תרגילי בית שנקר

../images/Emo103.gif../images/Emo103.gifתרגילי בית שנקר

שני התרגילים של שנקר, למועמדים לחוג לעיצוב תעשייתי: 1. לעצב מקל בתלת מימד מוגבל ל40X40 ס"מ (גובה חופשי). "מה הופך מקל למקל, איך ניתן לפרש ומה לעשות עם המושג. האובייקט לא חייב להיות פונקציונלי אבל חשוב שיהיה בעל נוכחות, רגש, משמות עניין ושות´". 2. לעצב אובייקט שמכיל מקיים או מייצר תנועה שמתחילה ברגע מסויים ויש לה סוף.האובייקט משתמש באנרגיה נקייה:גוף רוח שמש וכו´ גודלו לא עולה על 40 על 40 ושה' יעזור.

OceanLady100

New member
פ-ל-צ-נ-י-ם ! ! !

כמה עצוב. איך לעזאזל מעצבים מקל? סתם כדי להקשות ...

תרגיל מקסים!!!../images/Emo97.gif

יש המון סוגי מקלות למעט מקל הליכה שכולם ישר חושבים עליו... יש מקל כביסה,מקל גלידה,מקל שיער ועוד ועוד.... מקלות שנועדו לכל מיני מטרות,להקל עלינו בכל מיני דברים.. מאחר והוא לא צריך "לעשות" משהו ספציפי,ניתן גם להמציא שימושים חדשים,כמו מקל החלומות..וכו' אחלה תרגיל,טפנטזו ותעשו את זה בגדול. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

|../images/Emo88.gifרציתי לחשוב יחד../images/Emo88.gif ../images/Emo88.gif

האם אפשר להתייחס בתרגיל למקל מסוג מסוים(כדוגמת:מקל סבא, מקל סוכריה וכיוב')? או שיש לעסוק בתכונות המשותפות לכל המקלות?

פתאום הבחנתי בעובדה ../images/Emo4.gif

שמהכינוי שלי אי אפשר לדעת אם אני בן או בת. אז השם הוא פאר ואני בן.לילי זה תחילת שם המשפחה בכינוי זה יצא מצחיק כזה....

La la la 20

New member
נסו לפרק את המושג

אל תקחו אותו כמובן מאליו מ - קל ואולי הכוונה היא למקל כפועל ולא כשם עצם שלא יהיו דברים שמתייחסים להבנה הבסיסית של המושג אני מצרפת שני דברים שאולי יעזרו תקראו ותנסו להבין על מה אפלטון דיבר במאמר שלו ואתר תמונות מעולה תקלידו שם ביטויים ותראו לאן התמונות לוקחות אתכם לא להעתיק! לקבל השראה (יש הבדל)

אפשר לפרש את המקל..../images/Emo17.gif

בכל דרך שנראה לך ובלבד שיהיה מעניין,מסקרן,ייחודי...

jullv

New member
ומה בקשר לתרגיל בתנועה?

כמה מורכב האוביקט צריך להיות-או יותר נכון,אם האוביקט מבוסס על משהו קיים גורע ממנו?

jullv

New member
באומנות כמו באומנות

אמן גדול ובעל שם,יכול לעשות כל מה שעולה ברוחו,גם אם זה כולל חתימה בשם בדוי על משתנה. reedymade הוא הסגנון החביב עלי במיוחד, אך המרחק ביננו רב.

La la la 20

New member
לא חייבים להיות קיצוניים

כסטודנטית שנה ב' לעיצוב תעשייתי בשנקר כמה וכמה מהפרויקטים שלי השתמשתי בחומרים קיימים שעות של סיבובים בחנויות של הכל בדולר... לי יש עד יום רביעי לעצב name tag תלת מימדי לעצמי כולם בתהליך מסתבר , תתחילי לעשות החלטות תבדקי ותגיעי לתלת מימד מעניין... אגב נזכרתי בכמה שאלות ששאלו אותי בראיון האישי הן: איך עושים עיפרון? איך עובדות מספריים?

לעניות דעתי ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

זה בעיקר עומד על השאלה עד כמה הקונספט שלך יתמוך באובייקט כמחדש.

למעלה