היום ב-
אנשים

קוֹבּ

New member
אמא, הבטחת לנו פות לשבת. ../images/Emo32.gif.

טוב שם טוב, משמן טוב, כמאמר שירה של מריה קארי: Loverboy, come on and love me, give me more - touch me and touch me ... סתם
למרות שהייתי שמח להשאר ולשוחח על המסרים הפמיניסטיים והפרו-פלסטינאים בשיריה של מריה (שלא לדבר על כך שאם "משמיעים אחורנית" את התקליט שלה, Rainbow, אפשר לשמוע בבירור ברצועה מספר 7, Heartbreaker Remox, שהיא אומרת "אודטה רומניה שמנה, אודטה רומניה שמנה, יש להוריד אותה מהמרקע, לאלתר", ועוד לא דיברנו על האקרוסטיכון הביקורתי שנוצר במילות השיר Dreamlover!). אז, כמו שאמרתי - לא זה נושא ההודעה. רק באתי לאחל לכולנו - שינה ערבה, בליל השבת הזה כדי שמחר נקום, עם חיוך גדול ונתחיל עוד שבוע מוצלח בלי לבכות על עול הלימודים והמרחק מאהובים וגעגועים לזרע בשקע שבין שתי עצמות הבריח וכמה קילוגרמים עודפים בגוף או ארנק בתת-משקל הבה נאהב עצמנו ונלטף את גופנו לפני השינה, נאמר לעצמנו 'איזה כיף, זה שלי! כל זה שלי!' ונלך לקנות את המהדורה החדשה של אלבום המולטי-פלטינה של מריה, The Emancipation of Mimi. יותר מדי פרסומות סמויות
רק באתי להראות נוכחות. נשיקות לכולם.

bזוהר

New member
קוֹבּ.

כמה מוזר שבדיוק בלילה הזה פתחת הודעה שכל מילה (מהנושא העיקרי שלה) נכונה ומתאימה גם לי הרי זה לא לילה רגיל לי ואתה לא פותח הודעה בכל לילה לא הודעה כזאת. אמרנו אחד לשני שורות אחרי שורות בלילות ובקרים מסוימים, את אותם מסרים מהמילה מוסר אני קוראת עד היום להתגבר על דברים אין סוף לבכי זה מדהים עד שנרדמים מעייפות או כמו שרונה אומרת "לעצב הזה אין תחתית" תודה לך לב עולמי

galvin

New member
תקראי בעיון,

יש לפחות שורה אחת שלא מתאימה לעולמך. נשיקה.

../images/Emo104.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

היום ב-15:00 ליבי מזלסקי, יועצת לאוניברסיטאות בקנדה תענה על שאלות הגולשים בנושא לימודים בקנדה. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל
לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי, מארח הבלוג טי.וי של תפוז אנשים LIVE, שני לוחמי זכויות אדם בעלי שם עולמי, המחזיקים בהשקפות עולם הפוכות. נתן שרנסקי ובאסם עיד יתארחו ביום ב-17:00 בשידור חי, ואתם מוזמנים לשאול שאלות בפורום אקטואליה ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

0mroosh

New member
זה לא פרו-סעודים?../images/Emo7.gif

בכל זאת הם הלבישו אותה ברעלות..

טולייצ

New member
../images/Emo68.gif כמה יפה

מצידך להמליץ לנו על אוספים של מריה. אני מניחה שגם אתה ראית את מצעד 20 הגדולים של מריה [או ש-לא?
] בכל אופן. הזדהות טוטאלית עם ההודעה שלך. המשך לבדר אותי כל יום מחדש

למעלה