היום בתפוז Live

../images/Emo104.gifהיום בתפוז Live

לרגל מופע בכורה במוצ"ש הקרוב בשעה 21:30 במועדון ה – Press בת"א, מתארח אצלינו בפורום תרבות עברית הזמר/שחקן ישראל גוריון. תוכלו לפנות אליו בכל שאלה הקשורה בקריירה שלו בעבר- משלישיית "גשר הירקון" ועד "שלוש ארבע חמש וחצי", וכמובן על המופע החדש. ישראל גוריון יתארח בפורום תרבות עברית היום ב-18:00 כולם מוזמנים!

EmGee

New member
צ'ט מוקי ../images/Emo70.gif

כן כן מה ששמעתם!!! איך נכנסים שאלתם? מאוד פשוט: 1. תלחצו כאן 2. יפתח לכם חלון קטן, תורידו משם את התוכנה שנקראת mIRC 3. תתקינו את התוכנה 4. תמלאו את הפרטים שלכם 5. תכתבו בשורת דיבור /server irc.israel.net 6. תכתבו /j גלעד+כוסיות לא הצלחתם? תשרשרו כאן שאלה ואני אשמח לענות

בהביבו

New member
הודעה ל- choul >>>>>>>>>>>>>>>

היי פאל... אז ככה, דיפדפתי לי ככה קצת בפורום, וגיליתי שלא ענית לך על כמה הודעות שקשורות לסקר. מצטער. עקרונית, אם אתה רוצה תשובה, אז היא בוא, ותעזור לי להחליף את הסקר. שלח לי מסר\ מייל, עם מה שאתה מציע, כולל תשובות, או שתיתן לי אפשרויות שאתה מעדיף.. אם יש משהו אחר שבא לך לומר, אז בקשה. אני מקשיב.. כבוד ,

choul

New member
חשבתי שלא רואים הודעות שלי בפורום

הכוונה הייתה שבכל שאלה לסקר שאתה עושה תציע תשובות מעניינות יותר מכן ולא שיהיה משהו מעניין בזה

בהביבו

New member
../images/Emo107.gifאני כאן..מי בא...../images/Emo108.gif

מי מיכם כאן ובא לצאט? טוב, פשוט מאד, יש לכם את הקישור למעלה, אם השרת מנתק אתכם,, נסו שוב, קורה לפעמים.. מחכה לכם..
סיי יהה.

למעלה