התפקדות מאי

maiky17

New member
../images/Emo104.gifהתפקדות מאי../images/Emo195.gif../images/Emo104.gif

שם:
מוטו לחיים:
דבר חיובי שקרה בחודש אפריל:
דבר שלילי שקרה בחודש אפריל:
למה אתם מצפים בחודש מאי:
למה אתם לא מצפים בחודש מאי:
תמונה:

1!../images/Emo195.gif|ישראל| ../images/Emo104.gifשם: נעמה ../images/Emo104.gifגיל: 17 ../images/Emo104.gifאזור חגורים: מרכז ../images/Emo104.gifדבר חיובי מאפריל: קיבלתי 97 במתכונת באומנות. ../images/Emo104.gifדבר שלילי מאפריל: לא הודיעו לי אם קיבלתי את התפקיד שאני רוצה בצבא. ../images/Emo104.gifלמה אתם מצפים ממאי: שיודיעו לי אם התקבלתי או לא. ../images/Emo104.gifלמה אתם לא מצפים: [כלומר מה אני לא רוצה שיקרה? או למה אני לא מחכה?] לא רוצה שיקרה- ציון גרוע במתמטיקה או בקולנוע מעשי. |תמונה|אין על המחשב הזה אחת טובה אז אני אשים תמונה לא שלי

|תמונה| ו-|ישראל| =../images/Emo104.gifXD ../images/Emo104.gif ולכבוד יום העצמאות החלפתי את ../images/Emo29.gif ב-../images/Emo104.gif באופן זמני

angel doll

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: מורן =] גיל: 18 אזור מגורים: בת ים מוטו לחיים: "הכל זה לטובה. " דבר חיובי שקרה בחודש אפריל: סיימתי את הפסטיבל בתאטרון
דבר שלילי שקרה בחודש אפריל: יום הולדתתתת =] למה אתם מצפים בחודש מאי: אני מצפה לסוף החודש.. =] שיגיע כבר! למה אתם לא מצפים בחודש מאי: לבגרויות שיגיעו..

נעה 124

New member
אין לי כוח לתמונה><../images/Emo131.gif

שם: נועה גיל: 14 (כמעט) אזור מגורים: חור בעמק יזרעאל מוטו לחיים: בשביל להתאהב, צריך לדעת לאהוב (נו, לא באמת.. זה סתם משפט שידיד שלי אמר והוא נורא הצחיק אותי
) דבר חיובי שקרה בחודש אפריל: ימי הולדת, מחנה, פסח, טיולים דבר שלילי שקרה בחודש אפריל: פסח (נו, כן..><) למה אתם מצפים בחודש מאי: יום העצמאות, יומולדת להדר, צילומים של במכונית ליד הים.. למה אתם לא מצפים בחודש מאי: מבחנים. הרבה מבחנים. תמונה:

למעלה