משחק - זה או זה! אדם בלי איפור או עם?
ר ר ו ח ל י New member 11/9/09 #1 ../images/Emo103.gif ../images/Emo28.gif משחק - זה או זה! ../images/Emo88.gif אדם בלי איפור או עם?
Q Queenkiller New member 11/9/09 #2 בלי.. אני מעדיפה את המראה הטבעי והנקי. אבל זו שאלה ממש קשה.. בראדם או קראדם?
R Rider on a storm New member 11/9/09 #3 בלי! הוא נראה מדהים בכל מצב וממש יפה לו צללית כחולה כמו שהוא שם בטור אבל הכי יפה לו טבעי וממש אהבתי איך שהוא נראה באודישן חתיך
בלי! הוא נראה מדהים בכל מצב וממש יפה לו צללית כחולה כמו שהוא שם בטור אבל הכי יפה לו טבעי וממש אהבתי איך שהוא נראה באודישן חתיך
R Rider on a storm New member 11/9/09 #8 אה אוקיי אז... אדם סגנון ליידי גאגא(פופ) או אדם מתון ששר בלדות מרגשות?
Q Queenkiller New member 11/9/09 #9 האפשרות הראשונה אני מעדיפה אותו בשירים הקצביים כי ככה הוא סקסי ופרוע כזה זודיאק שואו או וויקד?
ר ר ו ח ל י New member 11/9/09 #18 איך שהוא עכשיו בדיוק. לא רזה מדי. דואט עם מדונה או ליידי גאגא? (מאחר והוא אוהב את שתיהן)
M MIDNIGHT SKY New member 11/9/09 #21 ההמממ אני אוהבת את מדונה...אבל אני חושבת שלאדם יותר יתאים דואט עם גאגא. אדם ג'ינג'י או שיער שחור?
R R o c k s e n New member 11/9/09 #70 הוא חווה המון צבעים מוזרים בשיער ורוד, כתום, סגול... אני לא יודעת אם הוא יכול לקבל שגעון ולחזור לזה אבל אני מקווה שלא.
הוא חווה המון צבעים מוזרים בשיער ורוד, כתום, סגול... אני לא יודעת אם הוא יכול לקבל שגעון ולחזור לזה אבל אני מקווה שלא.