יאאא אנשים אני פורשת.. חחחחחחח לילה טוב לכולם....אני הולכת לישון..אז חלומות פז לכלום וניתראה מחרביי
א אלין GIRL New member 6/11/04 #1 ../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifיאאא אנשים אני פורשת.. חחחחחחח לילה טוב לכולם ....אני הולכת לישון..אז חלומות פז לכלום וניתראה מחר ביי
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifיאאא אנשים אני פורשת.. חחחחחחח לילה טוב לכולם ....אני הולכת לישון..אז חלומות פז לכלום וניתראה מחר ביי
מ מעיינוש לאב פלורוש New member 6/11/04 #2 גודדדדדנכתן! לילדה אפרתי,פלורי,חואני,בנחמיני,קמילי, לואיסני,פליפי,אגוסטיני,נדיי,כמובן שמריאיני(אספוסיטו)ועודדדדד! חחחחח קיצור לילה מושלם לכולםםםםם
גודדדדדנכתן! לילדה אפרתי,פלורי,חואני,בנחמיני,קמילי, לואיסני,פליפי,אגוסטיני,נדיי,כמובן שמריאיני(אספוסיטו)ועודדדדד! חחחחח קיצור לילה מושלם לכולםםםםם
נ נסיכת ק ו ל ו מ 2 ו New member 6/11/04 #3 ../images/Emo184.gif../images/Emo186.gifאבל די לפתוח כל הזמן הוד הודעה* חדשה על כלום אולי גם כשתעשי פלוץ תפתחי הודעה חדשה ותגידי לנו תשתדלו לפתוח פחות הודעות חדשול על כל פיפס קטן, טוב
../images/Emo184.gif../images/Emo186.gifאבל די לפתוח כל הזמן הוד הודעה* חדשה על כלום אולי גם כשתעשי פלוץ תפתחי הודעה חדשה ותגידי לנו תשתדלו לפתוח פחות הודעות חדשול על כל פיפס קטן, טוב
כ כריש פטיששש New member 6/11/04 #4 באמת מספיק עם ההודעות החדשות אלין זה מעצבן בגלל שאת הולכת לישון צריך לפתוח הודעהה
א אלין GIRL New member 6/11/04 #5 ../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifסליחה באמת../images/Emo10.gif פשוט חשבתי להגיד לילה טוב סוריי יותר אני לא...לא...פשוט סליחה
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifסליחה באמת../images/Emo10.gif פשוט חשבתי להגיד לילה טוב סוריי יותר אני לא...לא...פשוט סליחה
L LuZ De EsT®eLLaS New member 6/11/04 #12 מצטרפת לשאלה../images/Emo3.gif..+רחלי כנסי אני מאמצת את המשפט בחתימה שהייתה לך.. אם תסתדרי ותצליחי להחזיר אותה תגידי ואני מוחקת אצלי... היא בינתיים באימוץ מקווה שלא מפריע לך..
מצטרפת לשאלה../images/Emo3.gif..+רחלי כנסי אני מאמצת את המשפט בחתימה שהייתה לך.. אם תסתדרי ותצליחי להחזיר אותה תגידי ואני מוחקת אצלי... היא בינתיים באימוץ מקווה שלא מפריע לך..
L LuZ De EsT®eLLaS New member 6/11/04 #18 ../images/Emo186.gif../images/Emo182.gifמה.שנכון.נכון../images/Emo88.gif
C Cm 2004 New member 6/11/04 #13 מצטרף לשאלה! אז מיתר ובן כנסו! למה כבר הרבה זמןןן אין ת'עידכון השבועי? ומתי כן יהיה?
M Meitar Rojas New member 6/11/04 #20 כנסו.. לפני שבועיים בן לא היה בבית וכל הקטעים שלו היו חסרים ושבוע שעבר אני לא הייתי ולו היה חסר..היום שנינו בבית ויפורסם עידכון שבועי+פיצוי
כנסו.. לפני שבועיים בן לא היה בבית וכל הקטעים שלו היו חסרים ושבוע שעבר אני לא הייתי ולו היה חסר..היום שנינו בבית ויפורסם עידכון שבועי+פיצוי