20 עובדות עליי משחק חדש

../images/Emo103.gif20 עובדות עליי משחק חדש../images/Emo103.gif

אז ככה:כבר שנתיים וחצי שאנחנו התוודענו אחד לשני דרך הפורום הזה בעל נושא משותף אחד לכולנו שחיבר בינינו.בשביל שכולנו נוכל להכיר זה את זה טוב יותר חשבתי לעשות מן משחקון שכל אחד ירשום על עצמו עד 20 עובדות/כל דבר על עצמו שבא לו לשתף אותנו שלא ידענו עליו עד עכשיו. קדימה חברים שתפו פעולה

OOOO0

New member
אחלה רעיון!

היה לי קשה למצוא 20 עובדות על עצמי, ועוד כאלה שאתם לא יודעים, הנה מה שהצלחתי למצוא בסוף: 1.בת 23 2.גרה ברמלה 3.בכורה מבין שני אחים 4.סטודנטית למדעי החברה עם התמקדות בתקשורת 5.רגישה יותר מידי 6.לא אוהבת יותר מידי ציניות 7.מכורה לטלוויזיה 8.נמצאת בתפוז כבר 9 שנים ומכורה לאתר הזה 9.למדתי בתיכון שאייל דסאו למד בו 10.למדתי במגמת צרפתית 11. אוהבת מאוד בעלי חיים, אך אין לי תנאים טובים בבית לגידולם לצערי 12. לא אוהבת קטנוניות 13. סולדת מכל גילוי של שוביניזם\גזענות\הומופוביה 14. מעדיפה בילוי טוב ושקט בבית על פני יציאה למועדון 15. לא אוהבת לאכול כלכך, לכן אני מאוד רזה 16. יש לי משקפיים 17. עד גיל 14 היה לי גשר 18.מעולם לא עישנתי לא סמים ולא סיגריות, וגם באלכוהול אני בקושי נוגעת 19. פעם הייתי תולעת ספרים, היום לצערי כבר לא יוצא לי כלכך לקרוא ספר 20. אני מעדיפה שאנשים יגידו לי את האמת כמה שהיא כואבת, מאשר שיתחמקו ממני או ימרחו אותי בשקרים

רעיון יפה../images/Emo3.gif

1. אני יודעת שאף אחד לא באמת יקרא את זה, אבל ממש ממש ממממממממממממש משעמם לי
2. אני משתחררת מהצבא בעוד 128 יום נכון לכתיבת שורות אלה
3. אני מכורה ל - "אח הגדול" וגואל הוא הפייבוריט שלי
4. מאז שהצטרפתי לתפוז לפני 400 שנה התמכרתי לאייקונים של האתר [באמת מזמן לא ביקרתי בתפוז וראיתי שהוסיפו. מגניב!] 5. יש לי חבר כבר שנה וחודשיים והכרתי אותו דרך אחותי [כי אחותי התחתנה עם אח שלו..
] 6. פייסבוק זו ההמצאה הכי גאונית בעשור האחרון לדעתי 7. רוב האנשים שמכירים אותי טוענים שאני חסרת טאקט - לצערי אני מסכימה איתם 8. הפעם הראשונה שהשתכרתי היתה ביום הולדת ה - 20 שלי לפני חודשיים [ומסתבר שאני ממש משעשעת כשאני תחת השפעת האלכוהול] 9. אני ממש ממש ממש רוצה ללמוד תקשורת באוניברסיטה מייד אחרי הצבא, אבל כולם מבאסים אותי ואומרים שאין בנושא הזה עבודה.... 10. אני חייבת לספרייה 3 ספרים שלקחתי לפני כמעט שנה ולדעתי יש לי כבר קנס מטורף שם
11. אני מתכננת טיול קצר אחרי צבא אבל לא יודעת לאן 12. מעולם לא הייתי בחו"ל ובתכלס אני לא מרגישה שאני מפספסת משהו 13. המפגש פורום של אמיר היה המפגש פורום היחידי שבאמת רציתי לבוא אליו. מעלה נוסטלגיות ממש
14. השיר "להוציא מתוך הגוף" זה השיר הכי נסגד של אמיר
15. חזרתי לתפוז אחרי תקופה ארוכה שהתרחקתי מהאתר הזה מסיבות כאלה ואחרות [כבר ציינתי את זה למטה] זהו, לא הצלחתי לגרד עוד 5 דברים. ממילא אף אחד לא קורא את זה

OOOO0

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gifאני קראתי הכל.../images/Emo3.gif

