ג'סטין לישראל!

justinet

New member
../images/Emo104.gifג'סטין לישראל!../images/Emo104.gif

חייבים לעשות מה שמעריצי אמינם עושים!!!!!! לשלוח מכתבים לסוכן של ג'סטין..או לאנשים שלו! ולבקש ולשכנע אותם שיביאו את ג'סטין לישראל!!!!!!!!! או באיימיל של ג'סטין..למרות שלא נראה לי שהוא יקרא...כי יש לו מלא מכתבים שם..אז..חבל על הזמן...אבל חייבים לנסות!!! תחפשו את הכתובת של הסוכן של ג'סטין או משהו..!!!!!!!!1

Raph Rulz

New member
Justin in australia

i will be in justins show in australia (its gonna be very soon) and i hope ill catch him there or one of his agents and i will ask them about it. got an idea!!!
e-mail me e-mails and write there that you want justin to come to israel and i will print it and show it to him or one of his agent or something cuz ithink that if he will be here it won't be a problem to catch some1 who is connected with him what do u say? ps: hey everyone raphael

tomigirl

New member
לא אמרו שהוא בא לישראל?

כי זה היה מפוסם בכמה מקומות.....

jenngirl

New member
אתה שולח לי אימייל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם ../images/Emo82.gif

התמונות
תהנה

justinet

New member
לא הוא לא בא.זה סתם שטיוית...וזה

מפגר להפציץ ת'פורום שם..כי הוא במילא לא יראה...

tomigirl

New member
אז אפשר לשלוח מיילים לחברת ההפקות

ג'ייב בטוח הם יענו את לא חושבת?

°AmandA°

New member
תראו...

הסיבוב הופעות שלו עם כריסטינה ניגמר... אז אני לא חושבת שזה יעזור אם נשלח לחברת התקליטים מיליים... בסיבוב הופעות הבא של ג'סטין באירופה אפשר לשלוח להם מיליים ואז יש סיכוי שהוא יגיע לארץ

tomigirl

New member
אי אפשר סתם להביא אותו????

כמו שבראד פיט וג'ניפר אניסטון באים?

justinet

New member
לארץ???? אני לא מאמינה!!!!!!

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמממ נכון! המורדים סתם באו עלינו לא במסגרת סיבוב הופעות..

tomigirl

New member
נכון....

אבל עדיין צריך לשלוח מכתבים לעשות הכל שג'סטה יבואאאאאאאאאא אני וגל (לא משנה מי...) בטירוף של ג'אסטההההההההההההההה

jenngirl

New member
רושמים אלינו, לא עלינו ../images/Emo82.gif

המורדים באים במרץ לסיבוב הופעות, אבל בחנוכה לואיסנה באה עם ילדים מפינת אור [נו בשביל מה נראה לכם היא באה, רק בשביל לעשות כסף]

למעלה