WTF?!?!?!

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifWTF?!?!?!

איפה למדתם לשרשר? ואם הקטע של לבחור את המשחק\ הבחירות של מישהו לא נראות לכם אז למה סתם להציף את השירשור בהודעות שלא קשורות?? זה סתם הורס... וחוצמזה, שהמשחק הזה וכל הקטע זה רק בשביל הכיף
אז למה להרוס
כל השירשור מלא בתגובות לא קשורות ושטויות... זה לא נגד מישהו, או משהו כזה, זה סתם לכייף.... אבל לא רוצים לא צריך.... אם אתם רוצים לעשות של הדמויות אז תלמדו לא להציף את השירשור בשטויות,שאי אפשר להבין כלום... זה הרס את כל המשחק. אני לא רואה טעם להמשיך לשחק יותר.

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifועוד משהו

אל תיעלבו, או משהו מההודעה הזו, זה לא נגד מישהו בפורום, או נגד אחד השחקנים, או משהו כזה... במיוחד לא נגד מישהו מחברי הפורום. אז לא להוציא מפרפורציות

gili567

New member
שירלי וכולם כנסו!

אולי המשחק ששירלי המציאה הוא בשביל הכיף אבל לדעתי המשחק לא אמור להיות על מי השחקן הגרוע ביותר כי נגיד שאתם כותבים (אני יתן אחד שלא קשור לראש גדול) שיהודה לוי לא משחק טוב ואז הוא רואה את זה בפורום אז זה עלול לפגוע בו... ותחשבי שאת היית שחקנית והיו כותבים שאת לא משחקת טוב ואז היית רואה את זה בטח היית נעלבת... אז תחשבי על זה טוב טוב לא כדאי להמשיך במשחק עם חוקים כאלה ואם כן כדאי לשנות לו את החוקים שבמקום השחקן שאתם הכי לא אוהבים איך הוא משחק אז תשנו לשחקן שמשחק את הדמות הכי יפה סתם נתתי דוגמא... לא חייב דווקא על מה שנתתי אבל לדעתי לא צריך לכתוב על השחקן שמשחק הכי פחות טוב לדעתכם... מקווה שתחשבו על זה!

gili567

New member
מקודם זה לא היה ככה...

כתבת שכל אחד ירשום שם של שחקן שלדעתו משחק הכי פחות טוב ויעשה ליד סימן איקס...

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifיאו.. ממש לא קלטת כלום

! הקטע זה ליראות מי השחקן האחרון שנשאר, והוא הבסט שבבסט. חוץ מענת(
) לכל הפורום הזה יש בעיות שכליות קשות. איך לסידרה כזו מדהימה יש כאלה אנשים חרא בפורום?

Pinky a

New member
אחח משקסת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ועל תעליבי את כולן מותק
יש את ברוש
ונועוש
והילוש
ואותי חיחי
ואת כול האחרים החמודים אבל זו דעה, וכולם לא משחקים מושלם

שירלי54

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo80.gifכע אבל

עיצבן אותי שכולם נהיו יפי נפש והרסו לגמרי את המשחק והכל... לאדעת, אבל ממש התעצבנתי

Pinky a

New member
חח זה בסדר חבובה../images/Emo9.gif,תוציאי עצבים../images/Emo8.gif

ועלי
אני רגילה לזה

gili567

New member
שירלי כדאי שתתחילי להרגיע!!!

לדעתי המשחק לא משהו וזכותי להביע את דעתי!!! יש לך בעיה עם זה??? שיהיה לך בכיף

למעלה