אני עוברת לנוער העבודה

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

HFT

New member
../images/Emo104.gif אני עוברת לנוער העבודה../images/Emo104.gif

גיליתי שזאת הדרך הציונית הנכונה ביותר. בסופו של דבר ברור שנחזור לשולחן המשא ומתן ואין סיבה שלא נעשה זאת ברגע זה. ויש עוד סיבות רבות חופית.

um2

New member
איך קוראים לסיבה

משה או יוסי או שמעון

סיבה ?

לסיבה קוראים אובדן דרך ואובדן זהות. אגב תעברי לדרך של מר"צ ושל יוסי ביילין, היא " דרך ההגיון הבריא "

אני מפחדת מיוסי שריד וביילין !

אני מזועזעת עד עמקי נשמתי מהשוואתו של יוסי שריד את הנעשה בארצינו לקוסובו. לעניות דעתי הקובעת האיש מופרע מנטלית. מזוכיסט וסאדיסט הוא לא מובן לי כמו גם דרך החשיבה שלו ואופן בו האיש מסיק מסקנות. עוד יותר אני נבהלת מן העובדה שאדם מעוות מנטלית שכמותו שניחן בכשרון רטורי נדיר ומצויין "מצליח" לסחוף אחריו קומץ מאמינים עיורים. לצערי , ישנם אנשים שהתרשמותם מיכולת ההתבטאות של האיש מעבירה אותם על דעתם מרוב הערצה עד כדי כך שהם נמנעים בצורה אוטומטית מלבדוק את התכנים שהוא מוציא מפיו. הוא מסוכן לי כאזרחית ומסכן את בטחוני, במדינה מתוקנת להפליא הוא היה נעצר ויושב מאחורי סורג ובריח. כי חופש האציבור להתגונן קודם לחופש הביטוי!!

HFT

New member
אבל למה להרוס לי???../images/Emo93.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

תן קצת להשתטות...

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג... תגיד לי גזעני

מה רע במפלגת תע"ל? לפיכך רואים בנוסף לזה שאתה חולה נפש וחולה עצבים,שאתה גם גזעני.

גזעני! כי ביקשת כל כך יפה...../images/Emo13.gif

ביקשת שאגיד לך "גזעני", אז אני אומר, טיפש. אתה, לעומת זאת, גזען מלוכלך, בוגד במולדתו ובעמו. ואני חושב שאשאיר זאת לשאר חברי הפורום לענות - מה רע במפלגת תע"ל?

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג....

אתה יודע סתום מהכלבה שלי,תגיד לי חולה נפש מה רע במפלגת תע"ל? יופי עכשיו כמו חולה נפש תכתוב,"ביקשת שאגיד לך "גזעני". אתה ממש מפגר,כותבים בקשת ולא,"ביקשת",בנוסף לזה שאתה חולה נפש אתה גם מפגר. אורי צבי חולה נפש גרינברג מפגר,זה השם שמהיום אני יקרא לך.

HFT

New member
../images/Emo104.gif למי שלא הבין זה היה משעשועי..

ה-1 באפריל...
אני פשוט מתה על אלה..יכולתי להמשיך כך שנים....

HFT

New member
../images/Emo24.gif אני לוקחת כמחמאה ...../images/Emo104.gif

אם לא אכפת לך...

למעלה