../images/Emo41.gif../images/Emo220.gifסופ"ש זמרות בפורום מצעדים
אז כידוע לכל האומה
בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה מתקיימת גם בסופ"ש הנוכחי תוכנית הסיכום השבועית בהגשתי. והסופ"ש הפעם מוקדש (קצת לא קשור לקין אבל זה מה יש) ל
זמרות אהובות וגם פחות.
אז כולכם מוזמנים להציץ. וכדי שיהיה יותר קל לעצלנים (ובעיקר לעצלניות) הנה ההמלצות שלי:
Vienna Teng הזמרת שגיליתי ממש לפני חודש היא בהחלט אחת הזמרות הטובות ששמעתי! בימים האחרונים יצא לי לשמוע שוב שירים שלה ואני פשוט מתמוגג כל פעם מחדש. אגב, אחרי בדיקה - לא ניתן להשיג את הדיסק בארץ וגם לא להזמינו- לפחות עפ"י רשת טאוור רקורדס. באמזון היא כמובן נמצאת. והזמרת? נפלאה כבר אמרתי? קול מושלם שמשלב זמרות כמו שרה מכלכלן, שרה בטנס, ג'ול ועוד, לחנים ועיבודים פשוט יפים -- כמעט כל שיר שלה יפה מהבחינה הזאת (לאוהבי המלודיה, והשירים המעט יותר רגועים). פשוט נפלאה!
The Towet
Gravity
Homecoming
Nothung whitout you
Lullabye For a Stormy Night
Sarah McLachlan על המשבצת של ויאנה טנג רק הרבה יותר ותיקה - הנה שרה מכלכלן, שהרעידה ללבות ברחבי העולם עם המון להיטים ושירים מהלב. רק בשנה האחרונה ממש התחלתי לשמוע ואני לא מצטער לרגע. היא פשוט טובה.
Building A Mystery
Hold On
Memories
Good Enough
Fallen
World on Fire
KT Tunstall הזמרת המעולה שהפציעה עם אלבום בכורה נהדר ב-2005 היא אחת המושמעות אצלי. כמעט כל השירים באלבום טובים, והיא שרה בעיקר אינדי רוק מעולה.
Another Place to Fall
Universe & me
False Alarm
Suddenly I See
Other Side of the World
Under the Weather
Gabrielle
walk on by
dreams
Ten Years Time
Should I Stay
Stay the Same