האתר הישראלי של קלי

Harajuku boY

New member
../images/Emo104.gifהאתר הישראלי של קלי../images/Emo104.gif

אנשים אנשים
שירן לקחה יוזמה וכבר עשתה את העיצוב של האתר שלנו (והוא מדהים
אבל בנתיים נשמור את זה להפתעה) עכשיו אנחנו צריכים את העזרה שלכם כדי שנעלה את האתר כמה שיותר מהר אנחנו צריכים אנשים שיכולים לכתוב את הביוגרפיה של קלי, כל מיני מידע על קלי, אנשים שיוכלו לעשות רקעים/סמלים למסן/כל דבר אחר שיכול לתרום לאתר. בעיקר חדשות
כל מי שבא לו לעזור, שישלח מסר לי או לשירן עם מה שהוא יכול לתרום לאתר. נשמח מאוד אם תעזרו

14מתן

New member
אוי אני חסר כישורים ../images/Emo10.gif

רק קליפים אני יודע לעשות חחחחחח

Reut Rock Girl

New member
אממ...

יש לי אתר על קלי www.kellyc.tipo.co.il אתם יכולים לקחת משמה כל מה שאתם רוצים:) אממ ואם אתם צריכים משו... גראפיקות אני יודעת לעשות:) זהו נראה לי... אם באלכם תגיבו לי תנו תמונות שאתם רוצים שיהיו ואני אעשה גראפיקה:) ומה הכתובת של האתר שאתם בונים?

C o s m i C

New member
יש שם לאתר?

אני יכולה לעבוד על כמה רקעים או אייקונים לMSN :)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifוואו רעיון מצוין../images/Emo9.gif

אני לא הכי טובה בפוטו שופ וכאלה אבל יש לכם את התמיכה שלי
[
]

this is my way

New member
אוקי אז ככה ../images/Emo13.gif

לאתר אנחנו צריכים אנשים שיעדכנו אותנו בחדשות על מה שקלי עושה הופעות אחרונות מסע וכדומה. אסי הרעיון שלך על המצעדים זה ממש טוב ואני חושבת שמתן יכול להיות אחראי לפינה כזו שנקים שתקרא המצעדים או משהו כזה [נדסקס על זה אח"כ] בעיקרון אנחנו רוצים בסופו של דבר לבנות צוות של כמה אנשים שיהיה לכל אחד מהם תפקיד מוגדר. ואתם בפורום יכולים לתרום ע"י יצירות שלכם וכדומה שיעשירו את האתר. חשבנו גם על פינת מאמרים שתיתן לכל אחד מהפורום אפשרות לבטא את עצמו אבל זה בחשיבה יותר רחוקה. כרגע אנחנו צריכים חומר שיבנה את האתר ולמצוא את האנשים הנכונים. תודה לכולם
אה ולמי ששאלה בעיקרון האתר נקרא kelly clarkson web יש לכם הצעות לשם יותר מקורי!?

C o s m i C

New member
אתר שקוראים לו ככה...

www.kellyclarksonweb.com אבל מה עם שם בעברית? אולי תתחילו שרשור עם רעיונות לשמות..כולם יוכלו להוסיף..כי צריך להיות ברור שזה אתר של קלי בישראל..זו דעתי. :)

Deanb

New member
רעיון

אולי Kelly Clarkson's Israeli Fansite? זה באמת האתר היחיד הישראלי שקיים לה... או אפילו אפשר להוסיף The Official Kelly Clarkson's Israeli Fansite ?
ושוב אשמח להשתתף בהקמת ובניית האתר!

RoRiL

New member
../images/Emo77.gif+|סקייפ|

אני אעזור בהכל
יש לי ידע בפוטו שום וקצת HTML אשמח לעזור.. ד"א קניתי היום תדיסקקקק

למעלה