גולשי חו"ל עוזרים לישראל

../images/Emo104.gif גולשי חו"ל עוזרים לישראל

גולשי חו"ל היום בשעה 22:00 שעון ישראל תתקיים תחרות האירוויזיון את ישראל תייצג שירי מיימון בשיר מספר 11 השקט שנשאר. במסגרת הסקרים המקדמיים של התחרות משובצת שירי בין שלושת המקומות הראשונים. ההצבעה עבור ישראל יכולה להתבצע רק ממדינות אירופה. גולשי אירופה אנא הצביעו לישראל ועזרו להביא את התחרות בשנה הבאה לירושלים.

liranlotker

New member
נו באמת ../images/Emo46.gif

מה זה ה"שנור" המגוחך הזה? להצביע לשיר הישראלי רק בגלל שבאנו מישראל? האם תרשו לי להצביע לשיר אחר אם אחשוב שאולי הוא שיר יותר טוב, או שכאזרח ישראלי מוטלת עלי "חובה אזרחית"? מילא אם אדם פרטי היה כותב את ההודעה, אבל הודעה רשמית מהנהלת תפוז זה פשוט פאטתי.

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif

בכל זאת אני חושב שהצלחנו מאוד יפה, הגענו למקום 4! ההצבעות הפוליטיות, כרגיל, מגעילות ומעצבנות...

python 4

New member
../images/Emo45.gifחייב להסכים עם זה..

אבל עזבו.. ניצחנו! מקום רביעי!
ובהקשר לנושא הפורום, שבדיה נחלה מפלה והגיעה למקום ה- 19/20 (בתיקו יחד עם המארחת, אוקראינה) מתוך 24 מדינות. למי שלא מבין בנושא, שבדיה נחשבת למעצמה אירוויזיונית, עם מקום כמעט שמור בטופ 10. זה המיקום הכי גרוע של שבדיה מאז 92. וזה כל כך צודק.. במקום לשלוח שיר פופ שבדי כמו שכולם אוהבים, וכמו שהם יודעים לעשות הכי טוב (אהממ.. נאנה גרונוול.. אלקזאר.. שרלי קלאמפ..) הם שלחו זבל אמריקאי זוועתי. אני מקווה ששנה הבאה הם יחזרו לעשות את מה שהם עושים הכי טוב..

liranlotker

New member
נו באמת #2

הרי יותר מחצי מהשירים לא היו "שירי אירוויזיון" השנה, אלא בלדות רוק או שירים אתניים. ושירים גרועים להחריד (כמו הרומני - לא רק שיר גרוע וזמרת מכוערת סטייל גלי עטרי ביום רע, אלא היא גם זייפה כל השיר!) זכו לכל כך הרבה נקודות. לחובתו של מרטין סטנמרק ייאמר שההופעה שלו היתה פשוט עלובה. ההופעה שניתנה ב-melodifestivalen היתה הרבה יותר מוצלחת. ולסיום - הפייבוריט האישי שלי היה השיר השווייצרי. אמנם מילים טפשיות, אבל אחלה מוזיקה ואחלה זמרת ראשית.

python 4

New member
OK, אני חייב להודות בזה..

מהרגע שמרטין ניצח ככה את מלכת שבדיה בפער של 3 נקודות בלבד נהיה לי אנטי רציני ממנו. סליחה, אמרתי ניצח? התכוונתי גנב. בשלב הטלווטינג מרטין קיבל 208,000 קולות, לעומת 373,000 קולות שקיבלה נאנה גרונוול. אין ספק שהיא היתה מכבדת את שבדיה "קצת יותר" ממרטין, נכון? בלדות רוק ושירים אתניים הם שירי אירוויזיון, בעיקר השיר הרומני שהיה שיר אדיר עם הופעה אדירה.

p i n g o

New member
כן!

הסבתא קרעה אותי!!!!
ומה הקטע של הזמר העירום שלבש מפת שולחן רומנית?! (יש לנו כאלה בבית ואנחנו לא מוציאים אותם מהבוידעם אפילו לא בשביל הצחוקים...
)

python 4

New member
|חוסם|../images/Emo46.gif

אין דבר שיותר משמח אותי באירוויזיון הזה מזה שהגימיק הזול של מולדובה לא עבד, והיא הגיעה רק למקום שישי, פחות מלטביה. במהלך ההצבעה יותר משהייתי בעד ישראל הייתי נגד מולדובה.

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif

את השיר הרומני אהבתי רק בגלל ההופעה הטובה, הזמרת הייתה על הפנים וצרחה (גם הנורווגי צרח, ולמרות שהשיר יפה, דגלי ההתנתקות פשוט הגעילו אותי!). גם השיר ההונגרי היה נחמד... השיר השווייצרי לא הפסיק להתנגן לי בראש כל היום... לאיזה מקום הם הגיעו בסוף? ובקשר לשוודיה: לא היה אכפת לי להתחלף איתם במקום ולו לפעם אחת...

נטלייי

New member
זה לא היה

דגלי התנתקות
, זה היה דגל המחאה או משהו כזה של האוקראינים אחרי הבלגן עם הבחירות ויושנקו. בארץ החליטו לגנוב להם את הדגל

Image of me

New member
שוודית זכתה באירוויזיון!

למי שלא יודע (ואני בטוח שבפורום הזה יש מעט כאלה
), הלנה פאפאריזו בת ה-23 היא ילידת שוודיה וחיה את רוב חייה בשוודיה. היא מספרת שהיום היא חיה בחורף בשוודיה ובקיץ ביוון.

למעלה