בעקבות הטמפ´ הגואות

popo11

New member
../images/Emo104.gif בעקבות הטמפ´ הגואות ../images/Emo42.gif

עלה בביתנו הקט נושא המאוורר בחדר של עדי. אני בעד מאוורר תקרה. רחמנה על הילד, שעוד דומה לאבא שלו ומזיע כמו סוס. בעלי (שיחיה) בעד לא לשים כלום בחדר, "הילד יהיה חולה" (אין ניתוח להסרת שטויות מהבית ?) מה דעתכם ? נ.ב. עדי בן 9 חודשים.

ממקורותינו מוסרים ש......

אני בת שנה ויום והיה כל כך חם אתמול בלילה שאמא הפעילה את המיני-מרכזית שלנו כל היום וכל הלילה והיה פשוט נפלא. ישנתי חלום. אף אחד לא הרגיש שחם. הטמפ´ בבית היתה בערך 20 מעלות והיה לנו נפלא. בכלל המיני-מרכזית (המתקן הראשי) נמצא אצלי בחדר ורק משם אפשר לשלוט וגם יציאת הרוח הגדולה היא אצלי בחדר. תגיד לאמא שלך שאפשר לעזור לך לא לסבול ושתפתח לך מזגן להוריד את הטמפ´ החמה בבית. אין מה לדאוג. ואם אבא שלך דואג אז שישים לך גרביים ומכנס דק ארוך. וחוץ מזה פעם כשעוד ישנתי בחדר של ההורים היה לנו מאוורר תקרה שפעל יפה מאד בלילות וזה לא עשה אותי חולה בכלל.

popo11

New member
../images/Emo104.gif תמיד כיף לקרוא את ההודעות

של דפנה. איזה כיף לה שיש לה אמא עם כזה כושר כתיבה ! תודה על העצות. סיון

מחולל "אדים קרים"..../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

יש כזה מין מכשיר, הוא לא יקר, הוא מפיץ אדים קרים לגודל של חדר ממוצע ויעילותו בכך שהוא, בשונה ממזגן, לא מייבש את האוויר ובשונה ממאוורר לא "עושה רוח" . האויר בחדר נעים , לח וקריר... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

popo11

New member
../images/Emo104.gif זה אני לא מכירה.

מה זה אדים קרים ?

יונית ש

New member
לגבי המאוורר

אם לא מכוונים על הילד אלה לחלל האויר בחדר. זה נפלא. כי מה שטוב לנו ונעים לנו טוב גם לקטנטנים. וחוץ מזה הרי כל האמצעים כשרים כדי שנוכל לישון רצוף לילה שלם
נ.ב. אני בכל זאת בעד מזגן

jole

New member
מאוורר תקרה או מכשיר אדים קרים../images/Emo104.gif

מאוורר תקרה הוא נהדר ואפשר לשים על הנמוך ביותר ומאד נעים בחדר. אני גם שמה את מכשיר האדים הקרים, שהורג שתי ציפורים במכה אחת. גם אויר טוב וגם צינון.

יונית ש

New member
קונים בכל פארם

כמו מכשיר אדים חמים. אבל פולט אדים קרים. מכניסים מים ומחברים לשקע. אפשר לקנות בסופר פארם. זה מוסיף לחות לחדר, וההרגשה יותר נעימה מאדים חמים.

jole

New member
יש שני סוגים של מכשיר אדים../images/Emo104.gif

חמים וקרים. בעיקרון זה מכשיר שממלאים בו מים, בחלקו העליון יש מאוורר והוא מעלה אדים קרים לאויר. יש כמה חברות. מניסיוני וניסיון של חברות שלי KAZ הוא הכי מומלץ. בכל סופר פארם יש והרבה מבתי המרקחת. אז תוכלי לגשת לשם לראות.

../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif מכיוון ששגיא נולד בספטמבר

שזו תקופה מאוד חמה, גם אחרי שחזרנו מבית החולים הפעלתי מזגן. אני הייתי עוד בצקתית, ולא יכולתי בלי מזגן (אני רגישה לחום, וממש לא יכולה לתפקד כשחם לי). הלבשתי אותו טוב, לא קרבתי אותו למזגן, והוא לא התקרר. גם בתקופה האחרונה, כשהיו ימים חמים מאוד, הפעלתי מזגן. אם לי חם אני לא רוצה שלילד שלי יהיה חם.

למעלה