העם דרש צדק חברתי....והעם קיבל רובי שלולללללללללללללל
Y Yogev1982 New member 31/8/11 #1 ../images/Emo104.gif העם דרש צדק חברתי....והעם קיבל ../images/Emo70.gif רובי שלולללללללללללללל
B BlackWidow3 New member 31/8/11 #2 ../images/Emo46.gif זה יפגע בתוצר הלאומי של מדינת ישראל כמות הדלק שימכרו בתחנות הדלק יירד פלאים (80 אלף קילומטרים ב 8 חודשים חחח) חוץ מזה אתה מונגולואיד ללא יכולת הבנה בסיסית .... יוג אתה בא לקחת אותי למכולת ? חחחחחחחחח
../images/Emo46.gif זה יפגע בתוצר הלאומי של מדינת ישראל כמות הדלק שימכרו בתחנות הדלק יירד פלאים (80 אלף קילומטרים ב 8 חודשים חחח) חוץ מזה אתה מונגולואיד ללא יכולת הבנה בסיסית .... יוג אתה בא לקחת אותי למכולת ? חחחחחחחחח
G GangLandx New member 31/8/11 #8 חחח 3 דקות על אופניים ואתה מוצא אותי בתהליך מתקדם של ריקבון או דום לב משהו בטוח יקרה שם חחח
S siberwolf New member 31/8/11 #13 חחחחחח הגיע לך רוביXD הכבישים שוב בטוחים אז ביבי כן עשה משהו טוב בסופו של דבר...
G GangLandx New member 1/9/11 #15 מנהל משחק יקר נא למחוק אמר לי למות אני שוקל להתאבד על מצפונך .. אני מבקש שיוויון בין כל היוזרים פה ! נא למחוק !
מנהל משחק יקר נא למחוק אמר לי למות אני שוקל להתאבד על מצפונך .. אני מבקש שיוויון בין כל היוזרים פה ! נא למחוק !
L lidor747 New member 1/9/11 #16 רוני אל תמחק, נראה לי שרובי רציני בכך שהוא שו שוקל* להתאבד אז תשאיר את ההודעה אחרי הכל המטרה מקדשת את האמצעים^^ רובי תמותתתתת בלאט חח
רוני אל תמחק, נראה לי שרובי רציני בכך שהוא שו שוקל* להתאבד אז תשאיר את ההודעה אחרי הכל המטרה מקדשת את האמצעים^^ רובי תמותתתתת בלאט חח