משחק

זוהר57

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo215.gifמשחק../images/Emo103.gif../images/Emo215.gif

דמות ראשית אהובה: דמות משנית אהובה: פרק אהוב: דמות אוהבה: עונה אהובה: ציטוט אהוב של סת ציטוט אהוב של סאמר: ציטוט אהוב של מריסה: ציטוט אהוב של ריאן: ציטוט אהוב של טיילור: ציטוט אהוב של סנדי: ציטוט אוהב של גולי: ציטוט אוהב של קרסטין [לא יפה לקפח]: ציטוט אוהב של הדמות המשנית האוהבה עלייכם: ציטוט אהוב יותר :

jess r

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דמות ראשית אהובה: סאמר. דמות משנית אהובה: טיילור. ובין המשניים באמת - אלכס, חוץ מכשהיא התחרפנה בסוף. פרק אהוב: נשות היום הגשום
דמות אהובה: סאמר. עונה אהובה: השניה. המון דמויות מגניבות, פחות אקשן ויותר דיאלוגים ודברים קטנים וחמודים (חוץ מהסוף, הלא כל כך מוצלץ לדעתי). ציטוט אהוב של סת': לא זוכרת, יותר מידי מוצלחים. ציטוט אהוב של סאמר: לא ממש ציטוט, אבל בעונה הרביעית היא מגיעה לבראון ומתהלכת שם ומישהו מתחיל לדבר איתה על משהו והיא אומרת :"אבל מה זה &^% (מה שזה לא היה)" והוא עוצר ואז אומר :"וואו, ניסחת מחדש את השאלה!"
ציטוט אהוב של מריסה: כשהיא שותה קפה "מחוזק"
וסאמר אומרת לה "אנחנו בבית הספר!" ומריסה עונה :"בדיוק". וגם, כשהיא מגיעה למועדון בעונה השלישית ומבקשת אלכוהול וכשלא נותנים לה היא אומרת: "נו באמת, I used to date the manager!" ובאנגלית מנג'ר זה גם זכר וגם נקבה, רק שהיא כמובן התכוונה לאלכס. ציטוט אהוב של ריאן: "מי שאת רוצה שאני אהיה" (נו, אין לו ציטוטים מוצלחים) ציטוט אהוב של טיילור: כמעט כל דבר שהיא מוציאה מהפה. ציטוט אהוב של סנדי: לא זוכרת. ציטוט אהוב של ג'ולי: גם לא זוכרת. ציטוט אהוב של קרסטין [לא יפה לקפח]: "שלום, קוראים לי קרסטין ואני אלכוהוליסטית" (
סתם סתם, אבל מה אני יכולה להגיד - לאישה אין ציטוטים מוצלחים. רוב הזמן היא נמצאת שם בשביל לאזן את השיגעון של הבנים וסנדי, והיא נחמדה והכל, אבל זהו). ציטוט אהוב של הדמות המשנית האוהבה עלייכם: הזיכרון, הזיכרון... ציטוט אהוב ביותר: אין לי מושג.

זוהר57

New member
עונה לעצמי חח :]]

דמות ראשית אהובה: סת איך אפשר שלא וסנדי דמות משנית אהובה:אלכס ובוליט אהה ואיך שכחתי את קייטלן אני מתה על הדמות שלה פרק אהוב:אמממממ מיאמי ונשות הגשם מממ יש כל כך הרבה דמות אוהבה:סת עדיין חחח... עונה אהובה:2 ציטוט אהוב של סת:בפרק של מיאמי שהם משחקים במשק דסקיות והיא אומרת שהיא מריכה שותף לתחרות ריקודים אז הוא אומר "הריקוד היחיד שהיא תקבל ממני זה ריקוד ניצחון" ויש עוד המון ציטוט אהוב של סאמר:עונה ראשונה שאנה אומרת יש כזה דבר ניתוח סנטרים וסמאר אומרת שאבא שלה אומר שסנטר זה אף החדש ןאנה אומר גם לאונרדו דווינצי אומר את זה וסאמר אומר איפה הוא מנתח ואז היא אומר צחקתי שהיא אומרת זה מצחיק חח ואני לא זוכרת שום דבר אחר ציטוט אהוב של מריסה: ציטוט אהוב של ריאן:עונה שניה שסת שואל אותו אם הארגזים שהוא סוחב גורמים לא להיראות קשוח ואז ריאן אומר אני לא בטוח שאני רוצה לענות על זה או משהו כזה.. ציטוט אהוב של טיילור: ציטוט אהוב של סנדי:שהוא אומר לסת שהגבות זה סימן לחוזק וסת אומר אז אתה בטח האיש הכי חזק בעולם בו\טוח יש לו משפט יותר מצחיק אבל אני לא זוכרת חח ציטוט אוהב של גולי:לא זוכרת ממש אבל שהיא אומרת לקרסטין שהיא תיקח אותה למקום שנקרא חוות הליטופים חח ציטוט אוהב של קרסטין [לא יפה לקפח]:לא זוכרת ציטוט אוהב של הדמות המשנית האוהבה עלייכם:חח לא היה לה ציטוט טוב מדי של בוליט אני לא זוכרת אבל בטח משהו עם בום חח וקייטלן בכל סצינה יש משהו מצחיק אני לא ממש זוכרת אבל אהבתי בעונה הרביעית אני לא זוכרת מתי היא אמר לדוקטור רוברטס בגללל שהציונים שלי הפכו מB לA חשבתי למA לB ומסתכלת על הציצים שלה חחח ציטוט אהוב יותר : אמממממ כל מה שעשיתי עכשיו אבל של בטוח שהכי טוב זה של סת או קייטלן

למעלה