ההינתקות

זרה 38

New member
../images/Emo104.gifההינתקות../images/Emo104.gif

סליחה, יודעת שזה לא קשור לפורום זה... אולם לא יכולתי שלא לומר- הלב אתכם, אנשים בכתום, אולם הראש אומר שההינתקות היא הדבר הנכון. חיבים לתת לזה סיכוי.

תגידי

מה יש לך? לא, באמת? לא בקטע של הקנטה בשיא הרצינות, מה את רוצה מאנשים פה, אולי די, אולי תרפי מאיתנו. אין סיכוי אה.. טוב נו ניסיתי.

זרה 38

New member
מעוררת רחמים מעט, לא?

ולא בקטע של הקנטה, באמת... אבל את לא יכולה לפרוק את תסכולייך האישיים קבל עם ועדה... חשבי על כך, אם את מסוגלת... יום נעים. ושוב, לא עוד יחס ממני לכיוונך. המשיכי בשלך, משועממת.

פאנפילו

New member
אויי הברוך, צר לי כי פגעתי../images/Emo52.gif

תראי, אין לי כל כוונה לפגוע בך אולם, לדעתי אין כאן מקום לאנשים שכל מטרתם היא לפגוע באחרים (במיוחד באלה שרק תרמו לפורום בכשרונם ובאכפתיות שלהם), ולכן אני באמת מאמינה שאת צריכה למצוא לך תחביבים, חברים ולטפח אישיות בונה ומקרבת ולמה לא בעצם? יש מספיק רוע! די לקנאות ולצרות-העין. ושוב עשה לי רע לקרוא שפגעתי בך, אין ולא הייתה לי כוונה שכזו אבל, די באמת את מציגה רמה נמוכה מאוד וזה לא הולם את המקום!

אוווו.. איזה מותק

נראה לך באמת שנפגעתי? דעתך חשובה לי כזרה דאשתקד, הפורום הזה מת מהיום שהוא הוקם והסיבה היחידה שלי להכנס אליו זה רק כדי לנסות ולזלזל בזרה בגלל הקנאה, אני רוצה לכתוב כמוה עם כל התאורים היפים והכתיבה המעניינת, לא ידעתי שאפשר לתאר תפוחי אדמה בצורה כ"כ מקסימה אח.. תפוחי אדמה.. ונסיים במסר אישי שקיבלתי מזרה 38 שהוא מבחינתי פסגת היצירה, פשוט גאונות, כ"כ חריף כ"כ פוגע, מבריק! אין פלא שאת פרודה, אומללה! חחחחחחח!!!!!!!!1

זרה 38

New member
"אויי וגו'"- הרווחת את זה ביושר

ובחרת לעשות פסטיבל שלם מיריקה שנשלחה אלייך במסר פרטי. תהני לך.

ההתנתקות

אין לי מה לומר אלא ששוב אני מזדהה אתך בכל מילה. דמעות זלגו אתמול מעיני לראות את צער המשפחות הנאלצות לעזוב את חייהן, אבל לעומת זאת אני כועסת על הנוער שהגיע לשם להפריע לכוחות הבטחון. אין מה לעשות. זוהי דמוקרטיה ויש לכבדה, אחרת נהפוך לאנרכיה.

bigm2

New member
חשוב לזכור שרובם התפנו מרצון

אלה הפנאטים שיצרו את הדיעה הרעה של הציבור על המתנחלים

פאנפילו

New member
../images/Emo39.gifמסכימה איתך

הלב כתום וגם אם הראש אומר כי אין דרך אחרת, הכאב הוא אותו כאב! למען עתיד לעם, למען השלום!

למעלה