בנושא קופונים -

popo11

New member
../images/Emo104.gif בנושא קופונים -

לאחר הדיון הארוך והמתפעל שהיה נושא שבוע שעבר, היו שאמרו שיעשו וישוויצו. אז אני רק שואלת נו |שאלה|

לאה_מ

New member
אני! אני!

אבל בעלי לא ממש התלהב. נראה לי שזה לא כל כך הצחיק אותו, והוא אמר שבשביל כל הדברים האלה לא צריך קופונים... שוב מראה שאין פשוט מה לתת לו ביום ההולדת שלו. בכל מקרה, אני מצרפת את הקובץ, לשימושכן.

popo11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

איישם בקרוב - לאיש שלי תהיה יומולדת 30 ואני בטוחה שזה יצחיק אותו מאד. תודה רבה ! סיון

יונית ש

New member
ואני חשבתי שרק שלי כזה ../images/Emo4.gif

אומנם עוד לא ניסיתי לתת לו אבל יש לי הרגשה שהוא לא ישתף פעולה חבל כי הקופונים שלך מקסימים כל הכבוד על ההשקעה

jole

New member
הועתק ונשמר!! לישמוש עתידי../images/Emo51.gif../images/Emo104.gif

אם יהיו לי עוד רעיונות אני אוסיף ואביא לפה.

איזה יופי!

בעקבות הדיון שהיה כאן, התחלתי להכין משהו והפסקתי בגלל לחץ של עבודה. אז הנה דוגמא (מחקתי פרטים מזהים...)

odeia

New member
לאה, לא הצלחתי לפתוח את הקובץ

את מוכנה בבקשה לשלוח לי אותו למייל? אומנם ארגנתי קופונים אבל אין לי מאיפה למצוא תמונות מתאימות.

אני מאוד ישמח למתנה כזו

הרעיון פשוט מדהים מקורי ומיוחד!!! אני לא יכול לדבר בשם אף אחד אחר אבל אישית הייתי מאוד שמח לקבל מתנה שכזו. רק לא ברור לי למה יש תאריך תפוגה על הקופונים, אני הייתי משתמש בכולם תוך שבוע...

טליה36

New member
בשביל בעלים מסויימים זה לא זה../images/Emo8.gif

בנות יקרות הרעיון מאד יפה אבל לא עובד על כולם .איפה הנועזות שבינכן? צריך ראש קצת כחול ותאמינו לי הבעל שומר לכן אמונים לעד.

אני עשיתי משהו כזה לבעלי

אבל זה היה עוד לפני שהיתה לנו מאיה. אז הקופונים היו משהו כזה: ג´אקוזי זוגי לאור נרות, ארוחה רומנטית עם המאכלים האהובים עליו, מאסז´ עם שמן טוב, גיישה פרטית לערב אחד, אפשר להוסיף תנוחה שהוא ממש אוהב (ואת לא) וכו´... תנו לדמיון שלכן להשתולל (יש דברים שלא כותבים...
).

טליה36

New member
אבל...../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

מי שקראה את הספר מועדון החברות מרחוב אמסטרדם יודעת שיש דברים שהבעלים מאד רוצים אבל לא יעזו לבקש מהאשה (אולי מהמאהבת).וליום הולדת מותר להפתיע אותם ותאמינו לי הם יופתעו.רק יש בעיה קטנה הם רוצים אחר כך עוד ועוד ולא עוזר שאומרים הכל אותו טעם
אז בנות מי שקשה לה להפתיע את בעלה זו הדרך.בהצלחה .מי יודע אולי זה ימצא חן גם בעינכן?

לאה_מ

New member
אי אפשר לתת קופון לסקס...

מה הרעיון של קופון? חזרתם הביתה ביום שישי והפשוש נרדם באוטו וישן כל הדרך הביתה, ועכשיו אין שום סיכוי שהוא ילך לישון... אבל אתם מתים להכנס למיטה לשעה-שעתיים... אז עכשיו בעלי יכול לשלוף את הקופון שלו, ואני צריכה להעסיק את הילד, בעוד שהוא יכול לישון כאוות נפשו. איך בדיוק מיישמים את זה על סקס? הוא מתחיל למזמז אותך, ואת אומרת לו שאת עייפה, אז הוא שולף קופון??? לא נראה לי. אבל הרעיון של מתנות סקס הוא כיפי, ומכיוון שכמתנה ליום ההולדת של בעלי, ההורים שלי לוקחים אליהם את שלושת הילדים לסופשבוע, גם זה בתכנון...

למעלה