היום ב-
אנשים

../images/Emo104.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo101.gif

ביום ראשון הקרוב, ה-23.7.06, בשעה 11:00, יתארח LIVE בבלוגTV בפורום הריון ולידה - ייעוץ מקצועי, ד"ר גיא גוטמן, רופא מומחה במיילדות וגינקולוגיה מבית החולים "ליס" ליולדות, ויענה לשאלות הגולשות בנושאי הריון ולידה. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=548&msgid=82313753 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

619rko

New member
שאלה

אתם יודעים איך קוראים לפרק שריקה רצתה להגיד להנרי שהיא אוהבת אותו?

קורורו

New member
את יכולה לתת תיאור קצר של הפרק או

משהו כזה? כי זה מעולם לא קרה...

Digi Lista

New member
אומנם ענו אבל...

גם אני לא מכירה פרק כזה,אבל אולי יש דברים שאני לא יודעת בגלל צנזורים וכאלה... הדבר היחיד שאולי מתקשר זה שמתישהו שידכנו ביניהם כאן במסגרת העיתון הדימיוני שעשינו וכתבנו שם רכילויות מצחיקות על הזוגיות שלהם,אבל בטח לא התכוונת לזה...

Digi Lista

New member
עכשיו תקועה הודעת פרדס באמצע הפורום

ההמשך קשור לנושא הפורום ככה שיש לי בעיה לשרשר אבל ההודעה הראשונה לא ממש וזה מבאס...

Digi Lista

New member
כן,אבל זה/את לא מישהו קבוע/ה...

ואני לא יודעת אם החוקים ידועים לו/ה...ובהתחשב שגיליתי ודיברתי עם תפוז בעניין שנמחקות הודעות בלי שאני מעורבת כמו ההיא בעניין השרשורים לאוף שרק כשחיפשתי בהודעות מחוקות ראיתי פתאום תגובות עליה אני לא יודעת אם זה מתמימות או מידיעה וכול עוד אני לא יודעת קצת קשה לי לפעול בגלל שזה לא הוגן... אם זה היה חבר מוכר הייתי משרשרת לאוף בשביל העיקרון...

אני לא חושב שזה משנה.

אני אישית הייתי משרשר את זה לאוף בטענה שההודעה הראשונה בשרשור היא אוף, ולכן זה צריך להיות בשרשור האוף. לא משנה בכלל אם היא מכירה את הגישה החדשה שלך או לא. וגם אם לא, בעיה שלה. לכל פורום חוקים משלו וזו הגישה של הפורום, שתחיה איתה, או שלא.

Digi Lista

New member
חוקים נועדו כדי לשבור אותם../images/Emo3.gif

או שלא... האמת שהתלבטתי אם לשרשר והשנייה הזאת עוד ויתרתי בגלל שתחשוב שאם היית בא למקום חדש ולא מכיר את החוקים ויש היו אוסרים אותך או עורפים לך את הראש היית מאוד מתוסכל,אני מאמינה שאנשים צריכים לקבל מה שאני הייתי שמחה לקבל ואני יודעת שכשאני באה למקום חדש ולא יודעת את החוקים אני מאוד נפגעת כשמטיחים בי האשמות ואני מאוד מנסה לא לגרום לאנשים לפחד ממני או לאבד רצון לכתוב בפורום בכלל ובנוסף גם לקלל אותנו השד יודע איפה...אז אני יודעת שאלה הכללים וזה באמת לא מראה על חוזק כשאני מכופפת אותם אבל צריך להיות הגונים-בוא נפתח שרשור עם הסברים על מה שאנחנו רוצים שיבינו בפורום ולא בנימה כועסת ומיד אחריו אני אשרשר ואתן קישור להודעות שהגבנו כדי שבכול זאת התשובה לשאלה שקשורה לדיג'ימון תקבל מענה.

Digi Lista

New member
אפשרי,אבל לא בצורה מגעילה...

יש הרבה פורומים שרק מלקרוא את ניסוח התקנון שלהם יוצא לי החשק לטרוח לכתוב בהם... וגם לגביי החוקים אני לא רוצה שזה יהיה לוחץ ומחייב מידיי בגלל שזה מעורר אנטי ואני ממש לא רוצה שזאת התחושה שתהיה כאן....

נכון../images/Emo6.gif

אני שונא את הפורומים האלה, הם באמת מבריחים חדשים. אנחנו לא צריכים תקנון כדי לעשות את זה. בשביל מה אני כאן?

Digi Lista

New member
כולם להצדיע-מיליהו ה|שוטר| הגיע../images/Emo70.gif

והוא מתכנן להשליט סדר בפורום הזה גם כשאנשי הפרדס טוענים שהוא נחשב בפורומים אחרים עם דגש על המשוב ל
(אמיתי לגמרי),מיליהו כולנו איתך במאבקך הצודק,רק תשתדל לא להבריח את כול אותם תמימים שבסך הכול חשבו שכאן פועלים כמו בשאר המקומות ולא באמת התכוונו להעיר אותך משלוותך ולנצל שרשור תמים,רגיש ופגיע...וגם לא את אלה שלא יוזמים פעילויות,לא כולם בנויים אותו הדבר... חוץ מיזה אתה מוזמן לבצע את תפקיד בהיותך ה|שוטר| הממונה על השפיות בפורום שפועל מראש הפוך מאחרים

Digi Lista

New member
זה יצריך טיפול מאסיבי בעתיד....

אני מבינה שאתם מקושרים,יש לכם אולי הסברים בעניין המלחמה והשמלות המטורללות האלה שיש משום מה לכול המנהיגים הדתיים ולא חשוב מאיזו דת?(האפיפיור,הרב עובדיה,נסראללה,יאסין...)

למעלה