פעילויות ופנאי

• פותח הנושא oggi2
  • פורסם בתאריך

oggi2

New member
שעת סיפור- זבכל מקום זה החל מגיל 3?

או שלא ממש מקפידים על זה? הקטנה בת שנתיים ונראה לי מאוד תהנה, רק שבכל מקום באיזורינו (נס ציונה, בדקתי ברחובות וחולון), מצוין שזה החל מגיל 3. אשמח גם להמלצות איכותיות נוספות. תודה!

UmaGuza

New member
אצלנו לא מקפידים

כך גם במספר מקומות אחרים ששמעתי עליהם. שווה לנסות.

בּלו

New member
דווקא מזג אוויר משו משו ../images/Emo13.gif

מתי בפעם האחרונה קמנו ליום ל"ג בעומר רענן שכזה!

אמרתי לבעלי בבוקר שהלוואי וכל

ל"ג בעומר היה יורד למחרת גשם ושוטף את כל הג'יפה. אני זוכרת ששנה שעברה נסעתי לעבודה למחרת ל"ג בעומר והיה בלתי נסבל בחוץ. חוץ מזה זה הבריח את כל הפושטקים אצלנו שעשו רעש לפחות עד 2 לפנות בוקר.

אני נהנית מיום חופשה לבדי עם המנקה ../images/Emo6.gif עובדת לפי משרד החינוך (אני לא מורה) ולכן אני בחופש, אבל הילדים בגני קיבוצים והלכו היום לגן - יום רגיל לגמרי. מכינה את עצמי להפרדות איטית מהחופשים האישיים שלי...../images/Emo10.gif בשנה הבאה אנחנו בגן חובה עירוני ../images/Emo4.gif קשה לי כבר מעכשיו!! ../images/Emo8.gif

misspie

New member
מקפידים איך? מבקשים תעודת זהות?

אנחנו מבקרות בשעות סיפור (במקומות שונים במרכז הארץ) מאז שהפיצוק בת שנה ושמונה, אולי טיפה פחות. מעולם לא העירו לנו. היא יושבת בשקט ומקשיבה, לפעמים הרבה יותר בקשב מילדים יותר גדולים.

kmiki

New member
באתי עם חברה,שאלו אותה בן כמה הקטן

היא אמרה בן שנתיים, ביקשו ממנה לצאת, וממש התעקשו איתה למרות שאמרה שהוא יהיה בשקט, ולמרות שהתחננה, לטובת הגדול שבן 4+, לא עזר לה כלום, הן היו מאד עקשניות. אני כן אומר שבאמת היא הצליחה להגניב אותו פנימה לכמה דקות, כי היתה צריכה לתת משהו לגדול שהיה איתי, אבל אז עשתה שטות וישבה איתו שם, ובאמת הוא התחיל להפריע, ואז גם נוצר מצב לא נעים, וגם לדעתי זה עוד יותר חיזק את הספרניות לפעם הבאה להיות יותר נוקשות

muga

New member
בהוד השרון זה מגיל שנתיים

ואני נכנסתי עם הילדונת בקלות מגיל 1.8....

oggi2

New member
או קיי, אז ננסה, מישהי מכירה משהו

מומלץ באיזורנו? תודה!

למעלה