20 עליי

1)מושא ההערצה הראשון בחיי הוא סבא שלי יצחק ז"ל. 2)אני אוהבת מאוד מאוד בעלי חיים וכלבים בעיקר ויש לי רגישות מאוד גדולה אליהם עד כדי כך שאם נגיד אני מתחילה לראות סרט ואני רואה שבעל חיים כלשהו מופיע בו אני מפסיקה לראות מחשש שיפגעו בו אפילו שזה סרט ולא אמיתי. 3)בילדותי תמיד אמרתי שכשאגדל אהיה וטרינרית כך במשך השנים נחשפתי לרגישות שלי מעובדה 2 והבנתי שלא אהיה מסוגלת לכך מכיוון שלא אוכל לראות כלבים וחתולים סובלים אפילו לא לשניה. 4)בגיל 15 למדתי משחק בקבוצת תאטרון של בית נגלר בקרית חיים. 5)התחלתי לשחות כבר מגיל 4 6)בגיל 14 התנדבתי במשך שנה באיל"ן-איגוד ישראלי לילדים נפגעים. 7)הפעם הראשונה שפניי הופיעו ב
הייתה כשהייתי בכיתה ד' כשהכיתה שלי נבחרה להשתתף באחת התוכניות של ששטוס בערוץ הילדים. 8)אני מתעבת שקרים ברמות שקשה לתאר וכמו שאני שונאת שמשקרים לי כך אני לא משקרת ותמיד כנה ועומדת מאחורי כל מילה שיוצאת ממני זו גם הסיבה שתמיד אני מגיבה בכתבות עם שמי המלא בלי להתחבא מאחורי נייקים בדויים. 9)אני מאוד מתעניינת בכל הנושא של הסטוריה,ארכיאולוגיה,ותנך ובשנים האחרונות הערוצים שאני הכי מרבה לראות הם ערוץ ההסטוריה ודיסקברי. 10)אני מאוד מתעניינת מגיל מאוד צעיר בכל נושא השואה כולל צפיה בל סרט,תוכנית,וקריאת כל מאמר או ספר בנושא,וביקור במוזיאון יד ושם ובבית אנה פרנק באמסטרדם כשהייתי בת 12. 11)מעולם לא אכלתי פרי. 12)אחד מתחביבי הגדולים הוא גיימינג,אני מאוד אוהבת פלייסטיישן וקונסולות משחק. 13)ב2003 הוגשם לי חלום וביקרתי במשך שלושה ימים בתערוכת E3= Media and Business Summit שזו תערוכת משחקי הקונסולות והמחשב הכי גדולה בעולם המתקיימת מידי שנה בחודש מאי במרכז הקונגרסים באל איי. 14)כבר כמעט שנה שאני עובדת בבאג מחשבים בעיקר על תקן מומחית המשחקים וציוד לגיימרים. 15)למדתי לנגן על אורגנית בכיתה ג. 16)בגיל 12 רכבתי על סוסים במשך שנה וחצי. 17)אני לא יודעת לחייך. 18)אני מאוד רגישה ומסוגלת לבכות מכל דבר הכי קטן. 19)התמכרתי בשבוע האחרון לחווה בפייסבוק 20)Roxette היא הלהקה מחו"ל הכי אהובה עליי בעולם(כולכם כבר יודעים מי הלהקה הישראלית הכי אהובה עליי
)ואני מסוגלת לשמוע את הדיסק אוסף שלהם כמה פעמים ברציפות.

כשמצחיקים אותי ברור שכן

אבל בטח שמת לב שבתמונות אני לא מחייכת,זה פשוט לא יוצא ככה זה מהיום שנולדתי.

OOOO0

New member
../images/Emo2.gifוואו!

פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה. טוב, העיקר שאת מצליחה לחייך כשמצחיקים אותך, זה הכי חשוב.

20 עליי ../images/Emo13.gif

1.אני גרה באילת כבר 4 שנים. 2.במקור אני חיפאית,נולדתי וגדלתי אך ורק בחיפה עד גיל 19. 3.אני מכורה לכדורגל מאז שאני קטנה,גדלתי בבית על מכבי חיפה-חבר של אמי שגידל אותי ואת אחיי,היה שחקן בצעירותו. 4.ההורים שלי גרושים כבר 22 שנה. 5.אני לא בקשר עם אבא שלי ולא ראיתי אותו 4 שנים. 6.אני מכורה לבמבה ושוקו. 7.אני חולת בשר! 8.בחיים לא הייתי בחו"ל. 9.מעולם לא עישנתי\שתיתי משקה אלכוהול. 10.יש לי בבית כלב כלבה ו-4 חתולים,שאני אוהבת ומגדלת בשיא האושר וההנאה. 11.יש לי אחות חורגת מצד אבא,שלא ראיתי מגיל 12. 12.אני מתכחשת לשם משפחתי ולצד של אבא שלי,בגלל זה השם שלי בכל מקום זה ענבר שחר\ענבר טל בגלל האנשים היקרים שלקחתי את שמם,באישור חחחח...לצערי בת.ז. זה לא משתנה.בנתיים... 13.אני חולת סרטן כבר 4 שנים,ובע"ה
אולי בקרוב הסיוט הזה סוף סוף ייגמר. 14.בזכות 2 חברות טובות מאוד,אמיר ואייל (שחר) מודעים למצבי^כבר מעל לשנתיים ותומכים בי מרחוק ומקרוב,עם המון אהבה ודאגה,כמו שרק שניהם יודעים.הם פשוט מתנה גדולה ובערך הסיבה היחידה שאני מצליחה לשרוד את התקופה הזאת. 15.אין לי בגרות-לא סיימתי תיכון,לצערי ככה החיים התגלגלו לי. מקווה לתקן את זה כשאחלים. 16.יש לי עקמת בגב מלידה-זאת גם הסיבה שאני מאוד לא ניראית לגילי(24 בקרוב),אלא הרבה יותר צעירה\קטנה. 17.בעיקבות הבעיה בגב^לא התגייסתי לצה"ל. 18.אני מאוד אוהבת לשיר והחלום שלי זה יום אחד לעשות דואט עם אמיר\אייל. 19.יש לי פחד גבהים. 20.יש לי את המשפחה הכי תומכת בעולם! שהם הכל בשבילי

