוב 8 עמ' סיפור..

Gilliana

New member
וזה גם חלק מהסיבה שבחרתי בה

פאנפיק מעולה! ממליצה לכולם לקרוא.

1Shir

New member
שתיכן טועות

הסיפור שלי ממש לא נמצא במאמרים בפורום. את הסיפור שנמצא במאמרים בפורום כתבנו יחד גילי ואני לסירוגין. את הסיפור שלי אי אפשר לשים במאמרים, הוא אירוטי מדי...

Gilliana

New member
נכון - עשיתי סלט שלם ../images/Emo4.gif

Silly me. אבל את יכולה לשלוח אותו לשרית במייל, אם את רוצה כמובן - אני בטוחה שהיא תהנה ממנו מאד.

בחירה קשה

אבל אני אלך על העצובה "הסצינה שבו סקינר מספר למאלדר שסקאלי מסרה את וויליאם לאימוץ" גם כי זה מסקרן לדעת איך הייתה התגובה הראשונית וגם כי כתבתי על זה פאנפיק אז שווה לדעת אם יצא דומה

aerynsun

New member
1. קוטב

קודם כל כי תמיד הצד הזה של כדור הארץ מסקרן אותי ומעניין אותי. כמעט כל פרק שעוסק בו בתיקים הוא אחד מהאהובים עלי. לכן שהסרט נגמר היה חסר לי את הקטע הנעלם הזה. הייתי רוצה לראות אותו, יש בו הרפתקאות זה בטוח לפחות אם היו נותנים לי לכתוב אותו

למעלה