היום בתפוז Live

../images/Emo104.gifהיום בתפוז Live

לרגל מופע בכורה במוצ"ש הקרוב בשעה 21:30 במועדון ה – Press בת"א, מתארח אצלינו בפורום תרבות עברית הזמר/שחקן ישראל גוריון. תוכלו לפנות אליו בכל שאלה הקשורה בקריירה שלו בעבר- משלישיית "גשר הירקון" ועד "שלוש ארבע חמש וחצי", וכמובן על המופע החדש. ישראל גוריון יתארח בפורום תרבות עברית היום ב-18:00 כולם מוזמנים!

perrinat

New member
../images/Emo32.gifיש לי היום...../images/Emo103.gif

מ ב ח ן .........
סתם רציתי לשתף אתכם בזה.... אני עכשיו יוצאת ואני אחזור בערב, אני אספר לכם איך היה... שיהיה לכם אחר-הצהריים הכי כיפי שאפשר
אגב, היום או מחר אמור להתחיל פרויקט הרכילות על שאקירה בפורום רכילות, אז תעקבו אחרי הנושא.... ותתחילו לרכל...
Love You

michalas

New member
../images/Emo50.gif רינתוש../images/Emo70.gif

גם לי היה מבחן היום במתמטיקה והלך לי בסדר יחסית לזה שלא התכוננתי... עכשיו תסתכלו על הפנים שלה
ואל תגידו לי שהיא לא דומה לכריסטינה אגילרה פה
ואפילו יש תמונה שהיא דומה למיכל ינאי
..אני אחפש אם מישהו ימצא לפניי שישים.

perrinat

New member
../images/Emo24.gif ת ו ד ה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

אוייייייייי, היה מבחן פשוט בעעעעעעעעעעעעעעעעע
מגעיל, מזעזע, וכל הקשר לחומר שלמדנו הוא מקרי בהחלט...... מזל שהמציאו את מועד ב'.......
יוווווווו, ראיתי אתמול "טיפול נמרץ" בערוץ 2 וגם מיכל ינאי משחקת שם, וגם חשבתי לעצמי שהיא מזכירה קצת את שאקירה.......

d@r121

New member
פרוייקט הרכילות הרכילותית

פורום שאקירה ופורום רכילות יוצאים בפרוייקט משותף פרוייקט הרכילות הרכילותית רוצים לדעת עוד? פרטים מלאים פה תהנו ו

perrinat

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo148.gifקדימהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כווווווולם - להתחיל לשרשר רכילויות להודעה בפורום רכילות....

../images/Emo99.gif שימי תבורי

אז ככה ה"רכילות " היא: העיתון ידיעות שימי מדווח כי שאקי שלנו נראתה מתהלכת ברחוב מחובקת ומנושקת חיחי עם הזמר הכי חםםם בעולם הכי שקסי, שוסי ומצוקצק - הלוא הוא שימי תבורי @ @
כל העולם בשוק מהידיעה מפני שחשבו שלשאקי יש רומן עם סלימאן א שאפעי מחדשות ערוץ 2 _(עזה (
אממממ כדוריםםםם כדוריםםםם אני חייבת את הכדוריםםםםםםםםםםםםם

perrinat

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

יופי אלה...........
אבל את הרכילות רושמים בפורום רכילות. ורצוי גם שהדברים יהיו נכונים.... ולא פרי הדמיון......
אתם יכולים לקחת דברים שפורסמו כאן בפורום, חדשות, עדכונים, "פרסומי לאה"......
אז קדימה... למה אתם מחכים

perrinat

New member
היום האחרון לפרויקט../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אז לכל מי שיש רכילות - מוזמן לכתוב אותה בפורום רכילות לפני סיום הפרוייקט.....

perrinat

New member
../images/Emo20.gifעלה הסקר שיבחר את../images/Emo103.gif

הרכילות הרכילותית, אתם מוזמנים לענות
לתשומת לבכם - הסקר ירוץ יומיים ואח"כ הוא יוחלף בסקר חדש, אז מהרו להצביע......

למעלה