בקרוב בקרוב בקרוב

isrevital29

New member
../images/Emo104.gifבקרוב בקרוב בקרוב../images/Emo104.gif

יש תחרות מלכת יופי לפני סוף יוני תחרות ענקית מאד יש מלא חסויות גם אוכל בסוף ערב יש הפתעה לכולם אנחנו צוות בית חם רויטל +בועז+ורד+מרים אנחנו לא שייכים לתומר או לב אין קשר שתתדעו

pozo1

New member
היי רויטל....

קודם כל ברצוני לאחל לך בהצלחה באירוע הנוצץ של שנת 2004 "מלכת יופי". ברצוני לשאול אותך,מי זה בועז? האם זה בועז א.ה? או אחד בשם כזה מירושלים,שמצטרף לישיבת בני ברק בימי שני? אשמח על תשובתך. תודה ובהצלחה מכל הלב.

isrevital29

New member
הי מי שאת

שלום לך אפשר לדעת מי את? בועז הוא במאי תאטרון ביורם לווישטיין והוא מפיק של כל הערב טקס מלכת יופי פשוט ברמה גבוהה ומקצועית עוד שאלות?אני לרשותך נ.ב. לא בועז בבני ברק שגר בירושלים בועז הוא אדם שומע

Chuck U Farly

New member
מה איכפת לך מי זה "בועז"?

אם כל כך חשוב לך, שאל אותה ישירות ולא בפורום. למה בוואלה אתה כותב בכינוי אחר ופה בכינוי אחר, אחרי שבלבלת את המוח בנושא "אחא סניף ירושלים"? יש לי גם את התמונה שלך ממפגש המתנדבים בחצרים. טוב לדעת שאתה הכי צעיר מכל החבר'ה בתמונה

pozo1

New member
חביבי...

לצערי לי מס' שלה... אם היה לי,ברור שהייתי שואל אותה ישירות..... איזה שם אתה מכיר אותי מוואלה??? גם מפגש מתנדבים?-יפה שאתה מכיר ולא נגשת להגיד שלום.... יש לך תמונה?תוכל לפרסם כאן....אני מאשר לך מתוקף החוק שבה אני מאשר וחל על אחריותך.... יום טוב אוק

Chuck U Farly

New member
אפשר גם בלי sms

אם היית יודע איך פועלת מערכת "תפוז", היית מסתדר. אינני צריך לפרסם כאן שום תמונה. היא כבר נמצאת באינטרנט. מצא אותה. הצטלמת ואתה האחראי. אל תביא פירושים של החוק... מה חדש באח"א סניף ירושלים? למה לא הבאת שום ידיעה? למה לא סיפרת שהתחילו בשיפוצים שלב ב'? אתה מתבייש או חושש ממשהו? או שאתה פשוט לא עושה כלום ולא כותב כלום? אתה הולך גם לאודישן? כדאי, תוכל לפטפט עם בנות

Chuck U Farly

New member
תגיד

בכרטיס האישי שלך בתפוז כתוב "תל אביב והמרכז" ומה שמעניין אותך זה אח"א סניף ירושלים? יש עוד הנחות שאתה יכול לספר עליהן?

pozo1

New member
"גחמתך תעלה קודם על קנאתך"

נראה שאתה מקנא,רוצה גם למצוא בעיני בנות?
שנה את טון הכתיבה!!! אח"א ירושלים מעניינת אותי כל עוד אתה שם.... וגם בכלל סיניפי אח"א ברחבי הארץ מעניינים אותי,ובכללם גם בקול... "רחב ידיעותיך על פני הארץ". אל תתגרה בי.... רוצה דפי מידע של אח"א? תוכל גם לבקש בSMS....

Chuck U Farly

New member
האם זה סוד

שאתה חבר מרכז אח"א? האם כך כותב חבר מרכז אח"א? השגת את אהרון ואלישי ביחד. אל תדאג, מכתב רשום בדרך.

pozo1

New member
יש לך הוכחות למסקנה להגדרה הקודמת?

אל תשנה נושא!!!

מטריד אותך משהו?

אם אינך מתייחס ברצינות לאח"א, איך יתייחסו כבדי שמיעה אל אח"א? צ'אק יו פארלי הוא סתם חירש, "אפס" כפי שאתה אומר. אתה חבר מרכז אח"א, וקיבלתי על זה אישור גם פנים אל פנים וגם בהודעת sms כפי שהצעת.

Chuck U Farly

New member
אל תקרא לי "אפס"!

אפילו אם זה במרכאות ואפילו אם אתה טוען שהוא אמר את זה ולא אתה. זה חל על אחריותך, כפי שהוא כתב עם ארבע נקודות בסוף המשפט, ויש לו גם משפטים עם חמש נקודות ושלוש נקודות.

למעלה