התרגשתי נורא לקרוא את כולכן..מדהים!!
ובאמת קראתי את כולן אחת אחת, ושמחתי מאוד לקרוא
אז עכשיו תורי... 1. אני בכורה מבין 4 אחים (3 בנות ובן זקונים) 2. עובדת כטכנאית מחשבים מעל ל 3 שנים ונהנת מכל רגע. 3. התחלתי ללמוד הנדסת תוכנה, השתעממתי מדי אז עברתי למדעי המחשב.(מקווה שזה יחזיק מעמד
) 4. אני בתפוז מאז שהוא בן 3 (והיום הוא בן 13...תעשו את החישוב לבד
) 5. אני פתחתי בתפוז את פורום בריטני ספירס לפני 9 שנים, כשהייתי בת 14(הוא לא היה קיים בכלל וכשעוד לא היה צורך בשליחת בקשה לניהול..אז שלחתי מסר למנהלת תפוז אז, אפרת, היא התקשרה אליי לפלאפון ב8:15 בבוקר כשאני עוד רדומה, והביאה לי את המשתמש והסיסמה דרך הטלפון ושלחה לי נוהל כניסה למייל כמה שעות אחרי
), וניהלתי אותו בגאווה ואהבה עצומה לאישה החזקה והמדהימה הזו - מעל ל 5 שנים...היום אני קוראת קבע ומגיבה לפעמים... 6. השחקנית-דוגמנית-מגישה הכי הכי הכי אהובה עליי בכל הזמנים וזה לא ישתנה אי פעם נראה לי, זו אפרת רייטן. שלקח לי 8 שנים להגשים חלום ולפגוש אותה..(וכשזה קרה, זה קרה ביג טיים!!
) 7. אני צינית. 8. בחיים לא הייתי בחו"ל ואני מקווה שזה ישתנה בקרוב.. 9. אני שונאת את החורף (חוץ מהריח של אדמה רטובה מגשם) 10. מאז שגיליתי את נמלטים עוד לפני שהסידרה הגיעה לארץ, גיליתי שיש עוד המון סדרות שלא מגיעות לארץ בכלל או משודרות באיחור...מאז אני מכורה ל 8 סדרות שונות במקביל, ויש לוח שבועי של כל יום איזה סידרה משודרת שאני לא אפספס
11. מעולם לא התאהבתי (גם כשהקשר היה ארוך מספיק...מעולם לא הגיע ה-אחד שהצליח לגנוב לי את הלב...) 12. מתה ללמוד את השפה הספרדית. אבל סתם עצלנית. 13. כנ"ל לגבי גיטרה. 14. שונאת שומר, מלפפון, פטריות ואבטיח. 15. חולה על מוצרי חלב ולא מפסיקה לאכול אותם, אפילו שזה עושה לי כאבי בטן שעות אחר כך.. 16. קראו לי בת אל כי נולדתי בניתוח קיסרי. 17. חזרתי בשאלה לפני חצי שנה. 18. מעולם לא עישנתי ובחיים לא אצא עם מישהו מעשן. בחיים! זה מסריח. 19. מעולם לא הצלחתי להשתכר, אני צריכה יותר מדי כמות של אלכוהול בשביל שזה יעבוד ומעולם לא גיליתי כמה... 20. לי ולחברה שלי יש קטע של להצטלם עם אנשים מפורסמים, לא משנה מי(בעצם כן משנה...עם כוכבי "האי" שאני לא יודעת אפילו איך הם נראים, אני בטח לא אצטלם) - בינתיים הצטלמנו עם המוווון...ומאז שעזבתי את ת"א, זה נעצר..מקווה לחזור לזה מתישהו בקרוב, אמן. נ.ב בפסטיגל 97-8 כשאמיר ואפרת היו ביחד כל הזמן כי הם חברים מאוד מאוד מאוד טובים, הייתי בטוחה שהם זוג.. ברור לי עכשיו שטעיתי לחלוטין