המשפט שלי

../images/Emo103.gif../images/Emo79.gifהמשפט שלי../images/Emo103.gif../images/Emo79.gif

שיר השבוע הוא
לב מפלסטיק בחרו את השורה הכי מאגניבה, שאתם הכי אוהבים מתחברים וכו'. אפשר להסביר

Hezi The One

New member
אממ כן...אני ראשון:)

השורה שלי... והוא באמת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר|סגדש| נממ "חשבתי שראיתי אותך מסניפה אבל כנראה שטעיתי..." XDDD
ליב איט...אני לא מאופס כרגע

שטיצה

New member
בעיקר הבית הזה>>

"אני מדבר אתך על כל מני דברים קטנים אבל לא מדבר על מה שמסתובב אצלי בפנים אני מרגיש על הפנים וזה, וזה לגמרי לא נעים." כי כ"כ הרבה פעמים הרגשתי ככה.:|

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

זה אחד השירים הכי יפיםשל שייגעצ, לפי דעתי. אני מתחברת לכל מילה ומילה בשיר הזה כי אני מריגשה שהוא מדבר אליי ואני מתחברתאליו בשיא... אז אני בוחרת בכל השיר =)

No¥a

New member
../images/Emo136.gif

"אני מדבר אתך על כל מני דברים קטנים אבל לא מדבר על מה שמסתובב אצלי בפנים" ככה אני, אני שומרת הכל בפנים:\

סקאייפי

New member
אז...

אני שואל אותך מה את עושה היום בערב ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבר שלך

../images/Emo29.gif

"חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה..." "אבל לא מדבר על מה שמסתובב אצלי בפנים..."
וכל מילה מיותרת..

dsol

New member
שלי....

אני שואל אותך מה את עושה היום בערב ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבר שלך והוא באמת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר חחח זה כל הפזמון אבל הוא ממש יפה...ונכון לפעמים...(כבר לא אבל פעם..)

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifשיר עצוב../images/Emo4.gif

"...החבר שלך והוא באמת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר..."- למה? כי.. ממ...אני מתחברת לקטע הזה בשיר. אגב, אני יודעת לנגן אותו בגיטטרעעע
*התרגשות*

../images/Emo14.gif

יש קטע בסוף שהוא חוזר הרבה " אבל יש לך לב מפלסטיק...אבל יש לך לב מפלסטיק...אבל יש לך לב מפלסטיק...באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום..." כלכך מתחברת למשפט הזה

פרקשון

New member
באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היוםםם

"הההההייייווווםםםם" הוא עושה את יפה

אז ככה...

הבית שלי הוא: חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום זה אומר לי אישית המון דברים! משפט חכם!

laila22

New member
שיר ממש יפה...

אני מאוד מתחברת אליו.. "אני עומד מולך אבל את לא רואה אותי אני חושב עלייך ואת בכלל לא מבינה"... "חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום" כל כך מזדהה עם השיר הזה! נ.ב- אני חדשה

בצה17

New member
שלי :>

"והוא באמת אוהב אותך אבל אני אוהב אותך יותר" << אני פשוט מתה עליו שהוא כזה רומנטי

LittleKittie

New member
בית..

"אני שואל אותך מה את עושה היום בערב ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבר שלך והוא באמת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר...."

MiMoOsH

New member
../images/Emo23.gif

"אני עומד מולך אבל את לא רואה אותי אני חושב עלייך ואת בכלל לא מבינה מתי, מתי תבואי בחזרה אני מדבר אתך על כל מני דברים קטנים אבל לא מדבר על מה שמסתובב אצלי בפנים אני מרגיש על הפנים וזה, וזה לגמרי לא נעים חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום אני שואל אותך מה את עושה היום בערב ואת אומרת לי שאת יוצאת עם החבר שלך והוא באמת אוהב אותך אבל, אני אוהב אותך יותר חשבתי ששמעתי אותך בוכה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מרגישה אבל יש לך לב מפלסטיק באמת תודה רבה לך שהרסת לי את היום" אני מתחברת לכל מילה ומילה בשיק הזה!!!

למעלה