TetiBETTY

New member
התרגשתי נורא לקרוא את כולכן..מדהים!!

ובאמת קראתי את כולן אחת אחת, ושמחתי מאוד לקרוא :) אז עכשיו תורי... 1. אני בכורה מבין 4 אחים (3 בנות ובן זקונים) 2. עובדת כטכנאית מחשבים מעל ל 3 שנים ונהנת מכל רגע. 3. התחלתי ללמוד הנדסת תוכנה, השתעממתי מדי אז עברתי למדעי המחשב.(מקווה שזה יחזיק מעמד
) 4. אני בתפוז מאז שהוא בן 3 (והיום הוא בן 13...תעשו את החישוב לבד
) 5. אני פתחתי בתפוז את פורום בריטני ספירס לפני 9 שנים, כשהייתי בת 14(הוא לא היה קיים בכלל וכשעוד לא היה צורך בשליחת בקשה לניהול..אז שלחתי מסר למנהלת תפוז אז, אפרת, היא התקשרה אליי לפלאפון ב8:15 בבוקר כשאני עוד רדומה, והביאה לי את המשתמש והסיסמה דרך הטלפון ושלחה לי נוהל כניסה למייל כמה שעות אחרי
), וניהלתי אותו בגאווה ואהבה עצומה לאישה החזקה והמדהימה הזו - מעל ל 5 שנים...היום אני קוראת קבע ומגיבה לפעמים... 6. השחקנית-דוגמנית-מגישה הכי הכי הכי אהובה עליי בכל הזמנים וזה לא ישתנה אי פעם נראה לי, זו אפרת רייטן. שלקח לי 8 שנים להגשים חלום ולפגוש אותה..(וכשזה קרה, זה קרה ביג טיים!!
) 7. אני צינית. 8. בחיים לא הייתי בחו"ל ואני מקווה שזה ישתנה בקרוב.. 9. אני שונאת את החורף (חוץ מהריח של אדמה רטובה מגשם) 10. מאז שגיליתי את נמלטים עוד לפני שהסידרה הגיעה לארץ, גיליתי שיש עוד המון סדרות שלא מגיעות לארץ בכלל או משודרות באיחור...מאז אני מכורה ל 8 סדרות שונות במקביל, ויש לוח שבועי של כל יום איזה סידרה משודרת שאני לא אפספס
11. מעולם לא התאהבתי (גם כשהקשר היה ארוך מספיק...מעולם לא הגיע ה-אחד שהצליח לגנוב לי את הלב...) 12. מתה ללמוד את השפה הספרדית. אבל סתם עצלנית. 13. כנ"ל לגבי גיטרה. 14. שונאת שומר, מלפפון, פטריות ואבטיח. 15. חולה על מוצרי חלב ולא מפסיקה לאכול אותם, אפילו שזה עושה לי כאבי בטן שעות אחר כך.. 16. קראו לי בת אל כי נולדתי בניתוח קיסרי. 17. חזרתי בשאלה לפני חצי שנה. 18. מעולם לא עישנתי ובחיים לא אצא עם מישהו מעשן. בחיים! זה מסריח. 19. מעולם לא הצלחתי להשתכר, אני צריכה יותר מדי כמות של אלכוהול בשביל שזה יעבוד ומעולם לא גיליתי כמה... 20. לי ולחברה שלי יש קטע של להצטלם עם אנשים מפורסמים, לא משנה מי(בעצם כן משנה...עם כוכבי "האי" שאני לא יודעת אפילו איך הם נראים, אני בטח לא אצטלם) - בינתיים הצטלמנו עם המוווון...ומאז שעזבתי את ת"א, זה נעצר..מקווה לחזור לזה מתישהו בקרוב, אמן. נ.ב בפסטיגל 97-8 כשאמיר ואפרת היו ביחד כל הזמן כי הם חברים מאוד מאוד מאוד טובים, הייתי בטוחה שהם זוג.. ברור לי עכשיו שטעיתי לחלוטין

למעלה