העם רוצה לזכור

עלמה 3

New member
../images/Emo104.gif העם רוצה לזכור ../images/Emo104.gif

8 שנים לרצח יצחק רבין ז"ל
יצחק רבין, נרצח ונפל כאשר קם כנגד האלימות, בעודו שר את " שיר השלום" ...." אהבה מקודשת בדם - את תמשיכי ביננו לפרוח".....
היה שלום יצחק שלנו.

חבר, אתה חסר../images/Emo102.gif../images/Emo104.gif

הלוואי שיבואו ימים טובים יותר. "עוד נדע ימים טובים מאלה עוד נדע ימים טובים פי אלף שורשינו יעמיקו סלע כמו ארזים בהר רק אם נאמין בעוז הרוח רק אם נאמין ולא ננוח מן המיצרים בים בטוח כמו מים רבים נסער יחד - כל הדרך יחד - לא אחרת יד ביד נושיט לאור שבוא יבוא עוד יבוא יחד- כל הדרך יחד - לא אחרת יד ביד כל איש ייתן את לבבו." אמן
יהי זכרו ברוך.

rolan

New member
אוי כמה שחסר.... והחלום ../images/Emo104.gif

שוב, כמו מקיץ אל חלום מתחמק מן האור מגשש בין כתליו החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר האכול שוב בהמייה רחוקה כמו עוד מוות בזוי הנסתר בסמטה שממול מנותק ואסור כטאבו על כתפי אם אותי תבקש אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה

אוי רב חובל.......

איך רצחו אותך איך? כמה שאתה חסר כאן כמה? ......................................................................

למעלה